Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Johny je aristokrat s modrou resp. žlutou krví. Oblíkne oblek s motýlkem, stará zase večerní šaty až na zem. Nevadí, že tomu co tam budou říkat a dělat vůbec nerozumí, ale bude "von".  No, jinak já v divadle jsem byl snad naposled na základní škole na Moravcoví za 20kč. Raději zajdu do hospody nebo na sraz přátel Clintova klubu a nebo na nějaký koncert, to je totiž cooltůra pro opravdový chlapy.  :dj:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tech 74kW jede celkem pekne a jde to dobre cipnout skoro ke 100kW a toho bych se rozhodne nebal. Blok motoru v tom neni ten pruhlednej, kterej davaji ted, ale jeste poctivej poradnej kus.

za prve - psal jsem, ze nemam rad logo RS tam kde nema co delat - a to si myslim porad.

a klidne bych si to koupil, protoze tohle auto bude jezdit i az tva soucasna O2 i budouci O3 a dost pravdepodobne i budouci O4 umrou a odejdou do automobiloveho nebe...  :kol-46:

Ale hovno má pravdu, kastle není věčná. Jedničky sice vydržely hodně, ale když ji máš venku a jezdíš denně, nesmrtelná také není. Motor ano, ale zbytek jde do kopru stejně.

Asi tedy příště zkusíme jinou značku, když nám Škoda už nevoní co? Přemejšlim co a nic mě nenapadá.....Na BMW nemám :)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Klintiku ono rezne vše ale to me nevadi při stáří ;)

Jde o to když se nepodela motor,převodovka popřípadě cela elektrika, tak ty opravy nejsou drahy.

A radši budu měnit picoviny, než motor za 50-100 klácku.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Johny je aristokrat s modrou resp. žlutou krví. Oblíkne oblek s motýlkem, stará zase večerní šaty až na zem. Nevadí, že tomu co tam budou říkat a dělat vůbec nerozumí, ale bude "von".  No, jinak já v divadle jsem byl snad naposled na základní škole na Moravcoví za 20kč. Raději zajdu do hospody nebo na sraz přátel Clintova klubu a nebo na nějaký koncert, to je totiž cooltůra pro opravdový chlapy.  :dj:

Motýlka nenosím, pač se mi nelíbí, ale pěkná kravata neurazí  :palec:

Hospoda není zlá, sám tam občas zavítám, ale věř tomu, že když si vybereš správný představení, tak se určitě náramně pobavíš  :kol-142:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Dneska večer, jel jsem na noční, nastartuju a asi to běželo na tři válce chvíli ;) Skákal jsem na sedadle, jako když jedu v traktoru :D Říkal jsem si, že to bude asi už ten konec toho motoru, ale nic se nerozsvítilo a po chvilce to běželo normálně. No škoda.... :)

Tak jsem se rozhodl, že povedu antiškodováckou kampaň velké popularity ;)

A mám chuť napsat nějakej dopísek do MB ;)

A co s tim mas? Dozvim se to?
Odkaz ke komentáři

tak když to dělá klint v nějaké prdeli na konci světa.... komu by se chtělo vyjíždět z Prahy.

jinak tady prodává RSO, hold ten diesel se musel vyplatit na ten nájezd !!!!

http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/10653-skoda-octavia-jako-nov%C3%A1/

Jaks poznal RSo? Je to 2010 a 1.9TDi 74kw, coz mi znaci Octavii 1 Tour, nejsem zas takovej znalec, ale myslim si to. A i dle fotky to vypada na o1 - ale vidim to jen na mobilu.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...