Ozi Toretto Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 tak to je skoda, sem si rikal, ze bys me svezl svym lehkym stylem s Yetim nicmene chapu divadlo, preju pekny zazitek kulturni... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 když ono na něj není vůbec spoleh, jsem mu řikal to samé :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Johny je aristokrat s modrou resp. žlutou krví. Oblíkne oblek s motýlkem, stará zase večerní šaty až na zem. Nevadí, že tomu co tam budou říkat a dělat vůbec nerozumí, ale bude "von". No, jinak já v divadle jsem byl snad naposled na základní škole na Moravcoví za 20kč. Raději zajdu do hospody nebo na sraz přátel Clintova klubu a nebo na nějaký koncert, to je totiž cooltůra pro opravdový chlapy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Něco pro nedočkavého Pawouka aby si mohl konfigurovat. http://www.auto.cz/skoda-fabia-combi-prvni-jizdni-dojmy-video-85133 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) tech 74kW jede celkem pekne a jde to dobre cipnout skoro ke 100kW a toho bych se rozhodne nebal. Blok motoru v tom neni ten pruhlednej, kterej davaji ted, ale jeste poctivej poradnej kus. za prve - psal jsem, ze nemam rad logo RS tam kde nema co delat - a to si myslim porad. a klidne bych si to koupil, protoze tohle auto bude jezdit i az tva soucasna O2 i budouci O3 a dost pravdepodobne i budouci O4 umrou a odejdou do automobiloveho nebe... Ale hovno má pravdu, kastle není věčná. Jedničky sice vydržely hodně, ale když ji máš venku a jezdíš denně, nesmrtelná také není. Motor ano, ale zbytek jde do kopru stejně. Asi tedy příště zkusíme jinou značku, když nám Škoda už nevoní co? Přemejšlim co a nic mě nenapadá.....Na BMW nemám Editováno: 13. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) Klintiku ono rezne vše ale to me nevadi při stáří Jde o to když se nepodela motor,převodovka popřípadě cela elektrika, tak ty opravy nejsou drahy. A radši budu měnit picoviny, než motor za 50-100 klácku. Editováno: 13. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Clinte, nam treba octa ani po 12 letech nerezla, a jezdila denne a parkovala venku. Jinou znacku priste pravdepodobne zkusime, ale sspis proto, ze skoda nenabizi to co me zajima... kokta, pravda, jen zalezi jak brzo a jak moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) Tak vis jak Ozi, tam záleží Na plno faktoru aby to začalo extremne reznout Editováno: 13. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 myslím, že jsem našel fotku PANCHA Jenže Pancho by umejval to Subaru vedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 presne tak:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 když ono na něj není vůbec spoleh, jsem mu řikal to samé :-P Počkej, ošmudlám ti auto!!! Ty už pomalu plánuj kdy vypijem tu láhev něčeho dobrýho, blíží se mi konec zkouškovýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 kokto to nijak nerozporuju, byla to spis reakce do plena. a s tema zimama co jsou tedko tak to bude reznout cim dal rychlejs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 jine znacky? treba lambo? jo na to nemam,a myslite ze to lambo se nebude srat? Bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Něco pro nedočkavého Pawouka aby si mohl konfigurovat. http://www.auto.cz/skoda-fabia-combi-prvni-jizdni-dojmy-video-85133 Prej je to raketa. To beru. Za pár let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Johny je aristokrat s modrou resp. žlutou krví. Oblíkne oblek s motýlkem, stará zase večerní šaty až na zem. Nevadí, že tomu co tam budou říkat a dělat vůbec nerozumí, ale bude "von". No, jinak já v divadle jsem byl snad naposled na základní škole na Moravcoví za 20kč. Raději zajdu do hospody nebo na sraz přátel Clintova klubu a nebo na nějaký koncert, to je totiž cooltůra pro opravdový chlapy. Motýlka nenosím, pač se mi nelíbí, ale pěkná kravata neurazí Hospoda není zlá, sám tam občas zavítám, ale věř tomu, že když si vybereš správný představení, tak se určitě náramně pobavíš 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 a kamarad ma octu 1 z roku 98 stare sdi,najeto pred rokem pres 500tisic,jezdeno v zime v lete,silnice,pole,je to jezedak:) delane rozvody,olej,jednou spojka, a jezdi to furt, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 jo divadlo,tam ja nerad ,ja se potom smeju a statni se po mne divne divaj divne a za chvili se smeje cele divadlo a kvuli tomu co se deje na podiu to neni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 jojo, mě stačilo jak ses začal smát v Kutné hoře a celej rs klub se začal smát taky ani nevěděl čemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Dneska večer, jel jsem na noční, nastartuju a asi to běželo na tři válce chvíli Skákal jsem na sedadle, jako když jedu v traktoru Říkal jsem si, že to bude asi už ten konec toho motoru, ale nic se nerozsvítilo a po chvilce to běželo normálně. No škoda.... Tak jsem se rozhodl, že povedu antiškodováckou kampaň velké popularity A mám chuť napsat nějakej dopísek do MB A co s tim mas? Dozvim se to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 pancovo smich je nakazlivej, ale je to super, v te kutne hore to byl dobrej mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 no a ted si to predstav ze sem v kine a nebo divadle,a ze mi dojde driv nez ostatnim co se se tam stane a ja se zacnu smat ) tohle se fakt stalo:)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 A má ten jeho smích alespoň zvuk připomínající osmiválec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) pawouk bude muset nakoupit do roku 2017, pak si jedině koupí 1.0 TSI a budeme se mu smát http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-1-0-tsi-trivalec-vytlaci-motor-1-2-tsi-ze-vsech-modelu-az-po-octavii/ Editováno: 13. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 tak když to dělá klint v nějaké prdeli na konci světa.... komu by se chtělo vyjíždět z Prahy. jinak tady prodává RSO, hold ten diesel se musel vyplatit na ten nájezd !!!! http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/10653-skoda-octavia-jako-nov%C3%A1/ Jaks poznal RSo? Je to 2010 a 1.9TDi 74kw, coz mi znaci Octavii 1 Tour, nejsem zas takovej znalec, ale myslim si to. A i dle fotky to vypada na o1 - ale vidim to jen na mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky