Petrrr Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Ale jo ty rejpale, vim ze je to auto o nicem. Presto kdybych si ho mohl dovolit, tak si ho poridim a proc? Protoze se mi proste libi, vybava, interier, prevodovka ZF osmistupnova, vzduch podvozek, komfort, poradna kresla a poradny kus auta. Na plyn to jezdi jakoby za polovic, tedy 10 litru a to nejezdi ani Panchovo RSO. A hlavne je to jine auto, kterych tu nejezdi 10 do tuctu. Nekdy nemusi byt racionalni duvod pro porizeni auta. Nekteri kupuji dehta s najezdem 20 tis km i presto ze se to nevyplati. Proste ho kupuji pro ten pocit ze jezdi za 5 litru na 100. Nekdo si koupi ctyrkolku i kdyz ji uplne nevyuzije, viz muj stryc - ma ji proste pro zabavu. Atd. Nekdo si koupi zbranovy arsenal aby se mu to pak valelo doma a vidi to strelnici max jednou za ctvrt roku. Pancho si koupi G21 pro sebeobranu aby za mesic zjistil, ze je zbytecne velka a tezka a ze ji nosit stejne nebude, protoze je to proste nepohodlne, ale bude mit dobrej pocit jakej ma kanon. Takhle bych mohl pokracovat donekonecna. Dekuji za pozornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Já měl takový období, kdy mě ta Tundra taky brala, ale fakt jsem nepřišel na jedinej racionální důvod, proč to udělat. Protože, kdybych chtěl něco pro radost, bude to mít spíš sportovní charakter, na práci mnohem větší nákladovej prostor a pro partu lidí víc sedadel. Ale jinak ten motor chodí moc hezky, to je fakt. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Info z me perepetie ohledne kvalitni vyroby SA. Servisni interval vymazan, chyba byla opravdu u nich. Nakonec zjistili hned druhy den, ze jim neslo mazat krom octavek zadne jine modely. Co se sekajiciho zadniho sterace tyce, poslali dotaz na SA, tam jim neverili, musel jsem prijed aby jim nahraly video. Odpoved, ze maji zkusit vymenit rameno sterace. Tak ze postup jako vzdy o nicem. Nevim jak tohle muze ovlivnit rameno sterace. Hold inzenyri s SA. Tak jsem na ne zvedav. Akorad zbytecne projetej benzin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) Jirko, vsak jo. Ja jen tak placam. Ale proste kazdemu se hold libi neco. Mne zase sportovni auta uz tolik neberou. Taky je nikde nevyuzijes, take jsou draha atd. Jinak se te ted po pravde zeptam kdyz mam tu moznost, aby zklaplo mne nebo Clintovi. Mas toho znameho s Ramkou. Rekni, mel on taky tolik problemu se spolehlivosti co ty u VW s CC? Editováno: 1. Únor 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 s RAMkou měl problémů za tu krátkou dobu co to měl docela dost, ale s Toyotou moc ne. I když taky se mu vysypal po záruce totálně diferák a spadnul tam asi za 50 litrů a ještě něco, ale my se spolu moc nebavíme, tak nevím. Podle mě to má už tak 6 nebo 7 let a bůh ví, kolik do toho nasypal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Petrr ja sem si ji nekoupil na sebeobranu:)) A klidne ji nosit budu,ze je vetsi a tezsi? no a? Clovek si ma delat radost.Clinte ty sis koupil motorku,to neni ucelna vec,tak co se divis Petrovi ze chce Ramku. Proste kazdej mame svuj sen,nekdy se necha splnit nekdy ne,nekdy kompromis:)) Jako ja a rs,chtel bych subaru ale proste provoz je sakra drahej a kdyz to rozbiju tak hotovo. Proto rs,jo sice do toho neco nandam a to stoji take prachy,viz podvozek za 35t:)) Ale proste si clovek udela radost a je z toho uplne jine auto,ted uz muzu tvrdit ze rs je sportovni vuz trochu:)) A take muzu tvrdit ze mam podvozek kterej nema nikdo na svete . Na seriove octavce. Treba Petr nekdy prijede RAMKOU, A ja mu to preju i kdyz nekdy mne stve:)) Kazdej mame to svoje co chceme,i proto sme kazdej jedinecnej:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Pancho, odpust mi co jsem kdy vuci tobe utrousil co se ti nelibilo. [emoji1] Ohledne zbrane beru z5, pokud ji nechces mit primarne pro sebeobranu. Ty jediny mi rozumis, presne si to vystihl. Neni vice co k tomu dodat. Vsak jsme spolu bourali a to je bratrstvi na celej zivot, jako Vinetou a Old Cetrhend ( nevim jak se to pise). [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 (editace) Chlapci, známej má RAM (tu nějakou Hemi 5.7 nebo tak něco a má ji úplně novou, najeto za 2 roky přes 60000km a neměl jediný problém, každých 10000km jede na výměnu oleje (nevím proč to mají takhle zkrácené) a když jednou boural, tak paní co mu nedala přednost měla Fabii od poloviny zmuchlanou a on vyměnil nárazník... Jinak komfort úplně no comment výbava taky maximální a jedeš jak v kamionů, nic tě neoslňuje, do těch 150km/h to jede fakt krásně a nepoznáš že jedeš pomalu ve 3t kolosu, potom už se víc jet nedá, má to obrovského odpor. Spotřeba je velká, ale průměrnou má cca 19l/100km a ne 25 jak tu někdo psal, ale pořád je to hodně... No a taky měří asi 160cm Editováno: 2. Únor 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 (editace) RAM je sračka A Američani a opičák jsou saláti !!! Editováno: 2. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 (editace) Tak a teď pojede Petrrr Pancha opíchat do zadku z vděčnosti, že mu jako jedinej pochválil jeho sračku z Ameriky , kterou nikdy mít nebude, i kdyby sázel desetkrát denně Editováno: 2. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Děkuji náčelníku, že ses mě též zastal. Clint to bere, jako že bych ho měl jít zítra kupovat. Je to 5,7 Hemi, V8 - při nezatíženém motoru se odpojuje polovina válců a z tohoto důvodu jsou údajně zvýšené nároky na olej, co do specifikace, značky a kvality. Pak to má ještě jednu zajímavost, sklápěcí žaluzie v masce chladiče, otvírají se a zavírají dle potřeby ( zahřátí motoru, aerodynamický odpor atd.) Jinak na tak velký motor 6,6 litru, čekal bych více. No a o ceně auta ve standardním provedení po dovozu sem za 1,3 mil mi přijde na to, že tady za to už pomalu nekoupíš ani superba taky zajímavá. Jinak je zajímavé, že opravdu to kupují skrčkové a něco si tím kompenzují jak píšete, myslel jsem si, že se to jen tak říká. A asi na tom něco bude. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Clinte, zapomněl si na Stringa. Nebudu, a je to vysoce pravděpodobné, to neznamená, že věci, které mít nebudu se mi nemusí líbit. Přesto, já nežiju hmotnými statky, pro mě jsou jiné věci důležitější a tak mě to ani netrápí. Jinak pro tebe jsou sračky ameriky, pro mě jsou sračky koncern, sám si toho příkladem, Jirka také ( má v autě měněny věci v hodnotě poloviny auta za 3 roky) Já jsem toho také příkladem ( i když nešlo nikdy o závažné problémy). Tedy čím dříve si to uvědomíš i ty, tím dřív Tvá zapšklá duše dojde nirvány a najdeš v duši klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Info z me perepetie ohledne kvalitni vyroby SA. Servisni interval vymazan, chyba byla opravdu u nich. Nakonec zjistili hned druhy den, ze jim neslo mazat krom octavek zadne jine modely. Co se sekajiciho zadniho sterace tyce, poslali dotaz na SA, tam jim neverili, musel jsem prijed aby jim nahraly video. Odpoved, ze maji zkusit vymenit rameno sterace. Tak ze postup jako vzdy o nicem. Nevim jak tohle muze ovlivnit rameno sterace. Hold inzenyri s SA. Tak jsem na ne zvedav. Akorad zbytecne projetej benzin. No mas narok na uznani a proplaceni nutnych nakladu (v pripade uznane reklamace - coz je). Cili pokud reklamujes neco na aute, tak ti musej zaplatit cestu autem. Kdyz by sis vyskocil, ze ti vymena ramene prijde neracionalni a presto by na tom trvali, tak bych je ujistil v tom, at to daji do papiru a pokud se to nepovede, tak ze budes chtit proplatit cestu. RAM je sračka A Američani a opičák jsou saláti !!! No ja jsem rad ze se Rimky nechytly, zlaty levny Ramky.Ja tak premyslim, co bych si pral ja a vlasne ani nic tak zasadniho. Vysloveme po nicem netouzim. Takze jsem vlastne stastnej clovek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 TWL žaluzie jsem měl už na Wartburku a odpojování válců taky. I když náhodně, ale měl. :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Reakce na Radiuse. Clint je ztělesněná závist. Chudí budou vždy závidět bohatým, nemocní zdravím, bezmocní mocným, tlustí hubeným, nešťastní šťastným a Ti se Škodovkou těm s RAMkou. Cituji Clinta "Štěstí pomine, Rozum se ztratí. Jenom já, Závist, jsem věčná." 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Reakce na Radiuse. Clint je ztělesněná závist. Chudí budou vždy závidět bohatým, nemocní zdravím, bezmocní mocným, tlustí hubeným, nešťastní šťastným a Ti se Škodovkou těm s RAMkou. Cituji Clinta "Štěstí pomine, Rozum se ztratí. Jenom já, Závist, jsem věčná." Já jsem chudej jako kostelní myš a závidím pouze "zdravě" takže to není o tom co člověk napíše na fóru, ve skutečnosti může být každý úplně jiný, než se zda být tady [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Nene, neznáš Clinta, on je přesně takovej jako tady na foru a někdy ještě horší. Jinak Radiusy, ještě jsem zapomněl, já už mám rok po záruce, tedy můžu tak akorád držet hubu a krok a doufat, že to projde na kulanci. i když už jsem na ten problém upozorňoval před půl rokem ( závada se v servisu neprojevila) to auto mělo 2,5 roku, tedy i tak bylo už po záruce. Takže, služebníček, sklopená ouška a raději ani nedýchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Není nad kvalitní americkej sen :D Stačí ho jen trochu naložit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 jenže ty vůbec nevíš, že tohle je Transformers 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 A do čeho se transformuje? Zdá se, že do písmene "A" [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Radio: 16 ventilů a variabilní časování ventilů, navíc čerpadlo oleje s konstantním tlakem 3,5 bar.Tak presnou specifikaci motoru neznam. Kazdopadne nevim o tom, ze by bylo FSi, MPi a neco mezi. Ale je mozne, ze to byl nejaky hybrid, kteremu se rikalo MPi, ale bylo to spis FSi. A nebo pozdeji se rozhodli oddelit od MPi a dat tomu vlastni nazev. Stejne to mela Fabie 1.2 MPi, pozdeji prejmenovano na HTP, kdyz na to lidi zacli nadavat, aby nekazili povest MPi. Nene, neznáš Clinta, on je přesně takovej jako tady na foru a někdy ještě horší. Jinak Radiusy, ještě jsem zapomněl, já už mám rok po záruce, tedy můžu tak akorád držet hubu a krok a doufat, že to projde na kulanci. i když už jsem na ten problém upozorňoval před půl rokem ( závada se v servisu neprojevila) to auto mělo 2,5 roku, tedy i tak bylo už po záruce. Takže, služebníček, sklopená ouška a raději ani nedýchat. Jo to jsem zapomnel. Tak to asi fakt nic jineho nezbyva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Tak jsem si přečetl ve Sv. motorů článek o super motoru 1,8 TSI. Asi se zaběhnu podívat do garáže do motoru, zda - li není nějaký úbytek maziva.... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky