Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

To byl nějakej exot, kdo si myslel, že kinder předjede i osmiválec. Já si pamatuju, takhle se mnou závodila nějaká řidička na dálnici D1, ještě jsem měl 1,8 TSI a vracel jsem se s bráchou z Brna a ta řidička si s Fábií HTP rozmyslela, že mi to naklepne. Ale jela naprosto nepředstavitelně, 180 tacho....zíral jsem, to se přiznám. Hlavně jí to drželo docela dlouho, řekl bych dobrých 50-70km a mě to zvedlo spotřebu a tempo :) Co se potom stalo s tou Fábií už samozřejmě nevím....

Přemýšlím nad tou MB (škoda home sraz mě celkem nebere, nikoho tam neznám, jen Huriho)....ale je to daleko a za druhé celá výroba je vidět i na netu. Hlavně samotnému se mi tam nechce, kdyby ještě tak někdo jel, tak ok.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prozoze to byl kindercar 1.2 MPI 55kw. Jeste ze jsi Motosi nepodkal me, bys odjizdel s brekotem, pokud by se nejednalo o dalnicni jizde. Asi se prihlasim do souteze v AS o tu F3, abych ukazal, ze Kopecky je bridil. Ji vyhraji a prodam pac co s tim. Za prachy bych doma nechal udelat kuchy. By mela lepsi vyuziti nez cela kratka fabie. [emoji1]

Odkaz ke komentáři

Tak nemuzes jed, to je jasne. Radius, zase prezouva pneu.

Motosi, u Rapida uz se napis TSI nerozlisuje barevne, vsechny jsou jen stribrne. A od MR 14 nebo 15 se motorizace neznaci vubec. Ale je jasne ze Rapid na tebe nema to je jasne. Leda ze skaly, to by leteli obe auta stejne.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Akorad Kokta, Radius, Stringo maji smulu, tem jeste neni 21. Budou si muset vystacit s kinderzbranemi ( flusbrok, prak, kapslikovka ) [emoji1]

Pawoukovi sice je, ale nikdo mu to neveri. V hospodach aby dostal pivo se musi prokazovat obcankou.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Radius bude mít tu svojí plynovou pistoli a aby si ji nikdo nespletl s pravou, nabarví si jí celou žlutě ;)

Kokta bude mít flusbrok, pač dlouhou malorážku neunese, je přeci jen ještě mladej. Možná by mu stačila ale i vykuchaná versatilka a trocha pomerančové kůry :D :D

Odkaz ke komentáři

Arlo by nás mohl zasvětit do umění japonských mečů ;)  Psal jsem mu, aby mi přivezl meč Hattori Hanso, ale neodepsal ;)

Pak budeme působit jako všude známí Octaviánští ninjové...tedy bude mezi náma jeden kinder ninja, ale to snad vadit nebude ;) Kokta s těma vlasama by pak mohl dělat Motosovi gejšu :D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...