Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

no sam ses nabidl, a aspon si jel  pomalu a prece jen u tebe to chce velke luxovani,tam se sud ztratil

vsak jo, ja proti tomu nic nemam, a v aute mam v posledni dobe fakt bordel, to vis je to pracant... ;)

no jen pockej:))

ja vim, ze me to 200x vratis, treba ze mi sloupnes emise wapkou... ;)

Radiusi, je jedno, kolik jsi vypil kofol, domluvili jsme se, že každý dá 80korun....ono by se to bejvalo těžko počítalo, bysme museli dělat čárky a takové další blbosti. Měl jsi si natočit trochu do PETky pro lizpiče, nebo do igelitky, jako to udělal Pawouk ;)

Clinte, tech 80 pak panchovi, nebo tobe? Ja jen abych vedel kam mam jet na vylet platit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci nemáte někdo kontakt na Arla? Sem už moc nechodí... potřeboval bych informaci ohledně dorazů. Jestli jak měnil podvozek, tak jestli měnil i dorazy za sportovní. Servisák mi právě volal, že tlumiče OK, uložení taky, ale že dorazy by podle něho měly být jiné, když mám nižší podvozek, ale při koupi podvozku jsem se na to ptal, jestli ostatní komponenty zůstávají originál a říkali že jo... tak teď nevím co mu mám říct  :kol-32:

Nevíte někdo? Nebo nemůžete se zeptat třeba na FB Arla jak to dělal on?  Díky moc, čím dříve, tím lépe  :kol-47:

Odkaz ke komentáři

No a jaký to bude mít případně vliv? Resp.proč se mění za sportovní? Jde mi o to, že mám nové origo, pokud bude třeba moje staré měnit, ale případně je můžu vrátit a koupit sportovní...jen nevím jaký to má význam pro provoz a jestli je lepší ke sportovnímu podvozku dát sportovní, nebo origo  :kol-32:

Tam je rozdíl nějak ve výšce? Že případně to může na doraz narazit dřív než na sportovní?

Odkaz ke komentáři

Někteří už to cvakali na akci Pancho, ty jsi ale mazanej :D :D  Faktem je, že možná tehdy pod vlivem silného množství kofeinu v krvi si to už nebudou pamatovat....Pak se šábneme o vejvar :D

Stringo, jestli chceš ještě kontakt na Arla, napiš mi SZ, já mám všechno :)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

my, já zapaďák netřeba číslo účtu, my své slovo držíme a neradi komukoliv dlužíme. Platíme Cash On The Place. Leda bych ti poslal své číslo účtu a vrátil mi 20kč. když taxa byla ponížena na 80 kč  :kol-28: , ale protože já nejsem Rádius (věčně nespokojený s čímkoliv i s vlastním životem) tak já toto neřeším, ba naopak, jsem rád, že si na mě nezapomněl s těmi ananasy - jinak mimochodem jsou opravdu výborné. Díky za typ.

Stringo, ježíš a já tě vidím, neboj. Jen ne vždy reaguji. K Tvému podvozku nemám totiž co říci, nevím jak poradit, páč toto já neznám. Jinak až ten podvozek budeš mít a budeš IN, tak se snad z toho vožeru i já, protože když vidím jak řešíš půl roku co nejdřív koupit, teď budeš řešit dalších půl roku jaká matička kde má být a pak budeš řešit půl roku jestli ten podvozek je opravdu IN, tak je mi tě už docela i líto.  :kol-26:  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

:kol-26:  kdybych na to měl půl roku...auto je v servisu a ptali se mě jestli to tak mají nechat, nebo jestli tam mají dát nějakej jinej, proto to potřebuju vědět, aby když už se to dělá se to udělalo pořádně... jinak já už o tom mluvím skoro rok  :kol-46: mno nebylo to nutné, tak na to zkrátka nebyly finance, teď už to nutné bylo, tak se to udělalo... :kol-45:

Odkaz ke komentáři

jasný Stringo, chápu. Hlavu Ti motají ti mechanici, když výrobce toho podvozku udává, že není třeba, věřil bych víc jemu. ti mechanici určitě nevisí na netu everyday a ty na teoretické rovině možná víš o podvozcích te´d víc než oni, oni to zase umí vyměnit. 

http://www.novinky.cz/auto/372278-koncernu-volkswagen-v-kvetnu-druhy-mesic-po-sobe-klesl-odbyt.html

asi už lidi přichází na "vysokou" kvalitu koncernových výrobků. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...