Petrrr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 chtěl jsem především zdůraznit tu cenu, pokud někdo najde levnější, má u mě kofolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 petrrr, no zrovna potrebuju natankovat do felicie neco, tak ji asi dopreju vervicku akorat se budu muset zasnazi najit neco tak levneho paradox, ale ten genesis vypada na predku jak aston, vcetne toho znaku, to je jedine co se me na tom nelibi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 souhlas, ale korejec je asiat a v jeho genech je delat kopie kazdopadne, trend vysoko-obsahovych V6/V8/V10 benzinaku se me libi. taky se mi libi, ze jedou tu svoji a nebudou delat dehty. holt, tam, kde je to poamerictele, tam to ma poradny naboj (Acura, Infiniti, trocha Hyundai, par Fordu, Cadillac, trocha Kia atd.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 (editace) "Jestli pak víte, Vy šmejdi ". Co znamená ten trojúhelníček u symbolu nádrže. Editováno: 2. Únor 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 ...ze si po prave strane minul pumpu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Ne, ale pokud si neděláš jen prdel, tvé úvahy jsou správným směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 (editace) prdel sem si delal, ale pokud sem si delal prdel spravnym smerem, tak to neni prdel koukej to vybalit ...ze je vicko na prave strane... Editováno: 2. Únor 2015, autor: Paradox.f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Ukazuje stranu, na které je umístěno víčko nádrže ? Teď jsem někde viděl že to měli namířeno napravo, ale tankovalo se nakonec na levé straně vozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 ze mas vicko na prave strane:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 chtěl jsem především zdůraznit tu cenu, pokud někdo najde levnější, má u mě kofolu. V melniku je levnejsi:)) pred mesicem tam uz stala Verva 30,90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Že tuto rundu platí spolujezdec. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 No dobře, až na Motose máte pravdu, je vidět, že zde nediskutuji s žádnými blbci ale se sečtilými lidmi min. každý s jedním titulem. Ale sám se musím přiznat, že jsem nad tím měsíce přemýšlel, než jsem na to přišel. Korni, ano, viděl si to v Autosalonu u Mercedesu V. Pancho, nevěřím. Důkaz je v podobě účtenky, jinak se kofola nekoná. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 (editace) Skoda je simply clever pro arseholes jeste chybi senzor stavu nadrze mocoveho mechyre u ridice a senzor stavu opotrebeni vlozky pri menzesu a bude to vse Editováno: 2. Únor 2015, autor: Paradox.f 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 náhodou dobrá věc, když střídáš týdně x aut a musíš tankovat, protože to někdo neudělal před tebou, tak pak vždy zkoumám kde je nádrž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 (editace) ma nejaka skodovka vicko na leve strane? Editováno: 2. Únor 2015, autor: Paradox.f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Vlevo mají snad jen Japonci. Spíš je někdy problém najít tlačítko na odjištění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 motosman a skoro vsechny dodavky hosi na olsanske v praze by mela byt verve levnejsi, nejezdite nekdo kolem? Dneska se me tam nejak asi nepovede utect z prace a podivat se tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 v tom pripade plati to, co jsem psal v minulem postu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 V tom případě- ano. Bílý[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Přelouč 29.80 vervička ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 co ja vim tak myslim ze ne,jen treba skoda 1000 to mela na prednim blatniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 kuci, tohle bych si dal nekdy ve vetsim kolektivu jen je skoda, ze tam je uplen debilni parkovani ale na druhou stranu ta plzinka co k tomu maji, mozna bych bral i mhd pro zajemce http://www.pivnicekarlin.cz/ 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 ja sem pro:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 No a je to tedy opravdu info o straně víčka nádrže? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Ozi, to jako že si budeš cpát pupek a my se na tebe budem dívat?[emoji39] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky