Clint Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) Petrrr: Tak tos mě potěšil, hned budu mít krásnej den Nojo, mluvil jsem taky s mechanikem, když jsem pokukoval po nové 1,8 TSI a řekl mi, ať se tomu raději už vyhnu, že benzíny prostě koncern nějak neumí MOžná kdyby to člověk točil po dvou letech, tak ok. Tak mi doporučoval právě dvoulitr chrochtáka, že s nimi nejsou problémy (kromě tedy pevných filtrů u pár jedinců, co to neprohřejí a jezdí jen po městě) O 1,4kách a řetízkách konkrétně tedy nemluvil, o ty jsem se nezajímal. Editováno: 3. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) Az to prijde, tak me cekaji kovane ojnice, vybrus motoru, jinej cooler, odlucovac oleje, turbo K04 a pak to hodím ze skály na Šárce a to se právě budu smát já Editováno: 3. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 http://www.volvocars.com/cz/all-cars/all-new-volvo-xc90/specifications/pages/technical-spec.aspx Kdo měl řeči proti Volvu XC90? Myslím si, že ta varianta benzínová turbo + kompresor by ve zrychlení div ne napráskala O RS. Jooo, je to krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) Volva jsou GUT ...taky si je nechají soudruzi zaplatit. Editováno: 3. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 a to se právě budu smát já cituj poradne, nebo te nahlasim za padelani citaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) Co to plácáš ty kudrnáči jeden pihovatej, zrzavej? :D Já totiž zacházím ještě dál a rovnou odpovídám na tvé myšlenky Zkus něco prásknout a já ti šmahem vobejdu karkuli šroubovákem a na kufr ti vytetuju svoje iniciály Editováno: 3. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) jedina moje myslenka je od rana jak ponizit dneska aspon 5 ropaku, vybral jsem si na to specialni trat Praha -> Budejovice a abych nebyl moc zlej budu je ponizovat na okreskach, protoze chrochty nejsou okty Editováno: 3. Duben 2015, autor: Ozi Toretto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Počkej až přijde Barbarosa, my ti ještě ukážeme na Čaji, kde je síla.... Psychicky tě zlikvidujeme, že druhej den koupíš chrochtáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 tsss, ja mam Feliciii, co na to ty chrochtaku, taky mas i s amortizaci naklad 2,90 Kč/km??? k cemu ti pak je chrochtaaaaak, kdyz mas tak drahej kilaaak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 počkej Ozi, nemůžeš srovnávat jablka s hruškama, srovnej km z O2 ne z Felície. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 tak to na tom Clint bude lip, kdyz si koupil auto s polovicni cenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Tady to frčí. Asi to vypadá, že sundáme toho dehťáka z čela pirátského klubu. Petrrr: Tak tos mě potěšil, hned budu mít krásnej den Nojo, mluvil jsem taky s mechanikem, když jsem pokukoval po nové 1,8 TSI a řekl mi, ať se tomu raději už vyhnu, že benzíny prostě koncern nějak neumí MOžná kdyby to člověk točil po dvou letech, tak ok. Tak mi doporučoval právě dvoulitr chrochtáka, že s nimi nejsou problémy (kromě tedy pevných filtrů u pár jedinců, co to neprohřejí a jezdí jen po městě) O 1,4kách a řetízkách konkrétně tedy nemluvil, o ty jsem se nezajímal. To je přesně to, co tvrdím i já - nejpozději po záruce to poslat dál. Jenže kdo na to má? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Přelož mi to do srozumitelné řeči. Casto davas bany, tak uz vim, co ta zkratka znamena.Gumy se me netykaj, je tu supr, mam ted vic casu na sebe, kdyz tam zimaky odpo nechavam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Clinte, ja mam vyhrev sedacek taky, kor kdyz me to chytne na Dalnici. Hele a kdyz pustis vetrak, tak ti ten smrad na kuny v aute nesmrdi? Petrr, Citil jsem z tveho prispevku Hyundai? Retizky skacou atd... mimochodem Hyundai nasazuje plosne EU6, jeste jsem nekoukal ale co jsem v PR clanku zahledl, tak i30 1.6 turbo 180 koni snad (nvm jestli benal ci nafta, asi benal). No od kvetna uz musej mit vsichni eu6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Tady to frčí. Asi to vypadá, že sundáme toho dehťáka z čela pirátského klubu. To je přesně to, co tvrdím i já - nejpozději po záruce to poslat dál. Jenže kdo na to má? Já ne, ale dnes to na 100 pro vyjde v Euro Jackpotu, je tam přes 1,1mld. Tak pak si budu kupovat auta třeba každej měsíc. Koupím S3 v plný palbě a pak ho demonstrativně před branami ŠA v MB rozmlátím před videokamerami. Ukážu Kabaňovi, jak se upravují tvary a televizním štábu povím jaká je kvalita dnešních vozidel ŠA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 tady Clinte, AMERIKA, země zaslíbená http://www.novinky.cz/auto/366036-cadillac-ct6-americky-sok-luxusnich-sedanu-typu-bmw-rady-7-ci-audi-a8.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) . Koupím S3 v plný palbě a pak ho demonstrativně před branami ŠA v MB rozmlátím před videokamerami. A pak ti budeme nosit do Beřkovic tvarohový buchtý A buď rád, že stejně zase vyhraješ prdlačku, peníze kazej lidi. Editováno: 3. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Byl jsem omrknout auto a dneska kuna kunovič nepřišel..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Malá odbočka- jak se tankuje na lodi 20 000litru nafty. Jojo kde jsou doby kdy 1 octa jezdila zadarmo.:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 jj, kde jsou ty časy kdy všichni kamioňáci (shodou náhod) měli svá soukromá vozidla diesly. Clinte, tím se právě vždy uklidňuji, po každé když nevyhraji. tak že jsem spokojený člověk v obou případech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Ono i kdybys vyhrál, tak to psychicky nezvládneš, zešílel bys, prachy bys rozházel a ještě se zadlužil :D Proto, pokud by se něco takového povedlo(výhra stovek miliónů), což je ale tak 0,000000001% šance, peníze nám dáš do klubové úschovy a my ti budeme každý měsíc z nich dávat řekněme 5tis Kč na útratu a potěšení. Za tvé peníze si koupíme domy, které jednou budou tvé a tím ti zhodnotíme ještě tvůj kapitál. Za tuhle službu nám budeš dávat ročně jen 1% z celkové částky, což je pro tebe velmi výhodné a od nás šlechetné. Pawouk bude hlavní správce kapitálu a my jeho pobočníci. Nemusíš se tak ničeho bát. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 To je pravda, Pawouk je zákon a ten by neokradl ani mouchu, jinak by v noci nespal. Ovšem mí na účtě několik 100vek mil., to dokáže změnit hodně lidí. Pak bychom za ním museli jezdit na čaj na Bahamy a přizvat do klubu i Krejčíře a Koženého, to budou jeho noví kamarádi a já bych byl za chvíli na mizině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 http://www.volvocars.com/cz/all-cars/all-new-volvo-xc90/specifications/pages/technical-spec.aspx Kdo měl řeči proti Volvu XC90? Myslím si, že ta varianta benzínová turbo + kompresor by ve zrychlení div ne napráskala O RS. Jooo, je to krása. Čtyřválcový benzínový motor s přeplňováním kompresorem/turbodmychadlem díky, za ty peníze radši tuarega kterej má furt 6 válců nebo Q7... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Však já Tě nenutím, ale až budeš škemrat abych tě svezl, strčím do tebe až spadneš do toho příkopu u rest. U lípy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) A už jsi svezl synovce Koktu v kinderu? Editováno: 3. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky