Pawouk Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Pawouk ti za chvili vysvetli jak je to ohledne zakona a moralky a az te uvidi live, nepoda ti ruku a odplivne si. Ja bych to Stringo delal taky tak, ale jsem mekkejs, pokud nemam 100% jistotu ze to udelal opravdu ten dotycnej tak mi to svedomi nedovoli. Obcas ovsem mam silne nutkani alespon vyfouknout kolo.[emoji27] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 vzhledem k tomu, že auto meju ručně, tak vím kde jaké škrábance a důlky mám... vždycky když už jdu k autu, tak vidím jak asi ten dotyčný lezl z auta ven a jak by se musel opravdu kurewsky snažit, aby mi na autě nic neudělal a druhá věc je ta, že už z dálky vidíš, jestli jde o auto "nové" nebo o pixlu, co v ní jezdí nějaký jezedák, nebo degen co mu je jedno v čem jezdí a co se mu stane s autem... Hned koukám jestli něco na autě nemám "nového" a jak něco najdu, tak se naseru... neříkám že se něco nemůže stát omylem, ale když to je na první pohled vidět, že to je schvál, nebo že ten člověk musí bejt absolutně vymaštěnej, tak prostě emoce stranou a neznám se... kdyby to řešil tak jako já každej, tak by se lidi naučili si dávat pozor... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Jsme na tom podobne, taky hned cumim, auto si myju taky ruco. Ovsem auto muze byt spinave, nevsimnes si hned, vsimnez si az priste a ten aktuslni dotycnej v tom muze byt nevinne. Ale souhlasim s tebou. Prazaci by mohli vypravet jak se parkuje SPZ na SPZ na dotek, leze se z auta pres spolujezdce apod. Zit v Praze tak si nove auto nikdy neporidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 No to mi povídej, ještě že mám garáž. Někde dokonce parkují přes auta tak, že to ani nezabrzdí a zavazející auto lze odtlačit... Jinak máš smůlu a musíš troubit a čekat, jestli někdo vyleze a popojede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 (editace) Do města je nejlepší nějaká stará plečka, nebo laciné kinder auto...tam když to někdo vobouchne, tak je to jedno :D Petrrr: dneska jsme přivezli tchánovi kinder kárku Má tu samou barvu jako ty. Editováno: 7. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Samozrejme, to je ta jedina spravna barva. Co to ma za motor jeste ten muj nebo uz EA 211? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Ne, klasika 77kW 1,2 TSI, ale prej tam teď dávají nějaké lepší řetězy, stejné jako na skalách při výstupu na Rysy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Dnes je Rapid v prumeru s obdobnou vybavou o 20-30tis drazsi. Dnes uz bych 2x zvazoval zda-li bych si ho koupil znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 (editace) Překecával jsem prodejce, ať přijede do Krušárny, jezdí s RS, šedivkou, ale myslivec a v dehtu Tak prej uvidí, jestli bude mít čas. Je z Berouna. Třeba by nám řekl nějaké novinky a tak.... Editováno: 7. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Ty lepsi retezy a kryt rozvodu s navarkem atd. uz mam i ja a presto se najdou taci co nam pri startu chrasti. Na druhou stranu memam zadne informace o problemech s rozvody u Rapida v podobe preskoceni apod. Nekteri uz maji 60-90tis. Jo to by mohl prijit, presto nam nic nerekne, obzvlaste cizim lidem. Musime ho od zacatku ozrat (kofolou) a ty informace z nej dostat. [emoji38] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Já mám dnes nafasováno taky Rapida 1.6TDi... musel jsem si ho umejt, dali mi ho zasranýho jak jetel, bych se styděl s ním jet zítra do Temelína... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 (editace) Ta kola jsou strašná, to jsou ty hybridní alu-plechy co? (design ALU, matroš plech) To je fakt strašný Vypadá to, jako když je tam dali naruby Zlaté poklice... Ne..ne, strašná jsou ještě slabé slovo..... Editováno: 7. Duben 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 (editace) No Stringo, alespon se svezes v poradnem aute taky. Peknej, koukam zr ani vybava neni zla a MR to musi byt min. 2014. Jo ta kola jsou fakt hnus, zlaty moje obyc zimni plechace s poklicema. Editováno: 7. Duben 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 šíleny tyhle disky, zlaty plecháče. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 (editace) Tedy jak tohle někdo mohl vymyslet....tahle kola určitě vyhrávají tuňácký soutěže o best design Škoda, kdyby je měl Kozák na autě, nejen, že by mu zůstaly, ale zloději by mu tam ještě nechali pětikilo za stěračem, aby si koupil jiné. Editováno: 7. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Antizlodejska kola, odpudi zlodeje z sirokeho okoli, setri vas cas a penize, prave nyni. Pri koupi sady 4ks ziskate dalsi sadu scela zdarma! Kdyz zavolate na tuto nabidku do hodiny dostanete nejen 4ks sadu + 4ks sadu zdarma, ale k tomu navic dalsi sadu 4ks zdarma. Neni to uzasne? Jako bonus od nas dostanete ochranny sprej antipres, proti deformaci rafku pri nafouknuti pneu. Tak nevahejte a volejte. PRAVE TED! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 (editace) Tahle kola by zloději neukradli, ani kdyby měl Kozák auto na heveru s povolenejma šroubama Tohle prostě každého zloděje odrovná.... Editováno: 7. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Jj, kola jako brousic patniku a obrubniku. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 (editace) Dotaz na pirátskou technickou infolinku, jak často necháváte měnit (doplnit) médium klimatizace. U O1 jsem to dělal servis klimatizace asi poprvé po 6 letech a pořád náplň byla na 75%, nesmí klesnout snad pod 60% aby se nezadřel kompresor. Editováno: 8. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Hm, těžko říct, tak dlouho jsem ještě auto s klimatizací neměl. Ale už mě to taky napadlo, jestli si to případně nemám nechat někde doplnit. Klima zatím klimuje normálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Tak já to auto koupil jako 4 letý kdysi a měl ho 2 roky a pak jsem se dozvěděl, že něco takového by se mělo dělat sem tam. Což jsem nevěděl. No ono pokud climatizuje tak sice fajn, ale když přestane, tak to může být málem chladiva a nebo už je zadřený kompresor což není vůbec hezké. V tom chladivu je i rozpuštěný olej právě pro mazání kompresoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 diagnostika napíše, kdy má málo chladiva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Dotaz na pirátskou technickou infolinku, jak často necháváte měnit (doplnit) médium klimatizace. U O1 jsem to dělal servis klimatizace asi poprvé po 6 letech a pořád náplň byla na 75%, nesmí klesnout snad pod 60% aby se nezadřel kompresor.Každý rok kontrola a pokud to zjistí málo chladiva tak i doplnění... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky