Pawouk Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Géniové na magistrátu začínají řádit: Pražská koalice chce od léta zpoplatnit vjezd aut do centra. Kvůli slevě na MHD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 kamos ma starou thalii a jeste po kroupach bydli na florenci a nemusi to auto ani zamykat, pac si ho nikdo ani nevsimne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Neptal se mně někdo v Krušovicích, jak se vkládá odkaz na webovou stránku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Pawouku, je otazkou co je centrum mesta, to jak otezko rict no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Pawouku, jo ptal jsem se ja treba. V takovem podani to ovsem ztraci smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 V jakém podání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 v tom tvem dlouhem. To uz tam muzes dat rovnou jen odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Hm, tak tomu nějak nerozumím, ale to je fuk. Návod:1. Napíšeš třeba slovo ZDE 2. označíš ho 3. klikneš na šipkou označenou ikonku 4. v následně otevřeném okně vložíš odkaz do příslušného políčka 5. potvrdíš to kliknutím na OK a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 No az budes maturant, pochopis to :-) . Jo to je ta debilni ikona co jsem nikdy nepochopil k cemu je dobra. Dik za navod. Ted sem budu davat odkazy jedna basen, na clanky z zena.cz, super, samadoma apod. V mobilu to ovsem nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Aha, tak to bych tedy nečekal, že mi k tomu pomůže maturita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) No i přes všechny kecy o tom, že je zámek zpátečky k prdu si myslím, že to tak není a k prdu určitě není. Samozřejmě, pokud zloděj půjde přímo po dotyčném autě, odveze ho a nepomůže nic. Ale pokud bude chtít prostě oktávku, vezme si tu bez uzamknutí zpátečky, stojící vedle. Aby auto odvezli na odtahovce, to už musí jít najisto a vědět, že je zpátečka zamknutá a musí chtít zrovna to auto. Navíc třeba v podzemních garážích si moc nedovedu představit, jak ve dne nerušeně nakládají auto na odtahovku, které je zaparkované někde v řadě stojícíh vozidel a vůbec, že by odtahovka jezdila do krytých garáží, to jsem nikdy neviděl. Maximálně zloději skočí do auta a odjedou, couvat jsem je taky neviděl. Prostě každé zabezpečení je lepší než hovno a myslet si, že je to stejně k ničemu. GAP sice mám, ale auta by mi bylo líto Editováno: 16. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) a klintovi teorie. ona totiž neexistuje na odtah tyč nebo provaz s tyčí můžeš klidně jed 80kmh. Editováno: 16. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) Jenže bez motoru se ti zamkne řízení, další komplikace. Navíc už uvazování a odtah na laně vzbuzuje podezření. Zloději potřebují jít, otevřít a odjet. Pokud to není samozřejmě v noci, auto na parkovišti na sídlišti.... Editováno: 16. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 jj tak zjištíš pin a už si to zase odblokuješ, u O3 nevím jak to je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Jasne je lepsi mit neco, nez nic. Ja mam treba nalepku defend lock a magicar na oknech. Na Octe jsem mel vsechno, magica, defend, leptana skla atd. Kupodivu mi ji nikdo ani nevykradl. Tak na R jsem usoudil, ze staci jen vyhrozovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Kokta: Tak vidíš, že víš hovno Jen teorie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 klinte me ukradli na odtahu zlatou druhou noc dovolene na zastrcenem parkovisti a vedle bylo minimalne dalsich 5 octavek v podobne vybave a hur zabezpeceny a kdyz ukradli tu cervenou na jiznim meste, tak byla na parkovisti, kde kolem stalo mnohem vic aut v lepsim stavu a bez zabezpeceni a stejne si vybrali tu nasi se zamkem - asi proste chteli cervenou. takze nevim kolik te to stalo, ale predpokladam, ze kolem 7k a za to se da koupit GPS/GSM hlidani 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) Ale GSM je k hovnu, stačí rušička. Tu má u sebe už každej cikán Ozi: museli chtít holt tvoje RS-o Ostatní je nezajímaly. To víš, RS-a jsou středem zájmu, to chce každej Editováno: 16. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Jj a TDI jdou na dracku. TSI se urcite tolik nekradou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 ani jedno nebylo RS, byla to obyc O2 pred FL a obyc OI FL s 320tkm na tachaci... kdyz ti gsm odrusi tak pokud mas napojeno na PCO tak to hned rve a vyjizdeji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) Ale za to cvakáš měsíčně.... Navíc si to nějak nedovedu představit, než přijedou, je stejně auto v hajzlu a signál už neuviděj. Editováno: 16. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) však gap je řešení, ale alarm se hodí a zkusit o to auto nepřijít.. tak ozáku potvrd mě, že je lehky zjistit pin a je odblokovany immo, pokud tam nemáš žádnej přídavnej nebo tak... hovno teorie možná pro tebe, mrkni po netu jak je lehky otevřít zámek... Editováno: 16. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) Kokta by mohl krást maximálně rohlíky v sámošce Já netvrdím, že každé auto nejde ukrást, jen to lze znepříjemnit a to je účelem. Samozřejmě dobrá pojistka je uplně nejlepší řešení. Furt se člověku do Kauflandu lépe odchází od auta s uzamknutou zpátečkou, než bez ní. Alarm je k ničemu, na to už lidi nereflektujou, každou chvíli někde něco píská.... Editováno: 16. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) ano cvakam za to asi 9 korun denne, tedy necele 300 mesicne a to mi za hlidani pres PCO urcite stoji edit pro Clinta - je to zhruba rovne sleve na rocnim pojistnem... GAP je reseni jak pise kokta a ano, zjistit pin je jednoduche, navic z ciny se da objednat primo likvidator imo za cca 400 korun (jen na nej pockas pet tejdnu). a bez pridavneho imo mas nastartovano do cca 30 vterin. Editováno: 16. Únor 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) Na něčem ty bezp. firmy musej vydělat, že chytnou hovno, to už je jedno :D A výjezdy neplatíš? To bych se divil. Editováno: 16. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky