Pawouk Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Oni je dotují ropné velmoci, takže v jistém smyslu to platíme i my skrze nákup ropy a plynu. Jinak tam existují další způsoby financování - muslimští obchodníci v Evropě platí určitou částku ze svých zisků různým pofidérním organizacím, je to svého způsobu takové výpalné atd. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Ve ctvrtek, ach jo, to je zase den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Tady ale rozebirate zase politiku. Co ma Clint s autem? Porad breci na fejsbuku, ze na kachnu neni, ze na kolinko neni, ale ze motor se mu utapi v oleji... na prevodovku strika olej... moc jsem to nepochopil. Mam kamarada s o2 1.8 TSI, nechtel jsem to psat, protoze jsem doufal, ze si ze me delal prdel, ale asi ne. Neznam stari, ale kupoval ji uz hodne prejetou. Vsichni vime proc, je to auto pro manzelku (sam jezdi peknou Thalii a to i dalnicni streky na chatu). A mel prave problem ze pri 250tis snad vymena motoru pac mu to olej nezralo, ale chlastalo. A pak u 300tis km mu to zacalo smrdet a sem tam taky nejakej oblacek vykoukl zespod hauptny. Tak se domnival ze to ma zena spocitane a zase nic a presne rikal, ze mu strika nebo tece olej z prevodovky nebo co, snad na vyfukovy svody... prej se to opravilo a klid. Moc jsem nevyzvidal, protoze jsem tomu neveril a ona to asi bude pravda, jsou to vyrobni vady a buh vi kolikrat to bylo delane auto koupil pri 230tis. Kdyz Clint ma neco podobneho/stejneho u 80tis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Dodelal jsem neplacenou praci z domova a jdu do vany... zitra od 8:30 do 15h hadani (jednani)... to zas bude peklo, ani mobil uz nevytahuju, jinak bych nekoho musel trefit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Koukám ráno do expanzky a furt stejně, 5 cm nad rysku, ty syčáci mi tam museli dolejt, ale takhle kurefsky moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Já včera koukal jak jsem slíbil a jestli hladina nastoupala o 3mm. Tak ještě uvidíš, zkoušel si otevřít víčko? Třeba ještě nabyde. Tady pro koktu aby věděl, máš tam i video bez rozmazání. Jinak ty lidi v těch novinách byly popravování jako psi, myslel jsem, že tam jen vtrhli a začli střílet na vše co se hejbe a ono hovno, oddělili ženy a dědi (alespoň něco) a pak vyvolávali jména jednoho po druhém popravovali. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/358155-jsem-nevinny-tvrdi-nejmladsi-z-udajnych-parizskych-utocniku-ktery-se-vzdal-policii.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Ty jsi z těch teroristů nějak rozhozenej, určitě jsi v noci špatně spal a bál se, aby nevtrhli k tobě domů co? Sapíka jsi měl pod peřinou s plnym zásobníkem My dva se bát nemusíme, ale Kokta, takovej antikrist, ten je pro ně přímo lákadlem... Možná má ale Kokta už plán, nastrčí svého raťafáka do postele a sám si vleze do skříně a tím si zachrání život Až začne mazec a budou lítat chlupy, nikdo si Kokty ve skříni nevšimne. Ve finále si dá vysmátej Kokta k obědu 4 pečené stehýnka a zapije to půlitrem Plzeňského. Vzhledem k tomu, že prej ušetří židy a křesťany, tak už doma ztloukám desetimetrovej kříž z dřevěných pražců, co jsem koupil za padesát korun od cikánů, zapíchnu ho na zahradu před barák a na zeď fasády maluju dvoumetrovou žlutou hvězdu Editováno: 8. leden 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 s to me kolegyne rikala co to posloucham, kdyz jsem mel v aute tohle. ze prej sem rasista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Po pravdě jsem již lehce nervózní. Francie není někde v Africe a to už nemluvím o Německu, kde žije nevím kolik čmoudů. To Putin je oproti nim svatej. Tohle totiž už nejsou žádní zlodějíčkové co si jdou s plynovkou do banky. Podle toho jak bylo z toho krátkého záznamu vidět, jak se pohybují a chovají, že toho kalacha určitě nedrželi poprvé a mají za sebou výcvik. A s takovou se proti ním s pistolí můžeš jen usmívat a zvedat ruce jako ten policajt co ho tam popravili, páč měli i vesty. Pokud nemáš vojenskou munici, ale jen civilní s měkkým jádrem tak si nepomůžeš ani puškou proti vestě (pokud se netrefíš do hlavy). Mně to totiž nějak hlava nebere, i když čmoudi, tak s francouzským občanstvím a celý život tam žijí a popraví bezbranné lidi jen kvůli nějakým obrázkům. Tak ať si muslimové taky kreslí obrázky zesměšňujícího krista nebo papeže. Jsou to chladnokrevní vrazi, u toho policajta ani nezaváhali i když už byl stejně zneškodněnej, a tak by se s nimi mělo zacházet. Ozi, vidím černej obdelník, asi blbne net, ale předpokládám, že tam máš Ortel, mám celej repertoár a ta písnička co tam asi je, tak je z alba natočené před 2 lety, to jen pro ilustraci. Jinak jak píšeš Clinte, tak Kokta by jim ty kalachy spíš ještě načipoval. Né 600 výstřelů/min, ale 1000. Editováno: 8. leden 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Kokta by jim ze strachu ještě nabíjel patrony do zásobníků. Ale ani to by mu nebylo nic platné, jedině snad, že by si uplně vostříhal tu trvalou a udělal si z ní fousy Jinak máš pravdu, s pistolkou proti Full auto je konečná stanice. Ještě tak mít ocelové jádro do těch našich mazlů, ale mě by se určitě zasekl v nejlepším Editováno: 8. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 tak vcera sem byl asi 400km od hlavniho mesta francie, ja bych na ty islamske staty poslal atomovku,co umeji nic? od jakziva jen v ruce zbran a nic jineho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Z Pančáka by byl dobrej nástrčnej terorista, schovalo by se za něj dalších 20 plně vyzbrojenejch arabů v zástupu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 jenze ja bych je neschovaval, bych se otocil a zkusil bych pruraznost nejake 50BMG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 ČZ vz.52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Motosi, dobrá a pěkná puška, sám jsem ji měl x krát v ruce jako Hraďák, ovšem nefunkční - u HS slouží spíš jen na okrasu nebo na údery. Akorád se zásobníkem s 10 náboji bys byl dřív mrtvej než bys přebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Sice jsem myslel pistoli, ale ta nebyla taky spolehlivá. Ale průraznost a přesnost dobrá. Pro bezpečí asi jen Dragunov a škorpion. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Lehce paradox, ten zastřelenej policajt byl taky muslim, moc mu to nepomohlo. Ale ještě navíc on byl jen jako neozbrojená hlídka, pošlou na místo kde se střílí neozbrojeného policajta, poslali ho v podstatě na smrt. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/358178-odpravili-vlastniho-vzdavajici-se-policista-ktereho-dorazili-na-zemi-byl-muslim.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Motosi, tak opět si dovolím reakci, Dragunov to je jasná. Se Škorpionem no nevím, s tím jsem nastřílel hodně (opět na vojně, HS měla i SA vz.61 - lidově škorpion). Zbraň dobrá pouze do stísněných prostor, budov atd. Když si střílel do poprů (padacích figur) na 100m, tak vyšel výstřel, napočítal si do 2 a pak si slyšel cinknutí kulky. Ono pistolová ráže 7,65 není nic moc. Já bych doplnil SA vz. 58, česká nezničitelná a na útočnou pušku i docela přesná zbraň, kam se na ní hrabe AK 47 z různých důvodů. Tedy SA vz. 58 se zkrácenou hlavní. http://www.gunexpert.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 s to me kolegyne rikala co to posloucham, kdyz jsem mel v aute tohle. ze prej sem rasista Rasista bys byl kdybys poslouchal toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Korni, tohle jsem měl na mysli. Už s emi to ukázalo, ta hudba Oziho, to je něco pro důchodce či co. Ta Mešita od Ortelu mi rasistická nepřijde, zpívá pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Ford vyjel dneska s ceníkem Fíkus ST, ty ceny (combi, pač krátkej má dětskej kufr) ovšem jsou silně out, v základu to snad nemá ani xeny a tempomat . Když tam člověk nahází vše nutné potřebné, je rázem na 800....(okta RS ve stejné výbavě je o kilčo levnější) Spešl oranžáda metla (prej 4 vrstvá) pak vyjde na víc jak 35tis...(bába u Kauflandu ti stodvácou dveřma odře klidně všechny vrstvy najednou) Editováno: 8. leden 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Petrrr mno pravdu celkem ano, nicméně celý základ té kapely je posunut trošku extremisticky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Petrrr, tam jde spis o ten text, to hlavni tam jasne je. jinak zacatk pisnicky nez se zacne poradne hrat je pravda nudny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Korni: podívej se sem. Nejde vůbec o skinheadskou či rasistickou kapelu či tak něco. Pokud si poslechneš všechna jejich alba, tak oni jen ve svých textech (českých co mají hlavu i patu) kritizují různé poměry ve společnosti, vztahy mezi lidmi, problémy s ženskýma atd. Mrkni co píšou sami o sobě, obzvláště druhý odstavec. To víš pro ty co poslouchají dechovky a koukaj na Šlágr to není. Mně se ovšem nejvíce zamlouvají jejich texty, kterými chtějí vždy něco vzdělit. http://ortel.cz/historie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Co to je kapelu buziků, hejsků a darmošlapů? Editováno: 8. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky