Ozi Toretto Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 tss, ja kdyz hjezdim fabii tak sedim porad vzadu ale zase nam to krasne srovna teziste ja i motor jsme stejne tezky a pak to jede jak motokara 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 kokto, uděláme jednou test, zavážeme ti oči svezeme tě jednou bez a jednou s víceprvkem a uvidíme jestli si tak senzitivní, a nebo si to jen vsugerováváš. Já si nemyslím, že víceprvek je tolik o komfortu jako spíš o schopnostech podvozku lépe držet. Thálie nemá víceprvek a když tě svezu a to i v zadu, budeš si přesto myslet, že jsi na vzduchovým podvozku oproti škodovkám. Jednou se budeš muset svést vzadu ve svém autě a možná budeš překvapenej, jak se budeš natřásat také i když třeba o něco méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Jasný, je to o pružinách, tlumičích a gumách. V poslední řadě možná o nafouknutí gum. Poznal by hovno :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 (editace) jasně že jde o naladěný podvozku, berte to trošku s nadsázkou jako vše tady ... u fabie 3 sem prstil světlo,jaká tam je díra... teda menší než u superba, protože superb je mega velkej, tak i velká díra pod světlem neboj francouze znám dobře, houpe se to strašně zatáčí to strašně a sory, s adaptivním vzduchovym podvozkem od koncernu to nejde ani srovnat Editováno: 19. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Francouz je kočár. Na druhou stranu u Thálie opravdu nepotřebuješ řezat zatáčky, při jízdě s Nathálkou vždy najdu u sebe vnitřní klid a kochám se krajinou, páč to ani jinak nejde. Tam kde u Rapida mi vyskočí plotýnka z páteře tady to plavně přejede ani o tom nevím. Navíc zrovna ta Thálie je kachna a opravdu se to v zatáčkách naklání, ale nevím jak to udělali, auto se sice naklání, ale stopu to prostě drží, když už lokty brousíš přes okýnko o asfalt jak na motorce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Petrrre ty jseš už s tou Thálií jak Radius s Hnujdají ;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Viď, je to otrvané, přiznávám, polepším se. tedy od teď ani muk o Thálii. Rozdíl bych tu ovšem viděl, já ji jako Radius nevychvaluji do nebes. A umím si z ní stejně jako z Rapida udělat srandu. Zdaleka to nejsou ani jedno bůh ví jaké vozy, to si ovšem myslím i o Octávkách. Však oni už to tady někteří Octaviáni sami pochopili, že ta jejich herka taky není bůh ví co. Clint by mohl vyprávět na dlouhá vlákna a ne jen on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Kokto, HLEDAJÍ PRÁVĚ TEBE. Ty bys jim to tam vysvětlil, jak to drncá, jak se točí do červenýho a jak se čipuje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Máme co si zasloužíme a nezapomeň hodit do toho pytle taky superba.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 to by byla práce snu a že bys někde vystupoval, to by byla bokovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 To není pravda, páč já si zasloužím minimálně Maserati a realita je trochu jiná. I když to s tím Superbem sedí, nemohu to zatím ventilovat, informace o tom jak se to sype ještě nejsou, ale nebojím se, že nepřijdou. pak oficiálně zahrnu i Superba. Pořádek musí být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 (editace) Jinak nikdo se nenajde ze zdejších závodníků aby se šel ztrapnit do autosalonu na okruh s F3 s možností ji vyhrát? Všichni plnou hubu, každej závodník (na dálnici umí jed i 200 rovně) a pak si netroufnou co, pokořit honzu kopeckého. Ono něco jiného mít RSo a šlapat někde na rovinkách na plyn, tady už to člověk musí opravdu umět. Ale co jsem koukal na ty co to zkusili, musím uznat, že některým to docela šlo a čekal bych větší rozdíly profíka od amatérů. A já za sebe, i když ze sebe nedělám závodníka a ani bůh ví jakého řidiče, že bych si to klidně zkusil, ale bez kamer. nerad bych se ztrapnil před půlkou národa. Je toto vůbec možné? Hustý stroj http://www.novinky.cz/auto/372827-koenigsegg-one-1-s-prehledem-zvladnul-0-300-0-km-h-pod-dvacet-sekund.html Editováno: 19. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 docela nad tim premyslim, ze bych to tedko natrenoval s 1.2 TSI 77kW a pak bych nebyl za uplneho dementa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 petře ale tam tě musej vylosovat ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 jj, ted to ctu posles sms za 10 korun a pak musis bejt stej v poradi nebo tak... to je proste spatny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 tak to nevím jak se tam chceš petře dostat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 (editace) No pravda, to jsem zapomněl. To je trochu na hovno. kokto, psal jsem že bych si to rád zkusil, ale bez kamer, tedy bych nesoutěžil a ani se o to nepokoušel. Na to tady jsi ty Ozi Pancho atd. co umí jezdit jen rovně. tam by se totiž ukázalo kdo jen kecá a mele hubou a nebo kdo to opravdu umí v nějakém srovnání. Editováno: 19. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 olej od škody http://forum.skodahome.cz/topic/131962-black-bitch-oiii-rs-tdi-dsg/?p=2062329 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Co ti přijde divné, však to je v AS, jedinej správnej olej a žádné falso. Navíc dostal 10% slevu Jak lidi můžou být tak blbí to nepochopím. To mi ani Clint nevymluví. Ale co my tady, my se tady máme ještě dobře, že můžeme platit tak drahé oleje, ale co chudáci v Rusku http://www.auto.cz/prodej-aut-v-rusku-by-letos-mohl-klesnout-az-o-50-87832 Tam už chuděry nemají ani na Škodovku, v zemi zaslíbené, kde dnes znamená zítra a kde se mají všichni tak dobře. No ony ty rakety, tanky, ponorky atd. něco stojí, jestli si jako myslíte, že rakety rostou na stromech, to se tedy pěkně pletete a Putin je platit ze svého rozhodně nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 http://www.xn--orlick-gza.net/?id_zpravy=12632122891434542875 Petre toho supa si tam klidně už příhod nevydrží to už ani projet keřem. To každá americká kára by to dala bez škrábance.;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 myslím, že ten superb fakt vydržel dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Pancho nemá čas odpovídat na zprávy. To auto muset zítra jezdit.A ktery, to cerveny nebo to modry? Pres ten bilej vrak toho neni moc videt.Viď, je to otrvané, přiznávám, polepším se. tedy od teď ani muk o Thálii. Rozdíl bych tu ovšem viděl, já ji jako Radius nevychvaluji do nebes. A umím si z ní stejně jako z Rapida udělat srandu. Zdaleka to nejsou ani jedno bůh ví jaké vozy, to si ovšem myslím i o Octávkách. Však oni už to tady někteří Octaviáni sami pochopili, že ta jejich herka taky není bůh ví co. Clint by mohl vyprávět na dlouhá vlákna a ne jen on.Ja Thalii nevychvaluju a Hyundai taky ne, dneska jsem skrabnul poklici, na tom samem miste jako u Oktavky a to si vzdy rikam, opatrne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 No pravda, to jsem zapomněl. To je trochu na hovno. kokto, psal jsem že bych si to rád zkusil, ale bez kamer, tedy bych nesoutěžil a ani se o to nepokoušel. Na to tady jsi ty Ozi Pancho atd. co umí jezdit jen rovně. tam by se totiž ukázalo kdo jen kecá a mele hubou a nebo kdo to opravdu umí v nějakém srovnání. Myslím že si na vlastni kůži poznal ze i trochu točit volantem dokážu. A ta soutěž to není jednoduché. Už sem to zkusil a nic. A třeba by se ze mne stala hvězda. Az bych se tam začal smát[emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Ten vrak. Modré i červene jezdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Myslím že si na vlastni kůži poznal ze i trochu točit volantem dokážu. A ta soutěž to není jednoduché. Už sem to zkusil a nic. A třeba by se ze mne stala hvězda. Az bych se tam začal smát[emoji1] jenze mymame vahove znevyhodneni, ktere u tohoto motoru poznas navic jako bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky