PANCHO Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 presne ty dalkove sem myslel, pak jak si me predjel ja zhasnul a ty rozsvitil a tma jak v pr**** to bylo tim ze si byl daleko za mnou:)) ne vazne je to znat a hodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 myslim ze tam mam jeste origo:)) jinak az budu davat nove svetla dam i vybojky:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 no ja taky a dokud dobre sviti tak proc to menit... jinak jak jsme se bavili vcera tak tady je link: http://bixenony.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Ozi, koukám, spousta věcí. Zapomněl jsem na to zavírání oken při dešti. Ta citlivost senzoru asi taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 zavirani oken na to jsem nemel navod, o tom jsme se domlouvali... ale jak sem psal muzem se potkat kdykoliv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Pancho, proč se stresuješ ze zlýho supa. Tobě stačí přidat. Narozdíl od Kokty, který musí podřadit..[emoji2] Nejel jsi nàhodou dneska na Slaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 No ja myslím že bych na zle hochy nemel.ne dneska sem ještě nikam nejel. Za hodinu pojedu do prace. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) proč bych podřazoval? já jezdím furt v otáčkách, ! na zlé hochy bys měl, ale jenom lehce nebo by to bylo +- stejně. každopádně do nějakých 120km/h určo ne. Editováno: 14. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Panove, ja se drzel za Vama a pak se tam ve 110 predjizdely nejaky pekace a pak sem Vas uz nepotkal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 A zkusil jsi zavřít okna, vypnout klimu, rádio a přidat plyn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) Dneska jsem najel asi 90km po okreskách s výsledkem 5,8/100, nijak jsem se neloudal. Ale stejně mám z toho dieslu takovej rozporuplnej pocit. Ta jízda nevyvolá žádné emoce, prostě člověk jede za solidní peníze z bodu A do bodu B, čili na dojíždění do práce asi super, ale pro zábavu to prostě není. Editováno: 14. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Njn. Dopravíš se do práce, poořeš pole, zaseješ, odvezeš úrodu a tím to končí. Nejvyšší čas pořídit motorku. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Půjdeš v březnu na výstavy motorek? Ráno letňany a odpo holešky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Uvidíme, jak budu mít volno Tomu TDI by to chtělo přidat nějaké koně do stáje Aby to bylo trochu o něčem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 TDI má valachy. TSI má pořádné koně.[emoji23] . Zkus někoho pozvat na sraz ať vidíš co s tím chip udělá. Aby nebyl efekt stejný, jen dojezd do práce o 5 min. dříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 No a ja mam sice kone, ale pony. Clinte, si furt stezujes, jestli to nechces, ja to od tebe za 100 koupim. Nebo za stejnou cenu Oziho Supa. Ty sice budes orat, ale jeste ve 300tis kdy TSI budou ozdobou vrakovist, pac budou jako nove se 150tis, ovsem s motorem kaput. Ozi posli mi do SZ cislo uctu, poslu ti nejakou kacku jako sponzorsky dar na kabel. Vcera jsem nemel hotovost. My s Kindercar jsme sice socialni trida, ale nejsme lakomci a darmozrouti. Dik Tu autoskolu mam taky nakodovanou na Radiu, takova blbost kdyz vzadu vezes tchyni aby pri 180 ti videla kolik jedes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) čili na dojíždění do práce asi super, ale pro zábavu to prostě není.Zadna Skoda neni pro zabavu. Alespon ze soucasne nabidky. Editováno: 14. Únor 2015, autor: skodaforum20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Dík za info. Doteď jsem žil v přesvědčení, že režim autoškola vám napovídá co a jak v autě. Dobrý den, děkujeme za vaši volbu koupit si vůz Škoda Rapid. Nyní se usaďte a připoutejte. Zkontrolujte nastavení sedačky, zrcátek a zapněte zapalování.......... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) Zadna Skoda neni pro zabavu. Alespon ze soucasne nabidky. ale dá se tím užít zábava s vrcholnými motorizacemi určitě, to bys pak mohl říct že i hatche od konkurence nejsou pro zábavu atd a minimálně v servise si užiješ zábavu s každou škodovkou Editováno: 14. Únor 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 ale dase uzit,ja si to treba vcera s ozakem uzival:)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) po rovině vám to jde co však Pančáku ten okruh, já jedu určitě někdy někam! at se ztrapním s oktávkou Editováno: 14. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 V Mostu, kdyby nás bylo 10, tak by dali nějakou slevu, už jsem se minulý rok ptal na to, ale sešlo z toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 kam ze pojedes? a zatacek se nebojime:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 To rozhodne, hlavne pri reklamacich, to je zabavy ze clovek ma uplne popraskanou branici. No me uz se reklamace moc netykaji, vse uz si budu taky cvakat sam. To je zabava nasledna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 no s tím trackdayem jak to pořádají kluci ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky