Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jirko ta felina bude jezdit kdyz to tvoje GTI uz davno ne. Divim se ti ze do tech slupek z VW pujdes znovu. Ale takove zakazniky VW prave potrebuje. Ono tech uspor pri dieselgate bude jeste vice cim vice auto slupka tim vice spokojenych zakazniku co pujdou a koupi dalsi auto. Hold asi novy marketingovy trik. [emoji23]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkus do toho někdy sednout. V koncernový konkurenci RS a Cupra, je GTI bezkonkurenčně (jak ten výraz nemám rád) nejlepší.  A ten motor u GTI Club sport vychází z motoru Golfa R a zřejmě i převodovka bude stejná, jako u R. Takže velmi snadno a hlavně bezpečně, půjde docílit výkonu jako u R, ale i mnohem vyšší.

Odkaz ke komentáři

ani bych combi nechtěl. Samozřejmě je ta cena o dost vyšší, než u Cupry, ale ten rozdíl je diametrální. Cupra je proti tomu jak šlapací autíčko.

V cem? Ok golf ma lepsi interier a dal? Je videt ze si nejel v kombiku.... Golf je peknej, ale cena za stejnej 4 valec je hroznejsi.

Klinte pises nesmysly.

Jinak od vecera nejde elektrika, i love cez

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Výběr auta se pohl k lepšímu. Mamině jsem spočítal kolik jí to bude stát a hle, felda nezní tak špatně. ;-)

Už jsem jednu viděl, ale asi byla ťuklá na předek, jinak jak nová 56tis najeto, 1.majitel.

Bramboru maj pěknou v Chrudimy. 528ku, ale jak novou.

Uz jsi ji vysvetlil, ze za vic ti nestoji?

Rádius ti to vysvětlí, srovná to 15let staré bávo s novým Dusterem a budeš čumět, jak je Dacia bezpečné auto proti tomu krámu...

By ses divil, ale kdyby Felda mela bradavici a hlidani zapnutych pasu vepredu a vzadu, tak by mela 5* v testu za rok 2016, takze i Baavo by se mohlo...

Něco kolem 40ti. Pro maminu to je ideální auto. Spolehlivé, akorát velké a levné. Když to někdo obouchá, tak to tak nevadí. Navíc přežije to její skákání se studeným motorem.

Panove kdo to stale nepochopil. Moto se zeny potrebuje zbavit, nic vic, nic min. Ale moto mas to marny, ja cekam uz 5let a zatim bouraji jen do me. Asi bych ji musel koupit poradny auto jako mam ja, aby se jim lidi kochali - zapominali ridit a bourali.
Odkaz ke komentáři

Na hrdinství seru, důležité aby nebylo po prémiích. I když už to tady mám jen na 2 měsíce. prémií není nikdy dost. Ale já vás neopustím, skulinka se vždy najde. od toho mám 2 monitory.  :kol-28: jen hold můj přírůstek do diskuse může být v těchto dnech nižší.  :kol-26:

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Cože, něco nového, stalo se zde snad něco po dobu mé nepřítomnosti. Šéf konečně vypadl, stříhat si na zahradu nějaké stromky či co, tak zase můžu volně dýchat ( teda spamovat :-) ) Clinte , raději se nebudu ptát co v práci po nocích děláš ty, když přijde šéf na kontrolu.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...