Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Chlapci a takhle to dotáhli k dokonalosti. Zajímá mě, jak bude někdo reagovat na to,že mě někdo podvedl, že jsem já ten zásah dělat nenechal... Protože se to nemá týkat pouze závad ale i různých nastavení která jsou dodělaná jako třeba budíky atd???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak přišel oběžník z octaviaclubu a tam je nabídka na chiptuning... Řekněte mi,jak je možný že teda se stále chipuje, když s tím má být na STK problém... Nebo je problém jen se špatně udělaný chipem??? Pořád tomu míč nerozumím...

Odkaz ke komentáři

Jakej problém? zajedu k STK, sice to vyfotěj ale buzerovat nebudou, protože mě znaj. Přes vesnickýho servisáka ted mam přístupné další STK, takže v tom nevidím problém. Jenom hold říkal, že z venku musí bejt vše na autě homologovany(tažné pevné, rám auta, žebřík, zahrádka velká na dodávku apod)

A pokud je auto v pohodě, tak čiptuning nemaj šanci poznat, protože automobilky jim stejně neřeknou Velikost řídící jednotky. A motorpower říkal, že už i to ho umí obejít kvůli záruce.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Tak přišel oběžník z octaviaclubu a tam je nabídka na chiptuning... Řekněte mi,jak je možný že teda se stále chipuje, když s tím má být na STK problém... Nebo je problém jen se špatně udělaný chipem??? Pořád tomu míč nerozumím...

Cipovat muzes, to ti nikdo nezabrani, ale musis pri prebrani vozu podepsat, ze vis cos udelal atd. A jako kazda nedovolena uprava na voze, auto ztraci stk. Takto to chapu ja. Driv ale asi nebyly poradny paky domahat se odstaveni vozu po cipu... ted uz asi jsou.

Cely je to lobby automobilek, aby mely 2 motory (1x nafta, 1x benzin) a vykon urcoval jen sw. Zakaznik tak radsi sahne po silnejsim a drazsim motoru, protoze se bude bat cipu. Viz treba slavna 1.2 TSi, staci koupit slabsi verzi a precipovat na 90kw. 6ti kvalt je k nicemu (realne to je max 5.5ka, uspora paliva tedy minimalni), akorat kotouce vzadu by chybely. U Octavii je to uz asi jedno, vsechny maji vzadu kotouce ne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...