Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Hm, tak tomu nějak nerozumím, ale to je fuk. :kol-28:

Návod:
1. Napíšeš třeba slovo ZDE

2. označíš ho

3. klikneš na šipkou označenou ikonku

4. v následně otevřeném okně vložíš odkaz do příslušného políčka

5. potvrdíš to kliknutím na OK a je to

post-32075-0-69475100-1424114099_thumb.jpost-32075-0-33672600-1424114101_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No i přes všechny kecy o tom, že je zámek zpátečky k prdu si myslím, že to tak není a k prdu určitě není. Samozřejmě, pokud zloděj půjde přímo po dotyčném autě, odveze ho a nepomůže nic. Ale pokud bude chtít prostě oktávku,

vezme si tu bez uzamknutí zpátečky, stojící vedle.

Aby auto odvezli na odtahovce, to už musí jít najisto a vědět, že je zpátečka zamknutá a musí chtít zrovna to auto. Navíc třeba v podzemních garážích si moc nedovedu představit, jak ve dne nerušeně nakládají auto na odtahovku, které je zaparkované někde v řadě stojícíh vozidel a vůbec, že by odtahovka jezdila do krytých garáží, to jsem nikdy neviděl. Maximálně zloději skočí do auta a odjedou, couvat jsem je taky neviděl.

Prostě každé zabezpečení je lepší než hovno a myslet si, že je to stejně k ničemu. GAP sice mám, ale auta by mi bylo líto ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Jenže bez motoru se ti zamkne řízení, další komplikace. Navíc už uvazování a odtah na laně vzbuzuje podezření. Zloději potřebují jít, otevřít a odjet.

Pokud to není samozřejmě v noci, auto na parkovišti na sídlišti....

Odkaz ke komentáři

klinte me ukradli na odtahu zlatou druhou noc dovolene na zastrcenem parkovisti a vedle bylo minimalne dalsich 5 octavek v podobne vybave a hur zabezpeceny

a kdyz ukradli tu cervenou na jiznim meste, tak byla na parkovisti, kde kolem stalo mnohem vic aut v lepsim stavu a bez zabezpeceni a stejne si vybrali tu nasi se zamkem - asi proste chteli cervenou.

takze nevim kolik te to stalo, ale predpokladam, ze kolem 7k a za to se da koupit GPS/GSM hlidani

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Ale GSM je k hovnu, stačí rušička. Tu má u sebe už každej cikán ;)

Ozi: museli chtít holt tvoje RS-o ;)   Ostatní je nezajímaly. To víš, RS-a jsou středem zájmu, to chce každej ;)

Odkaz ke komentáři

však gap je řešení, ale alarm se hodí a zkusit o to auto nepřijít..

tak ozáku potvrd mě, že je lehky zjistit pin a je odblokovany immo, pokud tam nemáš žádnej přídavnej nebo tak... hovno teorie možná pro tebe, mrkni po netu jak je lehky otevřít zámek...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Kokta by mohl krást maximálně rohlíky v sámošce :D

Já netvrdím, že každé auto nejde ukrást, jen to lze znepříjemnit a to je účelem. Samozřejmě dobrá pojistka je uplně nejlepší řešení. Furt se člověku do Kauflandu lépe odchází od auta s uzamknutou zpátečkou, než bez ní.

Alarm je k ničemu, na to už lidi nereflektujou, každou chvíli někde něco píská....

Odkaz ke komentáři

ano cvakam za to asi 9 korun denne, tedy necele 300 mesicne a to mi za hlidani pres PCO urcite stoji ;)

edit pro Clinta - je to zhruba rovne sleve na rocnim pojistnem...

GAP je reseni jak pise kokta

a ano, zjistit pin je jednoduche, navic z ciny se da objednat primo likvidator imo za cca 400 korun (jen na nej pockas pet tejdnu). a bez pridavneho imo mas nastartovano do cca 30 vterin.

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...