Petrrr Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 skodaforume: Sice dobrý rada, která ovšem přišla s křížkem po funuse. Do příštího roku to zapomenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Kokta: změř mi prosím tu pásku, kolik to má cm (délka x šířka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 jen skoda, ze na konci nejni PIRATES, RACE ON! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Foto ze včerejška z policejního deníku. FB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 auví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Ozi, takhle jezdím denně do práce s Rapidem. Navíc ještě že mám automatické zamykání kufru a dveří, jinak maminy na přechodech jako bylo ve videu, nechávají své ratolesti na silnici a skáčou mi sami do auta. Tak že něco lepšího tam nemáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Koukám, že na kufru nemám ani označení motorizace, znalec to pozná jen podle vejfuků, pač 1,6 TDI má jen jednu koncovku. Asi se holt motorizace na zadku už nenosí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 dyť o3 ani vejfuky nemaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Za to sem rád, ale i tak jsou ty laufy vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Jj je ta trubka vidět no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Kluci vcera jsem videl RS jednoho znameho, majitel servisu. Skoda ze jsem to nevyfotil. Proste RS, jak vzadu tak vepredu a hadejte co to melo za motor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 1,6 TDI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Potrebuji diagnostiku Nathalky, umi nekdo? Uz 2x se mi stalo ze za jizdy parkrat problikla kobtrolka emisi motoru, takova ta kontrolka oranzova symbol motoru. Jinak se nic nedelo, motor ok. Ten znamej to nemohl nacist, nemel na to aktualni soft. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 (editace) Hele já když si vzpomenu na ten voser s těma nerez koncovkama, tak jsem teď šťastnej jako blecha Petrrr: co to mělo tedy za ten motor? Kontrolka emisí, to bude lambda Natálka má taky možnost připojení na diagnostiku? To už je docela dobrý auto Editováno: 6. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Clinte ty ho znas? Fakt ze jo, myslel jsem ze si ze me dela prdel. Pry ho koupil rocni se slusnou vybavou pres znamoste za 350. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 (editace) Neznám, ale napadlo mě to I tací jsou mezi námi a 1,6 TDI je nejprodávanější motor, lidi koukají jen na spotřebu a na cenu, na to nezapomeň Editováno: 6. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Nemusi, pac motor nekuckal nic, navic to zhaslo bliklo asi 3. Pak pry zapalovaci civka ale klidne i teplotni cidlo. No a nebo na hovno benzin, ac tankuji jedine Eurooil a ten lepsi benal s adetivi Optimal. Rapid ho jinak taky chlasta a ohne problem, i kdxz u Rapida ted jezdim uz 4 nadrz Vervu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 to říkáš, ty co sis kvuli spotřebě koupil naftu mě ty koncovky nevadí, že sou špinavy mě je fakt uplně fuk... http://tn.nova.cz/clanek/kontrolori-z-coi-v-soku-tolik-v-vody-v-benzinu-jeste-nenasli.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Dobrá párty to byla asi http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/cernakronika/video-z-nezvladnute-demolicni-oslavy-v-rodicovske-vile.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Dnes jel prede mnou 3,6 FSI, ten mel koncovky, 2+2. to je parada a foukalo mu to ze vsech. I kdyz platit pak 2 vyfuky by se mi teda nechtelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 (editace) nebo to mohla být 2.0 TSI rso na primě s klintovým palivem.! http://www.iprima.cz/prostreno/soutezici/karolina-mikolasova Editováno: 6. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Takové párty známe Kdo mě pozve domů na párty? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Ty krááso, tam už je to taky nějaký vybydlený,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Naopak, ještě nezabydlený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 a vyblity To je u Clinta doma ne? Chudak krasna pekna bila sedacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky