kokta7 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 hlavně to chce tažné a tahat za tím koně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Pawouku a tyhle htp už byli dobrý. 11/2007. Občas skáčou i ty novější. Ale bude to rozhodně lepší, než ty z FI, kde navíc kvetou ventily. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Pawouku díky. Sice trochu obavy z výkonu, ale swift 39 kw, felda 50 a tohle taky, tak snad to půjde. Stejně záleží na barvě a bude frflat, že to nemá střešní okno. Tak uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 vrátím se ještě k tý Cupře. Ač se mi vzhledově líbí, je to takový trochu ošizený auto. Ten Golf mi přijde tak nějak celkově daleko fortelnější. A kombík nechci hlavně proto, že čistokrevnej HH má být nejlépe dvoudvéř a ne kombajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 HH jako Hnujdaj s H factorem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 (editace) Jinak vas zvu na Clintovo vlakno, tam se ted vyucuje anglictina a vsechny prispevky tam uz budou jen anglicky. [emoji23] Editováno: 8. Únor 2016, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Všechny příspěvky jsou tam již smazány. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Díky, Petrrr by mi zaspamoval dvacet stránek angličtinou, přitom neumí ani pořádně česky :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 (editace) vrátím se ještě k tý Cupře. Ač se mi vzhledově líbí, je to takový trochu ošizený auto. Ten Golf mi přijde tak nějak celkově daleko fortelnější. A kombík nechci hlavně proto, že čistokrevnej HH má být nejlépe dvoudvéř a ne kombajn. no a co bys čekal? že bude lepší než VW? já přiznávám,že interiér by mohl být lepší i z lepších materiálu. Venku by mohli být komplet led světla a oni typicky jako koncern udělají žárovkové blikače apod.... kombík je o tom, že má vylepšený zadní stabilizátory, trošku víc nakloněné kola a drží to neskutečně.... když si vezmeš, že podobný auta s 220kw stáli cca 2 miliony, tak auta někam pokročili alespon... hmotnost kombajn cupra má 1440 kg,což je fakt málo... Editováno: 8. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Cože, něco nového, stalo se zde snad něco po dobu mé nepřítomnosti. Šéf konečně vypadl, stříhat si na zahradu nějaké stromky či co, tak zase můžu volně dýchat ( teda spamovat :-) ) Clinte , raději se nebudu ptát co v práci po nocích děláš ty, když přijde šéf na kontrolu. Chrapou spolu na gauci Pawouku díky. Sice trochu obavy z výkonu, ale swift 39 kw, felda 50 a tohle taky, tak snad to půjde. Stejně záleží na barvě a bude frflat, že to nemá střešní okno. Tak uvidím. Swift neznam, ale Felda 1.3 a HTP 1.2 jezdeji velice podobne. HTP pekne tahne na rozjezdy a na prvni dobrou kolikrat vypada na 200kw. Ale jakmile zaradis za 2 je to liny a nad 50 netahne. Felda naopak s rozmyslem, neoslni, ale tahne az nekam ke stovce takovym tim svym tempem, ktere je porad stejne.Tak VV je na tom vzdy lip nez Skoda, vsak taky uz postarsi kousky golfu vypadaji v interieru lepe, nez treba S3 a to je tristni. Naopak zas VV nikdy nebude jak Audi. A vzhledem k tomu ze je potreba podporit Seat v prodejich, tak se poposunul na 3ti pricku u VV a tudiz bude lepsi nez Skoda casem (a v necem uz je ted). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Dneska jste to tady nějak flákali šmejdi koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Njn. Práce, příprava papání a hledání toho nej... auta co je v plný palbě, výkon 200kW a tak do 50ti tisíc a najeto max 30tis. ;-) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 (editace) To je super megasporťák co? To je přesně to, co Koktovi ještě chybí k závodění [emoji23] Tohle vypálí každému xenoňákovi oči z kebule Editováno: 9. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Follow Me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 kdo by prosím tě závodil v O3, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 (editace) To není Follow Me.... Editováno: 9. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Ja mel radost ze mi dnes od Skofinu prisel po posledni splatce technicak ( to Clint si jeste hafo let pocka). Radost netrvala dlouho, kdyz v pruvodnim dopise se objevila veticka o nedoplacene pohledavce ve vysi jedne nesplacene splatky. Nazhavil jsem vsechny vypisy z uctu a vse mam poplaceno dle rozpisu plateb. Kurvy, nestaci okradat lidi v AS uz i Skofin. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Asi za tu dobu zdražili. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 noční v práci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 (editace) Tak to já mám přesně opačný efekt, zaplatil jsem splátku a banka mi ji ještě ten samej měsíc (v lednu) vrátila v plné výši a že mi vrátí ještě jednu splátku navíc při doplacení....Taková nečekaná akce banky. Takže mi zaplatila solidní letní obutí, zrovna když jsem přemejšlel, kde na to vezmu. Jenže já stejně ušteřím, koupím Barumy Na ty moje dálnice..... Editováno: 9. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Zdar buřti koukám že tu nic nového. Pancho já taky na noční ale s rozsypaným čajem a GPS(AIS) abych se neztratil. Jinak příští týden jdu na garančku60tis plus nějaké raklamačky ala Clint. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 (editace) No já žádné reklamačky poslední dobou neměl ...snad jenom jestli myslíš nějaké pazvuky v kabině. Ty dvě fotky, to je lodní maxidot jo? Editováno: 10. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 (editace) Vlevo je monitor pro front asistent a to v pravo je určitě kolumbus. Editováno: 10. Únor 2016, autor: motosman 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 (editace) Tak jsem tam te´d volal a pěkně jim zatopil a zjistilo se, že oni ještě dluží mně 60kč. bych se z nich posral. Editováno: 10. Únor 2016, autor: Petrrr 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky