Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tak u nás od půnoci totální apocalipsa, auta lítala nahoru dolu, ze strany na stranu, popelnice lítaly, blesky lítaly až na východ nebo od východu, ani nevím. Stromy se ohýbaly do vodorovné polohy, panelák se o metr posunul. Ale Rapid - stále drží, za každého počasí.  :kol-28:  No a taky krom jiné vypadl proud, asi v půl jedné a nejde do te´d. Pomalu začínám mít obavy o masíčko v lednici, zrovna jsme byli nedávno nakupovat. při cestě do práce, popadané stromy, kubíky zeminy  spláchli z lesů na silnicích apod. No včera večer když jsem koukal z okna, páč TV vypadávala a wifi nešlo, tak jsem měl alespoň fototerapii a má pleť je nyní tak o 5 let mladší, počkejte až mě uvidíte, tak mě nepoznáte. Vypadám mladší jak Kokta.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo?, tak to jsem raději zaspal. Rapid ale good, ráno páč mouchy byli po dešti pěkně načaté, tak jsem je na benzínce pod Wapkou pěkně umyl. Chtělo by to ještě zbytek auta, páč te´d vypadá jak offrouad po těch dnešních cestách plných bláta. 

Kokto to víš, potřebuji s příspěvky dohnat toho Clinta. Už mu dejchám na záda, teda na čísla. 

Odkaz ke komentáři

140 platí cena v 5kg sklenicích, 150 cena v 1kg sklenicích. Ale nejdřív se optám co komu a kde nasliboval a jestli už není v objednávkách vyprodanej. Lidi jsou blázni, berou si i 5x5kg. Letos toho medu bylo méně a tak i cena je logicky o něco vyšší, třeba mě osobně je to jedno i kdyby stál 180 vím co je za tím celoroční práce toho včelaře a vím, že kupuji čistý med, ne nějaký stále tekutý obarvený hnusy z číny v obchoďácích. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...