Petrrr Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 (editace) Něco pro oživení, Clintovo oblíbená destinace. To v Jůesej si jen chrochtají, čuměl si Obamovo proslov? Tak tam je ráj, všichni mají všechno a nikomu nic nechybí. Editováno: 14. leden 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2016 (editace) Nejdříve mi to psalo 37, ale vypracoval jsem se po pěti pokusech až na 22 let :D Je to trochu o tréninku. Petrrr se dopracoval až k mínus pěti údajně Editováno: 14. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Ach ne! můj oblíbený Renault a já mu tak věřil. :-) http://www.novinky.cz/ekonomika/391835-razie-v-kancelarich-renaultu-zrejme-kvuli-emisim-akcie-jdou-ke-dnu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 [emoji23] že by taky? Hned bylo divné, že nikdo nevykřikuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Tak to půjde Renadl do piče Konečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 A co Ozak. Nedovali zitra. Byl vubec vyrozumen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 (editace) Clinte novy Talisman je vytahne ze slamastiky. Protoze to je poradne auto a ne jako rozvrzanej Superb. [emoji1] Editováno: 14. leden 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 POZOR!!! AS na Prime !!! [emoji102] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Talisman s prdítkem pod kapotou... :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 A už to začíná. První vlaštovka co vylítla z emisí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Neprošlo přes readiness code? Co to je za auto? PS: Zítra nepřijedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Aha tak oni nejdrive vymazou pamet zavad a pak ji po restartu nacitaji znova ci co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Vypadá to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Škoda Octavia. Něl závadu na váze vzduchu a před emisema ji asi vymazal. Pak ji našli v historii závad a pápá. Tj. Není hotovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Divne ne. Co kdyby mel vahu v hajzlu. Vymenil ji, zavadu vymazal a ze by to furt bylo v nejaky historii tak by ho vyhodili jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Talisman je srágora, to už raději Fábku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Jj HTP [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Hele nevím. Napsal jsem co bylo k dispozici. Pak tam ještě někdo psal, že když se všechno vymaže, tak taky neprojde, protože v rl kódu budou samé jedničky. To je mimo mě. Jsem zvědavej, jak si poradí s Lexíkem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Jo neci se psalo co sem daval Pawouk o tom, ale to jsem nejak nepochopil. Byl tam popis i jak je to v Nemecku. Ze kdyz bude vse smazany ze technicka jen na pul roku ci co atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Chlapci a takhle to dotáhli k dokonalosti. Zajímá mě, jak bude někdo reagovat na to,že mě někdo podvedl, že jsem já ten zásah dělat nenechal... Protože se to nemá týkat pouze závad ale i různých nastavení která jsou dodělaná jako třeba budíky atd??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Tak přišel oběžník z octaviaclubu a tam je nabídka na chiptuning... Řekněte mi,jak je možný že teda se stále chipuje, když s tím má být na STK problém... Nebo je problém jen se špatně udělaný chipem??? Pořád tomu míč nerozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Vyčkej času, jako husa klasu. Čas ukáže, ono se to vyvrbí jak to pak bude praxi fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 (editace) Jakej problém? zajedu k STK, sice to vyfotěj ale buzerovat nebudou, protože mě znaj. Přes vesnickýho servisáka ted mam přístupné další STK, takže v tom nevidím problém. Jenom hold říkal, že z venku musí bejt vše na autě homologovany(tažné pevné, rám auta, žebřík, zahrádka velká na dodávku apod)A pokud je auto v pohodě, tak čiptuning nemaj šanci poznat, protože automobilky jim stejně neřeknou Velikost řídící jednotky. A motorpower říkal, že už i to ho umí obejít kvůli záruce. Editováno: 15. leden 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Tak přišel oběžník z octaviaclubu a tam je nabídka na chiptuning... Řekněte mi,jak je možný že teda se stále chipuje, když s tím má být na STK problém... Nebo je problém jen se špatně udělaný chipem??? Pořád tomu míč nerozumím...Cipovat muzes, to ti nikdo nezabrani, ale musis pri prebrani vozu podepsat, ze vis cos udelal atd. A jako kazda nedovolena uprava na voze, auto ztraci stk. Takto to chapu ja. Driv ale asi nebyly poradny paky domahat se odstaveni vozu po cipu... ted uz asi jsou.Cely je to lobby automobilek, aby mely 2 motory (1x nafta, 1x benzin) a vykon urcoval jen sw. Zakaznik tak radsi sahne po silnejsim a drazsim motoru, protoze se bude bat cipu. Viz treba slavna 1.2 TSi, staci koupit slabsi verzi a precipovat na 90kw. 6ti kvalt je k nicemu (realne to je max 5.5ka, uspora paliva tedy minimalni), akorat kotouce vzadu by chybely. U Octavii je to uz asi jedno, vsechny maji vzadu kotouce ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky