Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Neda za ni tolik. Presto kolem tech 400 to bude. Jinak pokud neco kupujes na firmu je to trochu jine nez kdyz to kupuje obycejny smrtelnik. Tedy si hned odecti DPH a zbytek si odepise do par let. A tedy diky vyssim odpisum zaplati mene dani statu ze. Co by sis vybral ty. Koupil 4kolku nebo ty prachy dal na danich statu [emoji1]

Takže vlastně okrádá stát na daních [emoji23]
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neokrádá, on tu čtyřkolku potřebuje pro náplň své práce, na údržbu autoparku atd. Stringo nic není tak jednoduché, účetní si samozřejmě platí, dispečerku mu dělá tetka a on řídí firmu jako celek, do toho sedí taky za volantem a o víkendech dře zase na autech - základní údržbu si dělá sám společně se známých důchodcem mechanikem co ho platí a vypomáhá mu tam. Řidiči si u něj vydělají více než slušné platy, 35tis čistejch je u nich kolikrát málo ( to mě by se mohlo zdát) Začínal před 15ti lety s jedním starším autem ( Renault Magnum) dnes má aut asi 5 od novoty, některé má splacené, na jiné má obrovské úvěry. Pokud něco buduješ od píky a vše je tvůj majetek jen tak ten majetek do rukou někomu jinému nesvěříš, už má kolikrát problém s řidiči, protože ty se k těm autům nebudou nikdy tak úplně chovat jako kdyby byly jejich. A věř, že práce s lidmi taky není jednoduchá a sehnat dobré řidiče, na které se může spolehnout už vůbec ne. Když ti pak řidič rozstřelí novou soupravu na kterou máš nasmlouvanou práci atd. není to taky prdel. Prostě těžké se s někým dohadovat, když někdo neví o čem to je. To je vždy ten pohled zaměstnanec vs. podnikatel zaměstnavatel. V rodině mám strýce, pak mám ještě kamaráda v Praze  ( co má s tátou firmu na servis výtahů). Já znám detailně pohled z obou stran jak z pohledu zaměstnance, tak z pohledu podnikatele. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Já zase vím kde je 100% kokotů. Správně v Clintově klubu. Protože kdo jiný by jezdil sta kilometry kvůli srazům, večeři. Kdo jiný by sem chodil a spamoval o kravinách ( Putinovi a Rusku). Vše to stojí hromadu, času, peněz a proč? V podstatě pro hovno a žrádlo. Tady totiž vůbec nejde o kamarádství a fandovství. Všichni víme, jak ty Škodovky stojí za hovno. Jak ten Clint stojí za hovno a ten jeho dehet nemluvě. Jak Clint všechny za jejich zády pomlouvá a naopak jak my za jeho zády pomlouváme jeho  :kol-48: No nic, musíme být banda kokotů.  :kol-98:  Neumím si to jinak vysvětlit.   

Odkaz ke komentáři

Vidíš a já se vám teď odvděčuji, vy na mě chlebem a já kamenem. Hold jsem jako jediný odhalil věčnou pravdu, co jsem si sundal modré brýle, že Škoda stojí za hovno a teď jsem psanec.  

Býval dobrým škodovkářem, ale spáchal ten nejhorší hřích, pomluvil Škodovku, kterou dřív tak miloval. Snažili se ho vystrnadit z klubu, ale vystrnadili Oziho. Obviněn ze zrady nyní projíždí krajinou  Psanec, který loví psance. Lovec škodovkářů. Renegade. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Hoj piráti, zeptám se tady - čím dál častěji potkávám auta co svítí parkovačkama a k tomu mlhovkama. Má to nějaký hlubší význam, nebo je to jen "hustokrutopřísný"? :kol-32:  Nějak těm módním trendům nerozumím a přijde mi to jako udělání dvou přestupků naráz, tak mě zajímá jestli zatím není něco víc (třeba jinej gang nebo tak  :kol-28: )

Odkaz ke komentáři

Clinte,ja loni jezdil chvilku s falešnou dálničkou :-),ale koupil jsem ji levněji jen o tuším 300kč.

Mám se ti poptat? :-)

Ta chvilka byla do doby, nez te to stalo 5tis?

Jinak stryc se zblaznil, ted jsem s nim mluvil. Se do tech 4kolek zblaznil. Vraci tu co si koupil a bere Can Am 1000. 82 HP. Zitra si pro ni jde. Tak se u nej asi stavim. Cenu nebudu radeji ani uvadet. Ja tomu tolik nerozumim, ale udajne Can Am jsou neco jako Mercedes u osobaku.

Jako ze ma na predku taky tu hvezdicku?

Neda za ni tolik. Presto kolem tech 400 to bude. Jinak pokud neco kupujes na firmu je to trochu jine nez kdyz to kupuje obycejny smrtelnik. Tedy si hned odecti DPH a zbytek si odepise do par let. A tedy diky vyssim odpisum zaplati mene dani statu ze. Co by sis vybral ty. Koupil 4kolku nebo ty prachy dal na danich statu [emoji1]

Aneb slavne tema Honzy90210 :D, kdyz tu porad brecel, ze na nej chodi porad bernak a ze nema placeny dovoleny atd...

To souhlas, presto on zaplati i tak rocne statu tolik co ty nezaplatis za 10 let. No a kdyz marodi dostane od statu hovno. Naopak zamestnava 8 lidi. Sam je v praci v podstate 24h denne, nikdy nema klid jako ty nebo ja po zabouchnuti dveri v praci. Dovolenou delsi jak 5 dni nemel roky atd. atd.. Ver ze nic neni zadarmo a vse je neco za neco a ja bych s nim nemenil ani za nic. Ono kdyz clovek vidi A je treba videt i B.

Tohle jak ctu, tak bych strilel. Jako podnikatel mas takovy ulevy a prava, ze si nemas na co stezovat. Ano, dovolenou ti nikdo nezaplati, ale za ten rok vydelas tolik penez, ze ve vysledku mas dovolenou placenou 5x moji hodinovou sazbou. Kdyz stryc nema porad cas, tak proc tu ctyrkolku kupuje? Aby se mu valela ve skladu? Ne, sam jsi to napsal, aby ulil prachy/dane. A nebo ten cas sem tam najde. Najdi na netu kalkulacku, kolik budes rocne brat v cistem, pokud tam zadas svuj plat a pak kdyz to prepnes na OSVC, asi se budes divit, pak te nejaka neplacena dovolena nebude trapit. PS: ja na dovoleny za poslednich 9 let nebyl. U more naposledy pred 15ti lety. Ale dovolenou mam placenou, hec.

Tak zrovna dovolenou a klid po skončení "oficiální" pracovní doby u mě taky není a dovolenou, tu jsem měl naposledy podle svých představ asi před 5ti lety... Ono to je i o tom, jestli chceš nebo nechceš zaplatit ten klid. Strýc má firmu a vydělává fakt dobře, ale nechce platit za ženskou v kanceláři, tak tam dře sám. Já mít ty prachy, posadím tam bábu, zaučím jí, dám ji 20t měsíčně a jednou dvakrát denně ji zkontroluju a měl bych klid...

Dovolenou pode mych predstav jsem jeste nezazil. Nejsem ani narocnej. Chtel bych treba na kanary, do peknyho hotylku a valet speky u more s chlastem v brcku. Nebo treba vikend v Las Vegas (mit treba jen 10tis na prohrani) nebo jet na tyden do Ameriky, na Aljasku. Neni to nic nemyslitelneho, chybej jen ty prachy. Ale mam placeny dovoleny. Hec.

Vidíš a já se vám teď odvděčuji, vy na mě chlebem a já kamenem. Hold jsem jako jediný odhalil věčnou pravdu, co jsem si sundal modré brýle, že Škoda stojí za hovno a teď jsem psanec.

Býval dobrým škodovkářem, ale spáchal ten nejhorší hřích, pomluvil Škodovku, kterou dřív tak miloval. Snažili se ho vystrnadit z klubu, ale vystrnadili Oziho. Obviněn ze zrady nyní projíždí krajinou Psanec, který loví psance. Lovec škodovkářů. Renegade.

Tak co se pak rika o me, ja nejen ze ztrati Viru v silu sipu, ja dokonce konvertoval na H faktor :D

Odkaz ke komentáři

:kol-98::kol-98::kol-98: Myslím, že půjde o tu hustokrutopřísnou záležitost. Asi je to Cool. Lidi jsou vypatlaný a já být policajt, tak dostane flastr, až se z toho posere.

Petrrr, to bys delal mesic. Pak by te to papirovani preslo. Navic se z toho vetsina lidi vyvlikne a ty z toho body nemas ;)

Ps:

mlhovky smeji byt pouzity pouze za snizene viditelnosti (mlhy, ale i husty dest, snezeni atd). Lofas co to ma zaple furt, by potreboval nakopat.

Nejlepsi jsou ti, co jim svitej obrysovky a mlhovky. To je kuul. Vypada to hrozne a oni jsou vychechtany. Ja kdyz tyhle blbce potkavam a oslnuji me (noc treba), tak jim mlhy taky zapinam. Stejne to delam s dalkarema.

Odkaz ke komentáři

MichalRr: podle mě lidí chtějí svítit jako třeba já mlhovkama, tak zajede ke strejdovi do dílny a řekne že to chce nakódovat na mlhovky... No ale už strejda neumí zapnout zároveň Ameriku, aby právě ty parkovačky nesvítilo a v tu chvíli je to ne že nezákonné, ale je to 2x nezákonné... Správně ti nesmí svítit mlhovky a když už teda to nějak PČR trpí, když to máš na těch cca 60% svítivosti, že to neoslňuje, tak k tomu už parkovačky svítit nesmí... Tak to je a jak píšeš, vidím to takhle špatně u dost Octavií...

Odkaz ke komentáři

Petrrr, to bys delal mesic. Pak by te to papirovani preslo. Navic se z toho vetsina lidi vyvlikne a ty z toho body nemas ;)

Ps:

mlhovky smeji byt pouzity pouze za snizene viditelnosti (mlhy, ale i husty dest, snezeni atd). Lofas co to ma zaple furt, by potreboval nakopat.

Nejlepsi jsou ti, co jim svitej obrysovky a mlhovky. To je kuul. Vypada to hrozne a oni jsou vychechtany. Ja kdyz tyhle blbce potkavam a oslnuji me (noc treba), tak jim mlhy taky zapinam. Stejne to delam s dalkarema.

Nepochopil jsi téma, nejde o to, že by měly mlhovky večer k poznávacím světlům, jde o to co mám já, že mi svítí při světle pouze ty mlhovky a ve světlech nic a mám je na 60%. A většina lidí to má udělané napůl, že nemají vypnuté ty parkovačky, což být nesmí...
Odkaz ke komentáři

Jak opustila, tvá zbrusu nová felície, to není možné. Sotva si mě s ní seznámil. 

Tvá žena ji pohřbila za živa? Doufám, že je v pořádku, ta žena myslím. Nebo odešlo něco zásadního. Třeba rozvodový řetěz. :kol-28:  Jinak mě to mrzí, vím jak si ji miloval víc než manželku.

Odkaz ke komentáři

ty vole, tedy tě někdo nabořil a patříš tím pádem do klubu zadonabíječů po boku Kokty a Radiuse. Ale co, hlavně, že jsi v pořádku. To jsou ti samí S3 z Prahy co s tím neumí a dopadá to pak takhle.  Proto je dobré mít v Praze RAMku, tam by sis toho ani nevšiml. Natlač fota, jakmile budeš moci.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...