Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Co to meleš? ŠA prodal vloni v ČR 73 957 aut, přičemž celosvětově 1 037 200. Takže všichni ve světě jsou ovce, jenom kokta vůl?

hlavně dejchej a nebreč :D víš co to je sranda a rejpání? :D

docela slušný kusy prodané v čr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Grand Cherokee dobrej, Vždy se mě též líbil, akorád je to od Fiatu a co jsem viděl ta videa losích testů s plně naloženým autem, kdy při deseti pokusech 9x bouchlo přední kolo tak už se mi tolik nelíbí.

Divné je, že Clintovi se slepicí doma na zdi nad manželskou postelí ( nemyslím manželku, ale plagát O3 místo svatební fotografie na nočním stolku fotografii Kabaně a v nočním stolku místo bible katalog škoda O3 s odloženým růžencem s přívěškem místo kříže O3) se líbí Wrangler, kterej dle toho posledního článku o korozi dopadl jako jeden z hodně špatným hodnocením. A video jsem dokonce našel zde

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Špatně si to pamatuješ, samozřejmě, že jsem zahájil losí test, teda dětský test a proto jsem ho tuknul později až těsně nad zemí a ne dříve což by dostal asi větší ránu, jet rovně. navíc jsem jel cca 45km/h, oni tady jezdí nějakých 70. Pokračovat ve vyhýbacím manévru bez zastavení, tak tu kluk dnes není, páč bych ho pravým kolem přejel. Mít RAMku, tak jedu rovně a díky vysokému podvozku ho přejedu a nic by se nikomu nestalo. Max. by mi bundou očistil podvozek.  :kol-28:

Stringo a viděl si třeba Tuarega za stejných podmínek na tom videu a nebo ještě lépe na jiném videu i toho Rapida? Smutné dát tolik peněz za auto a to má horší vlastnosti jak auto o 2 třídy níže. 

Odkaz ke komentáři

Ono jak to houká, tak si myslí Stringo, že za ním jedou benga a ujíždí, ujet jim ale nemůže. Nakonec to někam pošle do škarpy...jak je jeho zvykem :D :D To jsou ty jeho nehody. Může za to turbo.

No jako Fabie 3, ja u Bulovky taky stal a poustel sanitku, kdyz dlouho nejela a nebyla videt, tak jsem se rozjel a zas hned pribrzdoval, pac jak videla ze jedu, tak zas zacla houkat. Kdyz se to stalo 2x, tak mi doslo ze to neni sanitka, ale turbo. Priste kdyby fakt jela, tak asi jedu s ni, ale na narazniku.

Možná si mohli pořídit Hyundai - ten prodal na celém světě přes čtyři miliony aut. :kol-31:

Pozor, pocet prodeju ale absolutne nic neznamena. To vi i male dite. Takovych Wraithu se proda mozna v CR jen tolik, kolik mame prstu na jedne ruce a jeste by zbylo na 2 roky na pile.

Nevím proč ale i v USA mají předpisy 15-20tis km oilservice, nevím proč tady u RAMky chtějí 10tis, myslím si, že jde jen o penízky.

Ja ti to povim, mame kvalitnejsi oleje. Asi jako ze nemecka Cola je slazena cukrem a ceska glukozo-fruktozovym sirupem. Staci google a hned je jasne proc. V prvni rade je to levnější - coz ok. Ale v druhe, neni to vubec zdrave, coz me uz vadi.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...