Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Díky za sraz chlapci. Koleno bylo hodně luxusní. Velké a dobře upečené. A hlavně ceny, ty byly opravdu parádní. Díky Ozimu za plné tašky brambůrků, tyčinek a oříšků. Přijel jsem domů jak Mikuláš :-)

Poprvé jsem viděl Motose, co řekl, že je nacpanej po jednom kolínku [emoji23]

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo na dálnici jsem se snažil dohnat Petrrra, ale on, aby ho nepředjelo HTP, tak nasadil plnej a držel ho tam až do Strašecí. Až teprve potom opocenej strachem snížil rychlost na svoji cestovní obvyklou 70 km v hodině. [emoji23]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Zdravim, Clinte cesta byla trnita ale to co bylo na R6 vlastne D6 to jebu nas v lete. Ti asi cvakala prdelka co? Sem se divil kam si zmizel. Jsem si myslel, ze si jel nakonec jinudy. Vcera jsem zazil vsechny podminky jizdy od uplne suche silnice a okoli bez snehu u Lubence, pres mokre snehove na Doupove az ledove u nas. Tedy zdravim z CHKO Slavkovsky les a foto ze vcerejsiho prijezdu po pul jedne rano. To aby Prazaci videli taky snih.post-10015-1452934979,4293_thumb.jpg

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

V me climatizovane schrance? To bych ho moc nedovezl. [emoji23]

Jinak take diky vsem zucastnenym. Bylo to super a rad jsem vas vsechny po delsi dobe zase videl. Ozimu tez dekuji za prispevek do cholesteroloveho fondu. Necekal jsem ze v te igelitce toho bude tolik. Vime jak schvalne nafukuji ty pytliky ze. Budu muset neco rozdat po rodine.

Jo az do dvou do rana jsem si vyplachoval oci borovou vodou. Restauracni test a vyoceny test pri rizeni z5 jim dal zabrat. Dnes jsem si jedno oko zalepil aby odpocivalo s zitra je prohodim [emoji23] . Srnky jako vzdy nezklamaly a vrhaly se mi k noham, resp. pred Rapid. Jedna vbehla odvazne do prostred meho jizdniho pruhu uprene mi jako zkamenela cumela do oci a hrali jsme hru kdo vydrzi dele. Opravdu stala cumela a ani se nehla. No srnka vyhrala potvora tu hru na nervy. Nastesti v mistech kde bylo zasnezeno a videl jsem ji tak z dalky. Az kdyz jsem pred ni temer zastavil jako bys ji pichnul spendlikem najednou se probrala hop hop a byla v prdeli.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Jo na dálnici jsem se snažil dohnat Petrrra, ale on, aby ho nepředjelo HTP, tak nasadil plnej a držel ho tam až do Strašecí. Až teprve potom opocenej strachem snížil rychlost na svoji cestovní obvyklou 70 km v hodině. [emoji23]

Jak to že HTP, tys nevyvezl do sraček svoji Octu?

Taky díky. Ani snídat nebudu. ;-)

Asi stárnu...

Neměl jsi náhodou před tím už jednu husičku? [emoji23]

V me climatizovane schrance? To bych ho moc nedovezl. [emoji23]

Jinak take diky vsem zucastnenym. Bylo to super a rad jsem vas vsechny po delsi dobe zase videl. Ozimu tez dekuji za prispevek do cholesteroloveho fondu. Necekal jsem ze v te igelitce toho bude tolik. Vime jak schvalne nafukuji ty pytliky ze. Budu muset neco rozdat po rodine.

Jo az do dvou do rana jsem si vyplachoval oci borovou vodou. Restauracni test a vyoceny test pri rizeni z5 jim dal zabrat. Dnes jsem si jedno oko zalepil aby odpocivalo s zitra je prohodim [emoji23] . Srnky jako vzdy nezklamaly a vrhaly se mi k noham, resp. pred Rapid. Jedna vbehla odvazne do prostred meho jizdniho pruhu uprene mi jako zkamenela cumela do oci a hrali jsme hru kdo vydrzi dele. Opravdu stala cumela a ani se nehla. No srnka vyhrala potvora tu hru na nervy. Nastesti v mistech kde bylo zasnezeno a videl jsem ji tak z dalky. Az kdyz jsem pred ni temer zastavil jako bys ji pichnul spendlikem najednou se probrala hop hop a byla v prdeli.

Jak to,že mě minule Ozi s Koktou nadělovali jenom cenné rady, jak nejlépe a ekologicky zlikvidovat můj starý vrak a Vám teď nadělil igelitky s brambůrkama??? [emoji16]
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Asi ještě neviděla pořádný auto ;-) Mě taky pálily oči, usnul jsem až ve dvě, pač jsem se strašně přežral

Nebo právě neviděla nic,říkala si, to bude asi nějakej kolař, tohle na auto vůbec nevypadá a až když přijel Rapid k ní, tak si říká ...kurva to je asi auto a rychle pryč... Jo až Petr koupí ty super hi-tec LOW XENON, tak budou srnky už z kilometru odskakovat a pádit do lesů, protože budou myslet, že jede nějaká Audi [emoji6] Editováno: , autor: Stringo
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...