Clint Vloženo 30. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2015 (editace) To beru, kofolu s kolínkem Editováno: 30. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Clinte, co královna? Nestojí náhodou na polystyrenu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2015 (editace) Dneska jsem dostal informaci, že v okolí řádí kuna a už si vybrala bráchového nového Leouše a zakousla se mu do tapecu. Za odměnu mu tam nechala kost. Tak z toho byl brácha dost otrávenej, bordel, bahno, kost, chlupy a díra v tapecu. Tak jsem pro sichr skouknul královnu a naštěstí zatím OK. Ona jak nejezdí, tak je v ní zima a to kuny neláká. Brácha přijel včera večer, auto teploučký a zimou vytuhlá kuna už koukala dírou v plotu a radostí si mnula pracky. Tak jsem dneska akorát umyl kapotu, zesrali mi ji ptáci....jo a byl u mě Tomiikk s Audi V6, bral jsem mu taky dvě lampičky na SPZ Prej auto ségry, asi ji budu muset omrknout, když jezdí v takovém fáru Editováno: 30. leden 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Já jdu plesat, já nemužu do Krušárny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 mě dlužíš taky kofoly a tomíkovi za pedály. a Honzovi za to že tě navedl do obautodílu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Clinte, už jsem to psal. Diesel se v zimě neohřeje a tudíš je pro kuny nezajímavej.[emoji23] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 A ještě jim určitě smrdí. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 A mne za info o svetylkach, za koleno ti je vymenim na aute. Ozi za dalsi koleno prizpusobi Vagem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 hmm, kolinko, neni spatnej napad, ale tentokrat se budu muset asi setrit a odbit se necim mensim jako je treba mixgrill co mel honza :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Snad nedržíš dietu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 (editace) nebo oziho talíř řízku ale steak tam měli minule dobrej, sem myslel že dostanu podrážku a jsme zase u jídla Editováno: 30. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Si mel brachu varovat a pod stromek plasicka, to je povinna vybava k TSI. A cekat a setrit penizky a jako ze mne se to nestane je blahovost. Jeste si mohla pochutnat na kabilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Mixgril je good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Talíř řízků tam už přece nemají, nebo jo? Všelijaké vehikly jsme už pomluvili, tak teď přišel čas žrádla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 maj ne? dyt si to tam furt dávali dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Nemaj už dlouho. Od doby kolínka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Minule jsem ho tam neviděl a jak se tak dívám do jídeláku, tak tam není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 aha to mě nevadí, zrovna nějakej talíř řízku si můžeš dat uplně všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Talíř řízků už nemaj Ale kolínko maj gut, zase s ním počítám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Snad nedržíš dietu? nene, ja zeru porad stejne, ale mel jsem kolinko vcera k obedu a to se nesmi prehanet, aby se takova dobrota cloveku nezajedla jinak talir rizku bych si dal rad, ale od te doby co neni kolinko na objednavku tak nemaji talir rizku... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 klintak taky jí dietku, v pondělí luxusní vrabec s karlovarským knedlíčky to sem tě vzal do pěkny hospody co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Bylo to dobrý Já se v Hradci zase časem ukážu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 no jo, hold si oktavia kamarád. to víš ozák se nestaví, prdí na mě. a když se staví, tak mu vylětí hadice z turba. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 kokta ničitel, to se pak nediv, že se nestaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 kdyby byl koktak co k cemu tak udela v hradci sraz... ja bych se klidne stavil, jenze v dobe kdy tudy jedu tak pan jeste spinka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky