Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Motosi díky, už tedy vím kde je asi chyba. Mezichladič zpětných výfukových plynů mám přebypasovaný protože tekl, takže tam asi bude největší problém. Vyčistit EGR bych asi podle nějakého návodu zvládl sám a ty vstřiky to je cena nějaká nízká podle mě... Ale je to už taky asi na místě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale ten výkon 1,8 mi teď chybí. Rád vzpomínám. Teď sice gut na dálnici, nízká spotřeba a olej nežere vůbec, ale tam s tím se předjíždělo lépe. To má Ozi pravdu.

Tvl, podrad tomu naftaku z 5 na 3 a budes mit celovku v operce. Ale nepojedes za 5l na 200km.

Jako fsi, ale je to mpi. Automaty měla 3. Nějakej 4° šrot, 6° aisin a dsg šrot.

Tak bud je to fsi nebo to je mpi. Nic mezitim neni.
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

kolega měl asi před 8 - 10 lety Dodge dva, ale dal je rychle pryč a koupil v USA funglovou Tundru 5,7. Říká, že s těma RAM se jezdilo za 22 - 25 litrů, zatímco Tundra si nevezme víc, jak 17 litrů. Předělal jí na plyn, a jezdí jak s osobákem. Doslova, protože krom spotřeby plynu má při 385 koních i akceleraci, jako málokterej osobák.

Odkaz ke komentáři

Jaky auto ze se rozpadlo? Vsechny dily Top Gearu jsem nevidel. Chapu Jirko ze Multivan je treba praktictejsi, ale to je proste krabice predrazena s prdolatym motorem euroecomoturkem. RAM, TUNDRA, RAPTOR To jsou auta pro opravdovy chlapy ze zapadu. A nerikej mi ze na tu korbu nic nenalozis. Ram muze byt i sestimistna, korba muze byt calounena s nadstavbou z hardtopu a velkej kufr ceskej sen. Motos by ti mohl povidat. Ovsem ceskej sen je i TDI s 5ti litrovou spotrebou co za 5 let neprojde emisemi na STK. [emoji1]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Za prvé, ty nejsi pořádnej chlapák :D

Za druhé, zavážíš koně na porážku, stěhuješ manželce každej tejden skříně, nebo vozíš čtyřkolku?

Za třetí, máš při tvém nájezdu na spotřebu auta kolem dvaceti litrů? Vždyť brečíš už kvůli cestě do Krušárny, jak je to drahý :D

Za čtvrté, budeš platit pojistku na takovou krávu?

A za páté, ani s tím nikde nezaparkuješ..... :kol-31:

Odkaz ke komentáři

Na tu korbu dáš maximálně dvě palety. Když to chceš zavřít tak pod deklem to máš asi tak 50 cm na výšku. Do double cab se ti vejde stejně lidí, jako do osobáku. Třítunový auto na píču. Jo, a pro pořádný chlapy hmm. Tak to se můžu pochcat smíchy, když z toho leze Ranbo se 150cm v kohoutku. Protože takoví si to ponejvíc kupujou, aby vůbec byli vidět   :kol-46:

Ten můj kolega, je podobnej pičus  :kol-98:  :kol-98:  :kol-98:

Editováno: , autor: jirkaK
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...