Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Petrrr,

se klidne muzem domluvit, ona te srovna :D a to nemyslim psa.

Revizovani, znas aplikaci Word/Writer? Tam kdyz zapnes revize, tak pak vidis kazdou zmenu v dokumentu a muzes je přijímat, neakceptovat a tak. Je to dobre, pokud pise 10 lidi do stejneho dokumentu a nebo se slucuje 10 dokumentu do jednoho.

Hurikan,

soused ma skorosame, najeto mel kdysi asi 80tis (ted tak 90tis), ma uplne tu prvni co vyjela z linky a pri chcipani motoru to ma divnej zvuk - takovej ocasek a pri startovani tez. Startuje tlacitkem (jak ve videohre).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo znám to, taky mě to pěkně sere, když mi pošle nějakej ouřada formulář s tímhle. Musíš pak každou změnu povolovat jak debílek. BNejdřív povolíš smazání a pak zase musíš povlit připsání něčeho nového. To je součástí Wordu? jak si toho docílil tady na fóru?

Že mě tvoje stará srovná, můj bože, máme tady dalšího podpantofláka, nejdřív Stringo a teď i Rádius. Chlapi co je s váma, myslel jsem si že ta reklama "NEVYMĚKNEM" je pěkná trapárna, ale asi na tom něco bude.

Odkaz ke komentáři

Největší tvrďák a drsňák sem tady jenom já ;)   Jen já měl odvahu si mezi vás benzínové vlčáky koupit chrochtáka :kol-46:  Jinak vidím samé měkkouše, tedy kromě Barbossy - lodního piráta ;)

K tomu motoru, už jsem to psal kdesi, že v době, kdy jsem kupoval novou 1,8TSI mi spousta známých ze Škodovky (servisáků) tento motor rozmlouvali a doporučovali bezproblémový naftový dvoulitr CR. Jenže já byl zaslepen nekonečným výkonem, na půl sfetovanej benzínovými výpary a tichem, co nikdy nekončí.... a koupil jsem motor, co brzo skončil :D

Jak se říká, nevstoupíš dvakrát do stejné řeky....tak přišel Clint k chrochtákovi ;)   A doufá, že ten motor opravdu už vydrží :)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Tak jsem tu dva dny nekouk a koukám se.tu děly věci.

Taky jsem málem umřel na rýmečku dva dny jsem.se.z toho dostával a volal jsem domů paní doktorce jestli si nemám nasadit antibiotika které jsem 20let nepotřeboval a v klidu povídala že ne že jsem tvrdák a že si mám dát rum a že to je prej jen virus chřipkus hnujjdajus na kterej jsou stejně antibiotika krátké a prej pomáhá chodit plivat na škodovky. :-D

Děti obě jsou prej taky zdraví po angine ale prej manželka měla tik v oku a potichu říkala že prej už chce do práce.;-)

Odkaz ke komentáři

Clinte ty jsi prelecovanej antibiotiky od hlavy az k pate 4x do roka a je ti to hovno platne. Ten tvuj doktor jmenem Mendele leci antibiotiky snad i zlomenej vlas ne? Pokazdy kdyz ti cokoliv je zeres antibiotika a to me jako laikovi neprijde normalni. Antibiotika jsou ucinna jen a pouze proti bakterialnimu puvodu nemoci a ten tvuj bilej andel je predepisuje jak tiktaky.

Odkaz ke komentáři

Jo to je dneska taková doba, ATB jsou v kurzu...:) Člověk se kvůli práci potřebuje ze všeho vylámat co nejdříve, aby mohl zase hákovat. Bohužel si nemohu dovolit být doma na marodním a čekat, až se s tím tělo popere, to bych nezaplatil hypotéku. Taky zaměstnavatel nerad vidí, když někdo marodí a tak všichni smrkáme, kašleme a chodíme do práce. A žereme ATB jako lentilky ;)

Odkaz ke komentáři

No jo, ale pokud tvůj problém nemá bakteriální původ, jsou ti ATB k ničemu. A protože se v posledních letech zbytečně nadužívají, tím ztrácí účinnost = bakterie jsou vůči nim rezistentní. Na to už dojelo docela dost lidí po celém světě. A je z toho velký problém.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Na jak dlouho máš ty ATB počítám min10dni takhle dlouho se mě nedržela žádná nemoc.

Jinak já v práci marodit nemůžu a loď je celkem sterilní prostředí takže tu většinou nic nechytnu. To spíš doma na mě děti něco pšiknou co přinesou že školky.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...