Pawouk Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 A já si koupim toho nového Superba, až bude ...vy chytráci Takze nezanevrel na Skodovky a ja myslel zes uz procitnul... kup dalsi a v brek se obratis 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Clint tady dostává pěknou sodu. Ale zaslouženě, pýchu (či spíše vytahování se na jiné značky) totiž následuje pád. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Třeba autoforum udělá test focus st vs seat leon, bylo by to zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Hlavně ten Focus bude mít akční nabídky a ta cena půjde o dost dolu, stejně jako před faceliftem. To u malých sousedů z Boleslavi nehrozí;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Podvozek u nového focus je výraznější a lepší i než má moje RS. Proti O3RS nevím nemam dlouhodobého porovnání... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Hele co si to dovolujete říkat? Klint řekl že je škodovka nejlepší a focus je drahej a stojí za hovno, nemá xenony... Editováno: 8. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Islamizace už i v Česku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Co je nesrovnatelné? Podvozek Focusů, ke kterému se žádná škodovka nikdy v žádném testu ani nepřiblížila? Sám jsem si ho vyzkoušel na jedničkovým Focusu po faceliftu. Moje Octa byla proti tomu nekomfortní a nic moc nesedící. A to nemluvím o ST, nebo dokonce focusu RS. To jsi mě vůbec nepochopil. Myslel jsem dílenské zpracování a antikorozní ochranu Logana a Oktávky. (to srovnával Kokta) Editováno: 8. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Hele co si to dovolujete říkat? Klint řekl že je škodovka nejlepší a focus je drahej a stojí za hovno, nemá xenony... Ty jsi opravdu tak blbej jak daleko vidíš. Máš inteligenci toho tvýho ratla. Možná raději do Krušovic nejezdi, nebo nepřijedu já, asi bych ti jí musel už plesknout. Myslíš si, že když máš pawouka jako andělíčka strážníčka, že si tu můžeš pindat nesmysly a vyskakovat? tak na to zapomeň. Co furt máte, já neřekl jediné slovo proti Focusu ST a jeho parametrech. (ukažte mi, kde jsem řekl, že je snad špatnej) Jediné, co jsem se zmiňoval byla cena, která je 100tis vyšší. tak se zklidněte. Kdyby stál to co okta RS, koupím si ho také. Mě se ST líbí a možná víc jak Oktávka RS. I motor nebude špatnej. Jenže je na mě drahej. Zrovna tak drahej je Seat Cupra v myslivci, co vyjel dneska. (690 základ) Editováno: 8. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) To víš Klinte, musíš unést trošku srandy i na svoji osobu. A ne tady vyhrožovat P.S. Jak víš, že je drahej, když sám víš nejlépe že v jsou ČR slevy, slevy slevy(fakt nemám přestavu jaký se dávají slevy u fordu). Za to O3 RS oproti seatu nemá samosvor, novodobější led světla, větší výkon. Editováno: 8. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Každá sranda má svoji mez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) To říkáš ty, když se furt opíráš do psa 6 měsícu pravidelně? Je vidět, že srandu neunášíš Editováno: 8. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Ony ty meze jsou asi pro každého někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) no asi tak já sem ti to hold vrátil za toho psa(kteryho furt chceš jíst nebo nějaký žblechty) a hned začneš vyhrožovat nějakým plácáním nebo že nepřijedeš... tak se hned nečerti a ber to ... Editováno: 8. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Clinte, vsak vis, ze se te vzdy a vsude za kazdych okolnosti zastavam, ale vyjimecne s tezkym srdcem se musim priklonit ke koktovi s pawoukem. Jsou doby kdy ty i ja si delame drsnejsi srandy na ucet kokty nez co nyni kokta pouzil na tvuj ucet. Tak ze narhuji, zadnej stres a vyresime to rucne u kofoly popr. u Stana v harmonice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Jinak, videli jste autosalon? Ten Lexus NX 300H? Nejde mi tak o auto ( takove auto pro holky), ale ten interier, zpracovani to je proste nadhera. 3D pohled ptaci z venkovnich kamer. Asi uz zacinam chapat o cem obcas hovori Motos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 A už si viděl ten speciál top gearu, jak je chtěli asi zabít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Petrrrrrrrr: dnes jsem si udělal výlet Lexíkem. V autě je takové ticho, že mě obtěžoval obtékající vzduch i přes luxusně hrající rádio. O větru ani nemluvím. Druhá věc je už ke kategorii auta. Podvozek nastaven na auto (sport/auto/comfort), pohon normal (power/normal/snow) ,ale v tom větru a nepočítaně děr mi přišlo, že plave. Na druhou stranu, není to Ferrari. A to nej je na foto. V8 5.0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Kurva 9.0 lt/100 to nemám na 1.8 tsi o tunu lehčí. Trasa Pha - Most - Pha. Editováno: 8. leden 2015, autor: motosman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Jeeeeeee, ja chci taky svest Kokto nevidel, uplne jsem na to zapomnel. Muzes sem dat ten odkaz at to nemusim hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) a to je nějakej hybrid nebo jak? a funguje to vůbec bez potíží? kolik to má najeto km? http://www.topgear4fan.cz/ Editováno: 8. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) LS 600 hL. Ujeto od resetu 279 km za 9.0 lt. Poslední top 13,7. Ty komínky jsou čas- vodorovně/ spotřeba na výšku. Top už je 9.0. [emoji106] Editováno: 8. leden 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) to je pořádný auto. Editováno: 8. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) No a jak je ten lexus starej a kolik ma celkovej pocet km? Jj, to uz je korab. Editováno: 8. leden 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky