Clint Vloženo 3. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Jo, ale jinak vypadá dobře, to se musí uznat.....A má i kufr Motosova manželka by mohla jezdit od rána do večera po Zličíně po nákupech 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 No, hlavně je to kombajn. Prej chce golfa. Dostane Atose a bude ráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 (editace) Přesně tak, ještě aby si vybírala co? Asi si ještě myslí, že na Golfa bude lovit mladé samce...ale to platilo krátce po revoluci Editováno: 3. Únor 2016, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Škodovka má v ČR letos drtivý nárůst prodejů (+28%). Ovšem skoro vše jde na IČO. Soukromé prodej jsou bídné (-19%!) a na úrovni Hyundaie. SIII dokonce vyšoupnul Rapida na čtvrté místo. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 ty woe proč to všichni kupují v čr jak ovce... a ještě 90% naft ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 O naftě tam nic nebylo. Ale z dřívějška je to tuším něco okolo 75%? Samozřejmě čím větší auto, tím větší podíl dieselů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 ty woe proč to všichni kupují v čr jak ovce... a ještě 90% naft ne ? Co to meleš? ŠA prodal vloni v ČR 73 957 aut, přičemž celosvětově 1 037 200. Takže všichni ve světě jsou ovce, jenom kokta vůl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Možná si mohli pořídit Hyundai - ten prodal na celém světě přes čtyři miliony aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Mě se líbí Jeep Wrangler :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Od Jeepu se mi líbí Grand Cherokee 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Co to meleš? ŠA prodal vloni v ČR 73 957 aut, přičemž celosvětově 1 037 200. Takže všichni ve světě jsou ovce, jenom kokta vůl? hlavně dejchej a nebreč víš co to je sranda a rejpání? docela slušný kusy prodané v čr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Tak hlavně, že to tak také bereš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 (editace) Grand Cherokee dobrej, Vždy se mě též líbil, akorád je to od Fiatu a co jsem viděl ta videa losích testů s plně naloženým autem, kdy při deseti pokusech 9x bouchlo přední kolo tak už se mi tolik nelíbí. Divné je, že Clintovi se slepicí doma na zdi nad manželskou postelí ( nemyslím manželku, ale plagát O3 místo svatební fotografie na nočním stolku fotografii Kabaně a v nočním stolku místo bible katalog škoda O3 s odloženým růžencem s přívěškem místo kříže O3) se líbí Wrangler, kterej dle toho posledního článku o korozi dopadl jako jeden z hodně špatným hodnocením. A video jsem dokonce našel zde Editováno: 4. Únor 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Tak jako tohle jsem neviděl a zase takhle nikdo vyloženě nejezdí, chtěl bych vidět manévr obyčejného řidiče v tomhle stylu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 (editace) Říkám líbí, ne, že ho chci koupit :-) Líbí se mi jak vypadá, na užitné vlastnosti teď nehledím. Pro mě by to bylo auto k hovnu, to je jasné. Editováno: 4. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Obyčejnej řidič jede rovně. Proto si koupil tunu železa. ;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Ani Petrrr tak nejezdí, jak mu tam vběhl ten sráč, tak jen amatérsky brzdil, místo toho, aby se profesionálně vyhnul [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Špatně si to pamatuješ, samozřejmě, že jsem zahájil losí test, teda dětský test a proto jsem ho tuknul později až těsně nad zemí a ne dříve což by dostal asi větší ránu, jet rovně. navíc jsem jel cca 45km/h, oni tady jezdí nějakých 70. Pokračovat ve vyhýbacím manévru bez zastavení, tak tu kluk dnes není, páč bych ho pravým kolem přejel. Mít RAMku, tak jedu rovně a díky vysokému podvozku ho přejedu a nic by se nikomu nestalo. Max. by mi bundou očistil podvozek. Stringo a viděl si třeba Tuarega za stejných podmínek na tom videu a nebo ještě lépe na jiném videu i toho Rapida? Smutné dát tolik peněz za auto a to má horší vlastnosti jak auto o 2 třídy níže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Na druhou stranu to je amerika, kde se jede 3dny rovně a ve čtvrtek doleva. Mezi tím 2x oil service. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Nevím proč ale i v USA mají předpisy 15-20tis km oilservice, nevím proč tady u RAMky chtějí 10tis, myslím si, že jde jen o penízky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Ono jak to houká, tak si myslí Stringo, že za ním jedou benga a ujíždí, ujet jim ale nemůže. Nakonec to někam pošle do škarpy...jak je jeho zvykem :D To jsou ty jeho nehody. Může za to turbo.No jako Fabie 3, ja u Bulovky taky stal a poustel sanitku, kdyz dlouho nejela a nebyla videt, tak jsem se rozjel a zas hned pribrzdoval, pac jak videla ze jedu, tak zas zacla houkat. Kdyz se to stalo 2x, tak mi doslo ze to neni sanitka, ale turbo. Priste kdyby fakt jela, tak asi jedu s ni, ale na narazniku.Možná si mohli pořídit Hyundai - ten prodal na celém světě přes čtyři miliony aut. Pozor, pocet prodeju ale absolutne nic neznamena. To vi i male dite. Takovych Wraithu se proda mozna v CR jen tolik, kolik mame prstu na jedne ruce a jeste by zbylo na 2 roky na pile.Nevím proč ale i v USA mají předpisy 15-20tis km oilservice, nevím proč tady u RAMky chtějí 10tis, myslím si, že jde jen o penízky.Ja ti to povim, mame kvalitnejsi oleje. Asi jako ze nemecka Cola je slazena cukrem a ceska glukozo-fruktozovym sirupem. Staci google a hned je jasne proc. V prvni rade je to levnější - coz ok. Ale v druhe, neni to vubec zdrave, coz me uz vadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 A prodeje vozu na ICO neni nic divneho. Kdybych mel jak protocit prachy na ICO, tak auto na ICO koupim taky, vyjde o polovinku levnejs (ok lehka nadsazka, ale i tak vyjde vyrazne levněji). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Tato konkretni je snad danska, fotil jsem ji zamerne takto, aby bylo videt ze neni 100let stara a jiz vypita. Jestli chcete i datum spotreby, neni problem. Ono samotne slozeni je o dost kratsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 No pro sichr jsem to blejsknul hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky