Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 A jede teda vůbec někdo do MB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Tak kokto, ty to máš do Kvasin blízko, ale mě za to ta dálka nestojí. Clinte Hurikan přemlouvá Radiuse aby jel, tak se domluv s ním. Já už mám stejně jiný program. Musím napsat článek do LN "Rusko proti všem aneb USA náš zachránce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 škoda homo není v MB to je toto: http://forum.skodahome.cz/topic/131101-20sraz-skodahomecz-3052015/#entry2052367 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Jo tak, každej myslel něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 a on na ty škodahome srazy ještě někdo jezdí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) je to blízko, jedu okolo tak se stavím i já jednou byl :-) Editováno: 29. Květen 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Doporučovali nechat auto v Bezděčíně na letišti a z tama jezdí bus do fabriky. Předpoklad je 70000 lidí plus něco z místního hudebního festivalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Kurňa, teď jsem, jak to říct, závodil s nějakým kindercar. On jel co to dá, brzda plyn a já na 3ku. Po 10km to vzdal[emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) To byl nějakej exot, kdo si myslel, že kinder předjede i osmiválec. Já si pamatuju, takhle se mnou závodila nějaká řidička na dálnici D1, ještě jsem měl 1,8 TSI a vracel jsem se s bráchou z Brna a ta řidička si s Fábií HTP rozmyslela, že mi to naklepne. Ale jela naprosto nepředstavitelně, 180 tacho....zíral jsem, to se přiznám. Hlavně jí to drželo docela dlouho, řekl bych dobrých 50-70km a mě to zvedlo spotřebu a tempo Co se potom stalo s tou Fábií už samozřejmě nevím.... Přemýšlím nad tou MB (škoda home sraz mě celkem nebere, nikoho tam neznám, jen Huriho)....ale je to daleko a za druhé celá výroba je vidět i na netu. Hlavně samotnému se mi tam nechce, kdyby ještě tak někdo jel, tak ok. Editováno: 29. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Prozoze to byl kindercar 1.2 MPI 55kw. Jeste ze jsi Motosi nepodkal me, bys odjizdel s brekotem, pokud by se nejednalo o dalnicni jizde. Asi se prihlasim do souteze v AS o tu F3, abych ukazal, ze Kopecky je bridil. Ji vyhraji a prodam pac co s tim. Za prachy bych doma nechal udelat kuchy. By mela lepsi vyuziti nez cela kratka fabie. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Motos jedine do Kvasin, tam se mu vyrabi ten jeho budouci S3. A kokta muze prijed z vychodu. Ale 70tis lidi je ranec. Ale nemit to daleko a mit to z Prahy, asi bych jel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Já na to kašlu. Davy lidí nejsou pro mne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Bylo to tsi. Asi žebrák, i nebylo červené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Me odpadlo závaží z kola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Tak nemuzes jed, to je jasne. Radius, zase prezouva pneu. Motosi, u Rapida uz se napis TSI nerozlisuje barevne, vsechny jsou jen stribrne. A od MR 14 nebo 15 se motorizace neznaci vubec. Ale je jasne ze Rapid na tebe nema to je jasne. Leda ze skaly, to by leteli obe auta stejne. Editováno: 29. Květen 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Je to sice z Blesku, ale docela síla. Abych se pomalu začal obhlížet po nějaké té pistolce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Hlavně jestli máš zbroják, Pancho už na něm pracuje. Bude to povinné u nás v klubu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Bude se tolerovat hák místo ruky? Přemýšlím o něm.;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Akorad Kokta, Radius, Stringo maji smulu, tem jeste neni 21. Budou si muset vystacit s kinderzbranemi ( flusbrok, prak, kapslikovka ) [emoji1] Pawoukovi sice je, ale nikdo mu to neveri. V hospodach aby dostal pivo se musi prokazovat obcankou. Editováno: 29. Květen 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Radius bude mít tu svojí plynovou pistoli a aby si ji nikdo nespletl s pravou, nabarví si jí celou žlutě Kokta bude mít flusbrok, pač dlouhou malorážku neunese, je přeci jen ještě mladej. Možná by mu stačila ale i vykuchaná versatilka a trocha pomerančové kůry :D Editováno: 29. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 To chce klid. Pozvem Arla na pořádné maso a on jim to rákoskou vysvětlí. Atomovku na na ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Arlo by nás mohl zasvětit do umění japonských mečů Psal jsem mu, aby mi přivezl meč Hattori Hanso, ale neodepsal Pak budeme působit jako všude známí Octaviánští ninjové...tedy bude mezi náma jeden kinder ninja, ale to snad vadit nebude Kokta s těma vlasama by pak mohl dělat Motosovi gejšu Editováno: 29. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Na koho atomovku? Na rusaky? Ze bys zmenil nazor? Asi si videl Rusia 1 TV kde davali dokument o 1968 a prazskem jaru, jak pry nas prisli osvobodit ( bratrska pomoc od imperialistu ) a lidi jim mavali a kolaboranti po nich strileli kulomety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Nejvyšší čas, zasvětit vás do tajů Musada. Clint připraví trávník a dám vám na srazu pár lekcí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Čím se budeme mlátit? Mám jen dvě košťata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky