Stringo Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) Motosi, úplně normálně jako asi půl milionu dalších prodejců v bazarech, kde ti to ke všemu ještě kilometrově omladí [emoji23] Editováno: 1. Únor 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Přesně tak, moje byla rázem pár km po záběhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 A kdyby jen kilometrově, dovozy z DE také překročením hranic nějakým zázrakem omládne to auto a hned místo MR10 tu máš MR12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Spíš záhubě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Stringo už vím, jak snížit kouřivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Motosi díky, už tedy vím kde je asi chyba. Mezichladič zpětných výfukových plynů mám přebypasovaný protože tekl, takže tam asi bude největší problém. Vyčistit EGR bych asi podle nějakého návodu zvládl sám a ty vstřiky to je cena nějaká nízká podle mě... Ale je to už taky asi na místě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 To víš ford. Hlavně nezapomeň natankovat ten řepkovej olej. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Ale ten výkon 1,8 mi teď chybí. Rád vzpomínám. Teď sice gut na dálnici, nízká spotřeba a olej nežere vůbec, ale tam s tím se předjíždělo lépe. To má Ozi pravdu.Tvl, podrad tomu naftaku z 5 na 3 a budes mit celovku v operce. Ale nepojedes za 5l na 200km.Jako fsi, ale je to mpi. Automaty měla 3. Nějakej 4° šrot, 6° aisin a dsg šrot.Tak bud je to fsi nebo to je mpi. Nic mezitim neni. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Hustej fígl, pokud je to pravda. Slunečnici a řepce hip hip hurá. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Radio: 16 ventilů a variabilní časování ventilů, navíc čerpadlo oleje s konstantním tlakem 3,5 bar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 hlavně to chce malé kroužky kvůli emisím... at se jdou vycpat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Kvalita dnešních vozů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 všude je něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Ani Petrrrův favorit a modla Dodge RAM se nevyhnula problémům, jak vidím.....s diferákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 No teda něžli Dodge RAM, tak raději Toyota Tundra. Téměř stejný auto s mnohem lepším motorem. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 kolega měl asi před 8 - 10 lety Dodge dva, ale dal je rychle pryč a koupil v USA funglovou Tundru 5,7. Říká, že s těma RAM se jezdilo za 22 - 25 litrů, zatímco Tundra si nevezme víc, jak 17 litrů. Předělal jí na plyn, a jezdí jak s osobákem. Doslova, protože krom spotřeby plynu má při 385 koních i akceleraci, jako málokterej osobák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Ram je Ram i kdyz Tundra tez dobra. Nejakej kulovej cep. Co to je v porovnani s evropskyma autama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 A jaký auto se rozpadlo v Top Gearu? Nějak mi neslouží paměť. Ten díl, jak se hrabali ve sněhu do hor v USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 mám-li být upřímnej, tak typově jsou takový auta úplně k hovnu. Taháš s sebou akorát skoro š tuny zbytečnýho materiálu a nic se do toho nenaloží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Jo ale je to americký a co je americký, to je pro Petrrra nejlepší. Kdyby to vyráběli Rusové, tak by to byl shit. I kdyby to bylo na chlup stejné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 A copak to máme v garáži. http://www.autoforum.cz/zajimavosti/toto-je-treti-ceske-laferrari-bila-perlet-mu-slusi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) auto moc krásné, ale ta bílá je prostě hnus.... tohle je daleko hezčí barvička https://youtu.be/h-ThjPS27BM?t=8m4s Editováno: 1. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Jaky auto ze se rozpadlo? Vsechny dily Top Gearu jsem nevidel. Chapu Jirko ze Multivan je treba praktictejsi, ale to je proste krabice predrazena s prdolatym motorem euroecomoturkem. RAM, TUNDRA, RAPTOR To jsou auta pro opravdovy chlapy ze zapadu. A nerikej mi ze na tu korbu nic nenalozis. Ram muze byt i sestimistna, korba muze byt calounena s nadstavbou z hardtopu a velkej kufr ceskej sen. Motos by ti mohl povidat. Ovsem ceskej sen je i TDI s 5ti litrovou spotrebou co za 5 let neprojde emisemi na STK. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Za prvé, ty nejsi pořádnej chlapák Za druhé, zavážíš koně na porážku, stěhuješ manželce každej tejden skříně, nebo vozíš čtyřkolku? Za třetí, máš při tvém nájezdu na spotřebu auta kolem dvaceti litrů? Vždyť brečíš už kvůli cestě do Krušárny, jak je to drahý Za čtvrté, budeš platit pojistku na takovou krávu? A za páté, ani s tím nikde nezaparkuješ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) Na tu korbu dáš maximálně dvě palety. Když to chceš zavřít tak pod deklem to máš asi tak 50 cm na výšku. Do double cab se ti vejde stejně lidí, jako do osobáku. Třítunový auto na píču. Jo, a pro pořádný chlapy hmm. Tak to se můžu pochcat smíchy, když z toho leze Ranbo se 150cm v kohoutku. Protože takoví si to ponejvíc kupujou, aby vůbec byli vidět Ten můj kolega, je podobnej pičus Editováno: 1. Únor 2016, autor: jirkaK 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky