Petrrr Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Phaeton, sice ano, ale absolutni propadak, co se neprodava. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) Právě kdo si ho koupí tak získá exluzivitu a to auto není vůbec špatná pro tuhle klientelu. jinak do Pola jdou taky narvat ledky. http://www.volkswagen.de/de/models/polo-gti/gallery.html jenom levé zrcátko je zatmavovací, to sou kutilové fakt... Editováno: 10. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Jj. Se všema autama jezdim za 10 a u všech platim za návštěvu servisu 30. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) Jj, Tzv. Motosmanova cisla. Nova matematicka konstanta. No ted jezdim taky skoro za 7. Editováno: 10. leden 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) Dnes by asi nebylo od veci umejt auto od tech sracek, asi zajedu na mycku. Microskrabance, nemicroskrabance - neda se svitit. OMV - full program to jisti. Nebo Pancho za chvili jsem u Tebe, bych si to tam za drobny poplatek ze znamosti mohl umejt ne? Mate rampu i na umyti podvozku? To Honza+cislo jezdi jen na kartace s hadrovymi stetinami, takovej luxus tady siroko-daleko nemame. Editováno: 10. leden 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Jo ja mam ted volno ale zitra si zajedu asi umejt:)) rampu nemame ale v zemi sou trysky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) Taky to potřebuji umejt, vlastně od začátku zimy jsem na to nešáhnul, jen otřel světla. Ale umylo se to poslední dobou trochu tím deštěm, bylo to zadělaný mnohem víc. Editováno: 10. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 To já jsem taky tuze rád, když mi auto zmokne - sůl jde zadarmo dolů. Do myčky bych sice zajel, ale mám navoskováno a kartáče by to stáhly - a ten vosk v programu je moc vodovej a dlouho nevydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Já mám umyto, naleštěno a plnou nádrž od Nového roku. [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) No jo Motosi, musel bys s tim obcas vyjet. Ti to nekde stoji na polysterenech, Na karavan se sluzebackem a to se pak setri na tarifni ceny Tveho servisu. Kolik ze mas vubec najeto? U OMV jsem byl a auto jako nove, pisu jako, protoze zaclo prset. Trochu me taky nasrali ze ty kartace nic moc, ty konecky uz moc rozstrepeny nebyly. Priste do Varu OMV. Sice jsou o 30 kc drazsi 200kc, ale kartace tam menili vzdy pravidelne, tedy pred 3 lety a maji tam i Wapky. Editováno: 10. leden 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Já když, tak na pěnové kartáče. Sice neumyjou dokonale, ale jsou krapet šetrnější. Najeto mám něco kolem 93tis. Nevím přesně. Šetřím na spojku.[emoji2] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Jsem naplej co to bude v tvem pripade stat. Ja u O1 platil za celou sadu s dvouhmotnakem Lukas s i praci v neautorizovanem 14 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Ja jsem dneska od 26.12 prvne vyjel, svitilo slunicko a bylo 17 stupnu, takze jsem si mohl uzivat na letnich pneu najeto asi 150 km, rychlost dodrzena pri rozjezdech, pak uz to moc neslo, uzival jsem si. No a spotreba v prumeru krasnych 15 litriku Jinak lestenka tesne ujela zacinajicimu desti a schovala se do garaze 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Kolikpak by to mohlo asi stát? 30 jako vše ostatní.[emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 klucii, tak s cajem to vypada dobre teplota dobra i na letni a srazky by emli taky bejt bez problemu Praha http://www.yr.no/place/Czech_Republic/Prague/Prague/long.html Krusovice http://www.yr.no/place/Czech_Republic/Central_Bohemia/Kru%C5%A1ovice/long.html Beroun http://www.yr.no/place/Czech_Republic/Central_Bohemia/Beroun/long.html pokud predpovedi vydrzi, tak bych mozna mohl i dorazit CarCOOLkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) Za týden budu jak Ozák, uskladním a budu jezdit mojí již 3x slípkou.... Editováno: 10. leden 2015, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 copak mas jako daily car? to vis RS si musime hyckat, aby nam dlouho vydrzeli holt ne kazdej jsme na tom jako Clint, ze mu auto muze zrat vodu, olej i travu kolem silnice (ty Clinte, neplanujes otevrit zahradkarstvi??? ), ale nam ty auta proste musej vydrzet 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) Clint jde na to špatně, vždyt ty auta kupujeme aby stály v garáži. Nejsme tak blbý aby jsme s tím jezdili ne? Pak se divý, že se mu tu sype Daily car bude snad 19. víc neřeknu a vypadá na svůj věk pěkně ještě Editováno: 10. leden 2015, autor: Hurikan88 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Jj, spravny postup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) Do garáže si dam sluzebaka spis, ale oktavka za to nestojí. Jj motosi, to je tím cípem motoru tak se ti podelala spojka dyt si auto kupoval s 120k km ne? Jinak kazdej je svým strujcem. Hold s Klintem plánuje do garáže si dat nějaký Ferrari. Editováno: 10. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Nene kupoval jsem ji s nějakýma 75tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Tys kupoval ojetinu jo? Teda. Pawouk, Kokta, Pancho, Ozi?, klub ojetinkaru. No a Clint ma funglovku a je mu to hovno platne . Jinak Motosi za tech 70 tis tu spojku uz mohl dost nacit ten predchozi majitel. U O1 jsem ji kupoval taky s 50tis a spojka odesla resp. dvouhmotnak pri 130tis. To jo, dnes se auta kupuji jen jako modely na vystavovani. Motor to ma jen pro dopravu na misto uschovny popr. vystavy. Pak se popisuji krivky navrzene od Kabane. To Clint nevedel, blazen. Jezdi s tim denne do prace. I kdyz O2 kaban nenavrhoval ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 O2 nedělal Kaban. Jako proc to kupovat nový když jsem koupil rok stare za min jak polovinu? Vonělo to ještě pořád novotou a najeto to melo méně než má za rok Clint... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 (editace) Jasny, to ja jen aby rec nestala. Tak koukej s tou Karkulkou dovalit, at ti to muzu omrknout a pomluvit. Jaky jsi nakonec koupil ty dvere? Jinak ve Skoda + treba si muzes koupit vyhodne taky rocni vuz, ovsem za cenu New Car. Taky jsem to tehda zvazoval. Ale nemel jsem to stesti narazit na takove auto a tak volba padla KinderCar. Kokta jezdil nedavno 14 dni s Toledem 1,6 TDI DSG a pry by to hned menil. Editováno: 11. leden 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 (editace) Petříku jak se jmenuje tvůj kinder kár, když KOZák má karkulku(kterou mě pučí a přestane táhnout turbo). A motosi co máš s tou spojkou, prokluzuje, zabírá na různých místech? Tak to mohl být třeba i vadnej kus, proč ne. nebo předchozí majitel s tím jel do offroadu a furt stál na spojce Toledo bylo dobrý kár, jezdilo to jak zadarmo i se mnou. https://lh6.googleusercontent.com/-JIp29LC5tKA/VHS0FZfgN6I/AAAAAAAASj8/SOYN7Ypx0Yw/w777-h583-no/IMG_20141125_175324.jpg https://lh3.googleusercontent.com/-EkY15_y0YEQ/VHS0JPgGrKI/AAAAAAAASkI/lKsfwZe34kg/w777-h583-no/IMG_20141125_175333.jpg https://lh6.googleusercontent.com/-5qbdMQ3GKJM/VHS0LoY5IAI/AAAAAAAASkg/AKyAuIb_D-8/w777-h583-no/IMG_20141125_175339.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-i8z2pCQismU/VHS0M-Hk8xI/AAAAAAAASks/1G0JLk97yvQ/w777-h583-no/IMG_20141125_175349.jpg Editováno: 11. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky