Petrrr Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Prosím Tě kokto, nechceš si ten ksicht dát někam do prdele, kdo na to má čumět. Buď si tam dej nějakou ženskou nebo klidně i toho Golfa, toho bych ještě unesl. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 To asi nepůjde - vždyť to je koktův idol, bez kterého nemůže žít. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Co je to tedy za toho idola, já ho vůbec neznám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Ježiš marjá Dej si tam raději to TDI 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 takhle se hold šetří na laurinu v benzínu no 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Tak to bych raději jezdil MHD, než žral ty jeho blafy za korunu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Tak tady v Plzni už se blejská jako prase, zatím ale pořád 29°C... snad nepřijdou kroupy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Se mrkni na radar, kindercar se už chvěje strachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 mno mělo by v Plzni pršet, ale nic, jenom bouřilo a blejskalo a nic, pořád 29°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Tady právě teď začalo silně foukat. Občas se i v dáli zableskne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 (editace) V Plzni už není vůbec nic, stále 29-30°C , na hale máme 31°C... není náhodou v zákoníku práce něco ohledně vysokých teplot na pracovišti??? Editováno: 7. Červenec 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Já jsem v práci a schoval jsem kárku raději pod střechu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 To my neVIP takovou možnost nemáme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 juu to byla vnoci pekna bourka. RSko je pekne v garazi a ostatni auta me netrapila. Spis ten hluk jak hromovalo, ze mel ubdil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Tak u nás od půnoci totální apocalipsa, auta lítala nahoru dolu, ze strany na stranu, popelnice lítaly, blesky lítaly až na východ nebo od východu, ani nevím. Stromy se ohýbaly do vodorovné polohy, panelák se o metr posunul. Ale Rapid - stále drží, za každého počasí. No a taky krom jiné vypadl proud, asi v půl jedné a nejde do te´d. Pomalu začínám mít obavy o masíčko v lednici, zrovna jsme byli nedávno nakupovat. při cestě do práce, popadané stromy, kubíky zeminy spláchli z lesů na silnicích apod. No včera večer když jsem koukal z okna, páč TV vypadávala a wifi nešlo, tak jsem měl alespoň fototerapii a má pleť je nyní tak o 5 let mladší, počkejte až mě uvidíte, tak mě nepoznáte. Vypadám mladší jak Kokta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 zaes si tu píšeš pro sebe? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Hlásili teď ráno, že na KV padaly kroupy jak pinpongáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Jo?, tak to jsem raději zaspal. Rapid ale good, ráno páč mouchy byli po dešti pěkně načaté, tak jsem je na benzínce pod Wapkou pěkně umyl. Chtělo by to ještě zbytek auta, páč te´d vypadá jak offrouad po těch dnešních cestách plných bláta. Kokto to víš, potřebuji s příspěvky dohnat toho Clinta. Už mu dejchám na záda, teda na čísla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Jo a kdyby někdo chtěl med, od včelaře (mého šéfa) mohl bych dovést, pokud už všechno předběžně nerozprodal. Je to nyní ta druhá várka, letní ten tmavší. cena 140-150/kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Petře, kdyby byl za těch 140kč tak bych vzal 5 sklenic... jestli je dobrej tedy. A až bych jel s rodinkou na výlet do Varů, tak bych si ho někde vyzvedl od Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 140 platí cena v 5kg sklenicích, 150 cena v 1kg sklenicích. Ale nejdřív se optám co komu a kde nasliboval a jestli už není v objednávkách vyprodanej. Lidi jsou blázni, berou si i 5x5kg. Letos toho medu bylo méně a tak i cena je logicky o něco vyšší, třeba mě osobně je to jedno i kdyby stál 180 vím co je za tím celoroční práce toho včelaře a vím, že kupuji čistý med, ne nějaký stále tekutý obarvený hnusy z číny v obchoďácích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 no jasný... akorát nevím tedy kdo si koupí 5kg v jednej sklenici, to se nedá normálně nějak inteligentně zkonzumovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 No zkus se poptat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky