Petrrr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Bud ses sel se psem vychcat a nebo te stara konecne vyrazila a to je pak krasne ne jen venku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 To je tady reakce na ty vaše zblechty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Hosi, jdu spat, jeste dopiju tu Plzen a rano v 6:30 jdu do boje s AS. Musim byt fit. Abych tu svou posledni reklamaci obhajil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Autosalonem? jedes za pepou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Kokto jake zblechty? To je vazna fylozofie. Jinak mas ban za ty zblechty - nedovolena kritika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Ne za Pepou ale za Pavlem. Celym jmenem Pavel Poch, sef servisu. No uz se me zbavi, 5.2. mi konci zaruka. Skoda, kdyz jsem se uz zacal zahrivat a zacalo me to skoro bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 a co deš zase reklamovat? mě dneska taky nešli stěrače, a pak sem zjistil že sem měl otevřenou kapotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Chce vrátit celej vehikl, aby si konečně pořídil plnohodnotný vůz a mohl se účastnit Clintových srazů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Já si snad budu muset někdy pořídit nové auto. Abych poznal kouzlo reklamací. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 (editace) Neco pro Pawouka. Je pekna, ale ac na 16" 205 furt je to koza, nevim cim to ze v reklame je to temer plazivka. No a nektere detaily oproti R tam jiz jsou vyresene, jako treba sklapeni operadla ruzici, plastove nabehy isofixu. Lepe tvarovana sedadla a hezci. Zase, neni multifunkcni volant, tapeci dveri bez textury hnusnejsi jak u Rapida, u klasickych halogenu zarovka H4. A sterace hnusny Valeo- raminko neni cele v gume, gumovy je jen spoiler. Jinak tento kousek za 334. To jsem dal skoro za Rapida v mnohem lepsi vybave pred 2 lety. Editováno: 3. Únor 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Ty woe, tady se to v noci nějak rozvášnilo Každopádně, Admin má právo (jako každý zde na foru) založit si topick jaký chce, pokud neporušuje pravidla, to je jako když sem dáme odkazy na nějaké prodejce třeba s LEDkama a příslušenstvím, také děláme vlastně reklamu ač to nemyslíme zle... Na druhou stranu, AAA jsou zloději, zloději a lidi jsou tak hloupí, že ještě jsou rádi, že v AAA pořídili tak úžasné a levné auto a dokonce to má certifikát od CEBIE... no každého věc, jak si to dokáže v hlavě srovnat. PETŘE, dneska jsem tu Fabii viděl na živo, v takové zvláštní modré barvě, ne tahle race co je na fotce, byla to jiná a musím říct že je to pokrok v designu o 100% koza už to není, je to fakt proporčně udělané pěkně a to Fabii opravdu nějak nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Koza ve smyslu moc mista mezi kolem a podbehem. Jak je vsude prezentovano. viz. obrazek. Jinak souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Kokto resim zadni brzdy, prodlouzeny chod rucni brzdy, napinaci paka u kola se nevracela do puvodni polohy na doraz. Nakonec to reklamace nebude, vse je ok, jen se cisti brzdy a jako bonus jsem si tam objednal tu pruzinu ktera pomaha tu paku vracet, standartne pouzivana u Passatu apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Já si snad budu muset někdy pořídit nové auto. Abych poznal kouzlo reklamací. jj, doporucuju, ja mam taky druhou reklamaci s CarCOOLkou - druhe zrcatko se loupe lak Neco pro Pawouka. Je pekna, ale ac na 16" 205 furt je to koza, nevim cim to ze v reklame je to temer plazivka. No a nektere detaily oproti R tam jiz jsou vyresene, jako treba sklapeni operadla ruzici, plastove nabehy isofixu. Lepe tvarovana sedadla a hezci. Zase, neni multifunkcni volant, tapeci dveri bez textury hnusnejsi jak u Rapida, u klasickych halogenu zarovka H4. A sterace hnusny Valeo- raminko neni cele v gume, gumovy je jen spoiler. Jinak tento kousek za 334. To jsem dal skoro za Rapida v mnohem lepsi vybave pred 2 lety. protoze je podle me na 17" v te reklame a urcite je snizena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Jo, snizena bude urcite. Tady mam pocit i kdyby si tam narval 20" furt to bude malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 tak to bylo krasne videt, kdyz jsem mel tu fabku pred RSkem, tam jsem dal 17ky a furt to bylo strasne vysoke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Já vídávám každý jednu zrovna v této modré a nepřijde mi, že by to bylo tak vysoké. Na té Petrově fotce je to dost vidět - nemělo to nějaký paket pro špatné cesty? Na fotkách a autosalonech to bývá snížené (stažené řemeny)... A jak jsi to myslel s tím stěračem? Nějak tomu nerozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 (editace) Na druhou stranu, AAA jsou zloději, zloději a lidi jsou tak hloupí, že ještě jsou rádi, že v AAA pořídili tak úžasné a levné auto a dokonce to má certifikát od CEBIE... no každého věc, jak si to dokáže v hlavě srovnat. Stringo, je to trochu jinak. AAA jsou zloději, pokud jsi blbej a necháš je. Prostě to zkusí. Pokud je člověk trochu chytrej a obrní se časem, trpělivostí, má vyhráno a výsledkem je spokojenost na obou stranách. Jako já, už jsem s nimi jednal 5-6x, několikrát jim prodal auto a párkrát i koupil. Před prodejí si obšlápnu konkurenci a zjistím cenu. Pak jim dám auto a řeknuu jim, kolik mi kde nabízí a že pokud se dohodneme, musím dostat zákonitě víc. Oni to zkusí, nabídnou méně, já však sedím a usmívám se. nabídnou víc, já však sedím a dál se usmívám. Řeknou, že už víc nedají, já se usmívám a mám se k odchodu. Oni odskočí, přijde někdo jinej a nabídnou o litr-dva méně, než jsem požadoval. protože jsem si ovšem nabídku jiných bazarů u nich slovně nadhodnotil, mám ve finále to, co jsem chtěl a dosáhnu oboustranné spokojenosti. Před koupí v AAA je nutné si obejít jiné prodejce a zajistit si dostatek finančních kalkulací, které si beru s sebou k nim. Pak si sednu, zapálím doutník a řeknu jim o jaké auto mám zájem. Oni si radostně zamnou ruce a začnou předhazovat nehorázné kalkulace. Ale já jen tak sedím a usmívám se. Oni sníží procenta, ale já nereaguji, jen jim to vrátím s úsměvem do ruky a dál sedím. Oni se mezitím vystřídají, přijde někdo jinej a vyjede mi jinou kalkulaci. Já mu řeknu, že se snad zbláznil, pěkně vyndám kalkulačku a ukážu mmu, o kolik přeplatím. Pak zamávám papírama od jiných bazarů a firem a rázem se dostávám do přijatelných mezí Poslední auto (fábka manželce), které jsme koupili byl úžasnej kup. Kromě provozních kapalin jsme nemuseli dát korunu na údržbu a opravu. Všechno super, opravdu spokojenost. To víš, že jsem v AAA zažil lidi, co máchali rukama a vykřikovali, že oktávku za tři tisíce raději pošlou ze skály :D Ve finále ovšem lidi prodávají doslova šrot, stočené km, auta splácaná ze tří atd atd....Pak se není čemu divit, že AAA nevezmou za tyhle auta na sebe zodpovědnost. Editováno: 3. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Pawouku: Najdi rozdil fabie vs. rapid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Hm, zajímavé. Dík za foto. Jak víš, že je to Valeo? Na originálních flat/aero stěračích nikdy výrobce nebyl vyznačen. Teď to tam je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Ne ale kupoval jsem pred 3 mesici na Thalii a jsou uplne stejne. Valeo silence. Tady neco pro Clinta :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 je krásná palubka na superbu co? a neskutečný, konečně tam dali elektrickou ruční brzdu,.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Krásná? WTF? Vždyť je to furt to stejné. Ano, dívat se na to dá, ale krásná... Jo elektrická brzda, další drahé kurvítko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 (editace) Spis mít automat a klacek je největší debilita K manuálu me klacek nevadí. No krásná oproti co je v o3 Editováno: 3. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Vždyť jsou skoro stejné... Automat mně nezajímá, ale ono to bude pak zajímat majitele, až tady budou skučet, že jeden servomotor stojí přes pět litrů. Tak, jak to zjistili majitelé elektricky ovládaných dveří, že ta sranda pak něco stojí. Je to vždy něco za něco. Já to beru z praktického hlediska. A navíc je mi Superb celkem ukradený, nehodlám si ho pořizovat. Policisté z Jaroměře čelili útoku rozzuřené jalovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky