Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Co je nesrovnatelné? Podvozek Focusů, ke kterému se žádná škodovka nikdy v žádném testu ani nepřiblížila? Sám jsem si ho vyzkoušel na jedničkovým Focusu po faceliftu. Moje Octa byla proti tomu nekomfortní a nic moc nesedící. A to nemluvím o ST, nebo dokonce focusu RS.

To jsi mě vůbec nepochopil. Myslel jsem dílenské zpracování a antikorozní ochranu Logana a Oktávky. (to srovnával Kokta)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele co si to dovolujete říkat? Klint řekl že je škodovka nejlepší a focus je drahej a stojí za hovno, nemá xenony...

Ty jsi opravdu tak blbej jak daleko vidíš. Máš inteligenci toho tvýho ratla. Možná raději do Krušovic nejezdi, nebo nepřijedu já, asi bych ti jí musel už plesknout. Myslíš si, že když máš pawouka jako andělíčka strážníčka, že si tu můžeš pindat nesmysly a vyskakovat? tak na to zapomeň.

Co furt máte, já neřekl jediné slovo proti Focusu ST a jeho parametrech. (ukažte mi, kde jsem řekl, že je snad špatnej) Jediné, co jsem se zmiňoval byla cena, která je 100tis vyšší. tak se zklidněte. Kdyby stál to co okta RS, koupím si ho také. Mě se ST líbí a možná víc jak Oktávka RS. I motor nebude špatnej. Jenže je na mě drahej.

Zrovna tak drahej je Seat Cupra v myslivci, co vyjel dneska.  (690 základ)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

To víš Klinte, musíš unést trošku srandy i na svoji osobu. A ne tady vyhrožovat :D

P.S. Jak víš, že je drahej, když sám víš nejlépe že v jsou ČR slevy, slevy slevy(fakt nemám přestavu jaký se dávají slevy u fordu). Za to O3 RS oproti seatu nemá samosvor, novodobější led světla, větší výkon.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

no asi tak ;) já sem ti to hold vrátil za toho psa(kteryho furt chceš jíst nebo nějaký žblechty) a hned začneš vyhrožovat nějakým plácáním nebo že nepřijedeš...

tak se hned nečerti a ber to ...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Clinte, vsak vis, ze se te vzdy a vsude za kazdych okolnosti zastavam, ale vyjimecne s tezkym srdcem se musim priklonit ke koktovi s pawoukem. Jsou doby kdy ty i ja si delame drsnejsi srandy na ucet kokty nez co nyni kokta pouzil na tvuj ucet. Tak ze narhuji, zadnej stres a vyresime to rucne u kofoly popr. u Stana v harmonice. :D

Odkaz ke komentáři

Petrrrrrrrr: dnes jsem si udělal výlet Lexíkem. V autě je takové ticho, že mě obtěžoval obtékající vzduch i přes luxusně hrající rádio. O větru ani nemluvím. Druhá věc je už ke kategorii auta. Podvozek nastaven na auto (sport/auto/comfort), pohon normal (power/normal/snow) ,ale v tom větru a nepočítaně děr mi přišlo, že plave. Na druhou stranu, není to Ferrari. A to nej je na foto. V8 5.0.543607aefb7770955fe088cb43981529.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...