Petrrr Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Jirko ta felina bude jezdit kdyz to tvoje GTI uz davno ne. Divim se ti ze do tech slupek z VW pujdes znovu. Ale takove zakazniky VW prave potrebuje. Ono tech uspor pri dieselgate bude jeste vice cim vice auto slupka tim vice spokojenych zakazniku co pujdou a koupi dalsi auto. Hold asi novy marketingovy trik. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 zkus do toho někdy sednout. V koncernový konkurenci RS a Cupra, je GTI bezkonkurenčně (jak ten výraz nemám rád) nejlepší. A ten motor u GTI Club sport vychází z motoru Golfa R a zřejmě i převodovka bude stejná, jako u R. Takže velmi snadno a hlavně bezpečně, půjde docílit výkonu jako u R, ale i mnohem vyšší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 (editace) Nesrovnavej rso s cuprou, to ani nejde. Rso je pomala mrdka s hroznym podvozkem Tenhle golf je peknej, ale cena vetsi nez cupra nemuzes mit kombi... Editováno: 7. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 ani bych combi nechtěl. Samozřejmě je ta cena o dost vyšší, než u Cupry, ale ten rozdíl je diametrální. Cupra je proti tomu jak šlapací autíčko. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 To neříkej. Pro Koktu je Cupra vlhkej sen, brácha mu jí půjčuje a Kokta s ní lítá po dálnici 300 Už mu vybíráme na věnec 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 (editace) ani bych combi nechtěl. Samozřejmě je ta cena o dost vyšší, než u Cupry, ale ten rozdíl je diametrální. Cupra je proti tomu jak šlapací autíčko.V cem? Ok golf ma lepsi interier a dal? Je videt ze si nejel v kombiku.... Golf je peknej, ale cena za stejnej 4 valec je hroznejsi.Klinte pises nesmysly. Jinak od vecera nejde elektrika, i love cez Editováno: 8. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Kokto, ale tady mají pravdu, Cupra vs. Golf R je rozdíl stejnej jako RS vs. Cupra... Nejde jen o motor, spoustu recenzí se tomuto srovnání věnovalo (ač to nechápu, srovnává se nesrovnatelné) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 (editace) Ale my neresime golfa R, ale golfa gti v edici, takze oboje predokolky. Musis cist Editováno: 8. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Jo tak já myslel R-ko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 tady, to jsou piráti, jak mají být, ne jako tady my klub důchodců a TDíčkářů. http://www.autoforum.cz/bleskovky/takhle-to-vypada-kdyz-vam-ve-330-km-h-v-aute-ujizdi-motorkar-v-teniskach-video/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 To znáš né? Sice ve 30 km/h a předjíždí tě babeta, ale to je fuk. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 To jsou magoři, ne piráti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Výběr auta se pohl k lepšímu. Mamině jsem spočítal kolik jí to bude stát a hle, felda nezní tak špatně. ;-) Už jsem jednu viděl, ale asi byla ťuklá na předek, jinak jak nová 56tis najeto, 1.majitel. Bramboru maj pěknou v Chrudimy. 528ku, ale jak novou. Uz jsi ji vysvetlil, ze za vic ti nestoji?Rádius ti to vysvětlí, srovná to 15let staré bávo s novým Dusterem a budeš čumět, jak je Dacia bezpečné auto proti tomu krámu...By ses divil, ale kdyby Felda mela bradavici a hlidani zapnutych pasu vepredu a vzadu, tak by mela 5* v testu za rok 2016, takze i Baavo by se mohlo...Něco kolem 40ti. Pro maminu to je ideální auto. Spolehlivé, akorát velké a levné. Když to někdo obouchá, tak to tak nevadí. Navíc přežije to její skákání se studeným motorem.Panove kdo to stale nepochopil. Moto se zeny potrebuje zbavit, nic vic, nic min. Ale moto mas to marny, ja cekam uz 5let a zatim bouraji jen do me. Asi bych ji musel koupit poradny auto jako mam ja, aby se jim lidi kochali - zapominali ridit a bourali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Průser, šéf se nakvartýroval ke mě do kanclu na 3 dny ( budou mu měnit okno). Tak, že kdybych nebyl ve spojení nemějte o mě obavy, jsem v pořádku se šéfem po pravém boku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Hmm. A je po hrdinství. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 (editace) Na hrdinství seru, důležité aby nebylo po prémiích. I když už to tady mám jen na 2 měsíce. prémií není nikdy dost. Ale já vás neopustím, skulinka se vždy najde. od toho mám 2 monitory. jen hold můj přírůstek do diskuse může být v těchto dnech nižší. Editováno: 8. Únor 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Dvakrát denně šéfovi přebleskneš rákosku a prémie budou, dvojnásobné 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Cože, něco nového, stalo se zde snad něco po dobu mé nepřítomnosti. Šéf konečně vypadl, stříhat si na zahradu nějaké stromky či co, tak zase můžu volně dýchat ( teda spamovat :-) ) Clinte , raději se nebudu ptát co v práci po nocích děláš ty, když přijde šéf na kontrolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 A já myslel, že na tohle máš ultra-mega-giga-smart-phone 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 to bych si nepomohl, něco furt ťukat do mobilu. Lepší když ťukáš do klávesnice, pak to vypadá jak horlivý si do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Co říkáte na ibizu v základu s htp 12v 50kw? Seat emocione. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 panebože, jenom to ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Hlavně že Thálií se čtyřválcem 1,2 - 55kw a s kufrem 501 litrů opovrhuje a on vytáhne tohle. Navíc se strašně malým kufrem a tříválcem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 No co, na to, aby paní motosmanová jezdila dokola po Kulaťáku a blízkého okolí, je to naprosto dostačující a vyhovující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Pawouku a tyhle htp už byli dobrý. 11/2007. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky