Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pawouku díky.

Sice trochu obavy z výkonu, ale swift 39 kw, felda 50 a tohle taky, tak snad to půjde.

Stejně záleží na barvě a bude frflat, že to nemá střešní okno. Tak uvidím.

Vloženo

vrátím se ještě k tý Cupře. Ač se mi vzhledově líbí, je to takový trochu ošizený auto. Ten Golf mi přijde tak nějak celkově daleko fortelnější. A kombík nechci hlavně proto, že čistokrevnej HH má být nejlépe dvoudvéř a ne kombajn.  

Vloženo (editace)

Jinak vas zvu na Clintovo vlakno, tam se ted vyucuje anglictina a vsechny prispevky tam uz budou jen anglicky. [emoji23]

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

vrátím se ještě k tý Cupře. Ač se mi vzhledově líbí, je to takový trochu ošizený auto. Ten Golf mi přijde tak nějak celkově daleko fortelnější. A kombík nechci hlavně proto, že čistokrevnej HH má být nejlépe dvoudvéř a ne kombajn.  

no a co bys čekal? že bude lepší než VW? já přiznávám,že interiér by mohl být lepší i z lepších materiálu. Venku by mohli být komplet led světla a oni typicky jako koncern udělají žárovkové blikače apod....

kombík je o  tom, že má vylepšený zadní stabilizátory, trošku víc nakloněné kola a drží to neskutečně....

když si vezmeš, že podobný auta s 220kw stáli cca 2 miliony, tak auta někam pokročili alespon... hmotnost kombajn cupra má 1440 kg,což je fakt málo...

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Cože, něco nového, stalo se zde snad něco po dobu mé nepřítomnosti. Šéf konečně vypadl, stříhat si na zahradu nějaké stromky či co, tak zase můžu volně dýchat ( teda spamovat :-) ) Clinte , raději se nebudu ptát co v práci po nocích děláš ty, když přijde šéf na kontrolu. :kol-28:

Chrapou spolu na gauci :D

Pawouku díky.

Sice trochu obavy z výkonu, ale swift 39 kw, felda 50 a tohle taky, tak snad to půjde.

Stejně záleží na barvě a bude frflat, že to nemá střešní okno. Tak uvidím.

Swift neznam, ale Felda 1.3 a HTP 1.2 jezdeji velice podobne. HTP pekne tahne na rozjezdy a na prvni dobrou kolikrat vypada na 200kw. Ale jakmile zaradis za 2 je to liny a nad 50 netahne. Felda naopak s rozmyslem, neoslni, ale tahne az nekam ke stovce takovym tim svym tempem, ktere je porad stejne.

Tak VV je na tom vzdy lip nez Skoda, vsak taky uz postarsi kousky golfu vypadaji v interieru lepe, nez treba S3 a to je tristni. Naopak zas VV nikdy nebude jak Audi. A vzhledem k tomu ze je potreba podporit Seat v prodejich, tak se poposunul na 3ti pricku u VV a tudiz bude lepsi nez Skoda casem (a v necem uz je ted).

Vloženo (editace)

To je super megasporťák co? To je přesně to, co Koktovi ještě chybí k závodění [emoji23]  Tohle vypálí každému xenoňákovi oči z kebule :)
post-32269-1455049784,8686_thumb.jpgpost-32269-1455049794,9179_thumb.jpg

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Ja mel radost ze mi dnes od Skofinu prisel po posledni splatce technicak ( to Clint si jeste hafo let pocka). Radost netrvala dlouho, kdyz v pruvodnim dopise se objevila veticka o nedoplacene pohledavce ve vysi jedne nesplacene splatky. Nazhavil jsem vsechny vypisy z uctu a vse mam poplaceno dle rozpisu plateb. Kurvy, nestaci okradat lidi v AS uz i Skofin.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Tak to já mám přesně opačný efekt, zaplatil jsem splátku a banka mi ji ještě ten samej měsíc (v lednu) vrátila v plné výši a že mi vrátí ještě jednu splátku navíc při doplacení....Taková nečekaná akce banky.

Takže mi zaplatila solidní letní obutí, zrovna když jsem přemejšlel, kde na to vezmu.  Jenže já stejně ušteřím, koupím Barumy :D   Na ty moje dálnice.....;)

Vloženo

Zdar buřti koukám že tu nic nového.

Pancho já taky na noční ale s rozsypaným čajem a GPS(AIS) abych se neztratil.

Jinak příští týden jdu na garančku60tis plus nějaké raklamačky ala Clint. post-92365-0-24591800-1455065580_thumb.j

Vloženo (editace)

No já žádné reklamačky poslední dobou neměl ...snad jenom jestli myslíš nějaké pazvuky v kabině. Ty dvě fotky, to je lodní maxidot jo? ;)

Vloženo (editace)

Tak jsem tam te´d volal a pěkně jim zatopil a zjistilo se, že oni ještě dluží mně 60kč. bych se z nich posral. 

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...