Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No ja se priznam, odpadly mi nejaky schuzky, tak jsem do kalendare strelil ihned dovcu a uz mi ji zbyva asi jen 35dni (jeste za minulej rok).

Takze ja vstaval v 9:00, ve 12:30 jsem uz litat po volny Praze po nakupech atd ;). Pak pekne kadernice, nakonec 6km prochazka s civavou. Tedko na me ceka kapitan s morganem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PS, svicky do feldy jsem daval adventni, co zbyly z Vanoc.

Clinte, kolik stal ten tvuj pristresek? Tady pan si postavil garaz doslova za drobne.

post-12637-1454692225,3834_thumb.jpg

Kam se na tohle sere TESLA!!!

post-12637-1454692284,0558_thumb.jpg

A Facelift Wartburku

post-12637-1454692392,5941_thumb.jpg

Poctiva tesarina ;) zadny ventily, jen vrtany diry ve valci :D vrtackou Narex ;)

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Klidně bys nás Petře mohl pozvat a ubytovat v obýváku, tam se nás pár na zem vejde ne???

Petrrr by mohl udělat pro nás nějakou Karlovarskou kinder párty. Pozval by nás k nim domu, zařídil by mladé holky v bikinách a pečená kolínka. Jeho stará by nám posluhovala a chodila pro točené [emoji23]
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Clinte me nenaseres, prave jsem si ulevil prispevkem ( vycet mych reklamaci) na FB strankach Skody u napidky na Rapida Fresh ( kde jsi ty a Motos jako ze se vam to libi tahle stranka). Neni nad to nekolika lidem zkazit iluze, hned mam hezci vecer a lepe se mi dycha. [emoji23]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

To netuším. Otázka je jestli nemá VTP, nebo ORV. Bůh ví, jestli to má vůbec homologaci. Zřejmě to jezdilo jen na zkušebních značkách.

No to asi vůbec nemá TP. Jedině sehnat jinej techničák a nějak to zfixlovat jako přestavbu. Ale tohle by mělo opravdu smysl schovat do stodoly a ještě pár (desítek) let počkat. Raritní je možná ta převodovka. To ani nevím, že by se v těch letech automat do Octy dával. Spíš asi ne.

Jinak to koukám nemá naprosto žádnou výbavu. Okna manuální, není klima, prostě holota. Jen ten automat. To asi byl důvod, proč se to testovalo. 

Editováno: , autor: jirkaK
Odkaz ke komentáři

Jj, Motos z toho dela vedu. Kupuje starou sunku a chce aby nejlepe byla ve stavu zanovniho, jeste ma debilni podminky o automatu a maxiobri kufr a ruzovej lak a wv nebo Skoda. Ac felina se mu povedla - to jeste nemel tak uplne debilni naroky tak pochybuji ze auto snu jeho zeny se mu podari sehnat. Ja kdyz jsem kupoval ojetiny mel jsem jen ramcovou predstavu a pak koupil nejake ve slusnem stavu a bylo mi jedno jestli to ma barvu takovou nebo onakou, nebo kufr 600 litru nebo 400 litru. Obzvlaste, jednalo li se o druhe auto.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

ja furt čumím po bramboře M3 E46 a pěknej kus se dá sehnat tak kolem 550- 600 000kč. objel sem pár těch levnějších za 350 000 či 400 000 a to sou samy tuzingy.... lidi tam rvou jiný podvozky, křídla, spoilery a tyhle píčoviny...

fakt moc nic nejde ani koupit lepšího....

Odkaz ke komentáři

Výběr auta se pohl k lepšímu. Mamině jsem spočítal kolik jí to bude stát a hle, felda nezní tak špatně. ;-)

Už jsem jednu viděl, ale asi byla ťuklá na předek, jinak jak nová 56tis najeto, 1.majitel.

Bramboru maj pěknou v Chrudimy. 528ku, ale jak novou.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...