kokta7 Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Zkousej to. Jak o2, je to stejna banda hajzlu skodovka... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 No já žádné reklamačky poslední dobou neměl ...snad jenom jestli myslíš nějaké pazvuky v kabině. Ty dvě fotky, to je lodní maxidot jo? Jojo pazvuky hlavně ten ve sloupku od pásu a rámeček Kolumbus pak něco bouchá v pátých dveří a pár dalších drobností no sem na ně zvědavej jak se jim to podaří odstranit. Jaký dvě fotky? Sis vzal ráno brejle manželky ne? ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 (editace) Ty sloupky odstraní těžko, mě to rozebrali a na nic nepřišli. Rámeček mi rezonoval v určitých otáčkách, dělají to ty kovové packy. Musí se podlepit v místě dotyku s palubkou. Zezadu taky něco slyším, ale nejsem schopen to identifikovat, budu muset si sednout dozadu. Co mě sere je občasné vrzání středové konzoly, když se opírám nohou. Editováno: 10. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 To jsou věci, jak může něco takového Clinte existovat u tak kvalitních vozů jako je Škoda. Asi jste jediná světlá vyjímka s kapitánem a narazili jste na špatné kusy 2 ks z milionu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 No ty sloupky mě serou asi nejvíc, protože nejdou přehlušit rádiem a hlavně si vržou kdy se jim chce a jsou hned u ucha. No abych pravdu řek tak si taky nejsem jistej že to jde od těch pátých dveří. Kluci s rs mají nějaké bouchani od nápravy z pravé strany a mě to bouchá taky na pravé straně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Jojo Petře máme smůlu ale ještě dost času než vyprší záruka já jsem v půlce ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 V dobách nedávno minulých, když už jsem měl Rapida a Clint O2, když jsem povídal jak O3 je a bude stejnej šmejd, nafukoval se jako páv, nevěřil, mlel si stále svoje. Hold teď poznává na vlastní kůži tu kvalitu, i když to nikdy nepřizná a v obměně si bude stejně mlejt tu svou jak mu vlastně vrzalo každé auto a jak to jsou mouchy co se vychytají a že vlastně klika dveří, klapka climatroniku, plech u výfuku atd. atd. nejsou závady že to je vlastně takhle správně a že to je součástí skvělého vozu a že je za ty vrzající plasty atd. vlastně rád - je to přeci Škoda a i když jiné auto nikdy neměl tak bude tvrdit, že jiné značky jsou na tom stejně nebo dokonce hůře. Barbosso: nemáte smůlu jen vy dva, každý nový majitel nynější škodovky má smůlu. Já jen čekám kdy bude mít taky smůlu automobilka až to začne lidem docházet. Bohužel pokud si budou Škodovky kupovat převážně firmy a lidi jako je Clint z řad soukromníků tak budu asi ještě nějakou dobu čekat. Ovšem to už budu čekat spokojeně v úplně jiném autě a škodovka to rozhodně nebude. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Petrrr: Ani novy Superb na tom neni s pazvukama nejlepe (palubka a stredova konzole je to nejmensi), horsi budou ty rany ze zadni casti u vozu s DCC, jenze to bude neco konstrukcne/mechanickeho puvodu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Ja mel radost ze mi dnes od Skofinu prisel po posledni splatce technicak ( to Clint si jeste hafo let pocka). Radost netrvala dlouho, kdyz v pruvodnim dopise se objevila veticka o nedoplacene pohledavce ve vysi jedne nesplacene splatky. Nazhavil jsem vsechny vypisy z uctu a vse mam poplaceno dle rozpisu plateb. Kurvy, nestaci okradat lidi v AS uz i Skofin. Mas jim napsat email, z jakeho mesice jim chybi splatka. Co bys to hledal. No já žádné reklamačky poslední dobou neměl ...snad jenom jestli myslíš nějaké pazvuky v kabině. Ty dvě fotky, to je lodní maxidot jo? Nemel? Nebo uz to tu nepises a nebo radsi neresis?Tak jsem tam te´d volal a pěkně jim zatopil a zjistilo se, že oni ještě dluží mně 60kč. bych se z nich posral.Mas drzet hubu a za 5 let jim poslat exekutora, jako to delaj oni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Petrrr:neznám většího pesimistu než jsi ty.Se divím,žes tu tvoji plečku ještě nešvihnul ze skály :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 (editace) Já to říkám taky, měl to už dávno vrhnout ze skály v Šárce. Naštěstí jsme tady ale my a pomůžeme mu. Na srazu mu auto k jeho radosti pořádně zdevastujeme a poničíme, aby měl radost, jak se to krásně kazí a ničí Kokta mu ho potom ještě vochčije, aby potupa byla maximální a Petrrr měl v duši klid. Petrrr: Já totiž vím, že pazvuky dnes trápí všechny značky a tak mě to nechává celkem klidným, na rozdíl od tebe, co si s každou srandovní závadou vytrhává vzteky fousy a píše výhružné sms-ky Kabaňovi. Navíc mě opravdu trápí jen ty pazvuky, všechno už šlape naprosto v pohodě, motor možná bude po záběhu, kdy tvůj už po záhubě Pokud mám shrnout závady, nebylo to nic závažného (klika čidlo a klapak vzduchotechniky) a nic výjimečného, co by mě nepotkalo s O1 nebo s O2. Dokonce si troufám tvrdit, že v O1 jsem měl závadu horšího kalibru, kdy se musela rozdělávat celá převodovka. Když se vrátím k pazvukům, byly vždy v každém autě a podařilo se je víceméně postupně eliminovat. Přiznávám, že v O3 jich je víc než v OII. Teď si tak vybavuji, že tvůj seznam závad nebyl zrovna malej a dosahoval jedné popsané A4 Takovej druhej Rádius Editováno: 10. Únor 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 (editace) No ty sloupky mě serou asi nejvíc, protože nejdou přehlušit rádiem a hlavně si vržou kdy se jim chce a jsou hned u ucha. No abych pravdu řek tak si taky nejsem jistej že to jde od těch pátých dveří. Kluci s rs mají nějaké bouchani od nápravy z pravé strany a mě to bouchá taky na pravé straně. To máš pravdu, praská to přímo do ucha. Ale v létě to nedělá, to je klid. Ani ta konzole středová v létě nevrže a ten rámeček rádia taky tolik neblbnul. Je to tím, že se ty plasty v létě teplem více roztáhnou. To je pak v autě poměrně klídek. Jestli to řešíš s AS, lepší tedy v zimě. Já už byl také objednanej na odchyt pazvuků, ale pak jsem na to neměl čas nějak.... Editováno: 10. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 (editace) Barbucha: teď mě tak napadá a nechce se mi to hledat zpětně....neříkal jsi onehdá, že žádné pazvuky v autě nemáš a že bych těžko nějaké ve tvém autě slyšel??? Koukám bývávalo co? Ale abych tě zklidnil, máme v práci LandCruisera a landRovera a víc pazvuků by jsi si jen těžko dokázal představit, to nemá ani tvůj tanker A začaly taky poměrně brzy od koupě.... Editováno: 10. Únor 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 (editace) Petrrr: Ani novy Superb na tom neni s pazvukama nejlepe (palubka a stredova konzole je to nejmensi), horsi budou ty rany ze zadni casti u vozu s DCC, jenze to bude neco konstrukcne/mechanickeho puvodu. No právě, a není to smutné, že auto vlajková loď, výstavní skříň značky a má takové základní problémy? Petrrr:neznám většího pesimistu než jsi ty.Se divím,žes tu tvoji plečku ještě nešvihnul ze skály :-) Saňku ty jsi Moravák, se sluncem a vínem v duši, pohodář co ho jinak nic nerozhází, ale my tady na západě, kde denně bojujeme o své holé životy, o svůj denní chléb a místo kde složit hlavu to máme hold jinak. Sám sobě se divím, že ještě neletěl ze skály asi mě drží tady Clint nad vodou. Resp nad skálou. Editováno: 10. Únor 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Hlavně bys neměl co jiného koupit.... Ničím by jsi si nepomohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Felicie to je řešení. Neklepe, nechrastí, bezpečnost ověřena. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 To je pravda...ale horší je to při čelňáku, to se zastaví až v kufru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Jj, pamatuji si jak se kapitán chvástal, ale každý se svých pazvuků dočká. Mně to dělá nejméně pazvuků když je hodně velká zima a nebo hodně velké vedro. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 (editace) Když jsem kupoval kárku, tak byl taky cekem klid....jen jeden pazvuk mě obtěžoval a ten jsem vyřešil a pak se začaly přidávat další....Ted už je to celkem stabilní nějakou dobu. Však KOzák by mohl vyprávět, jak má z auta žebřiňák a to mu to dělá od nového..... Editováno: 10. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 (editace) Barbucha: teď mě tak napadá a nechce se mi to hledat zpětně....neříkal jsi onehdá, že žádné pazvuky v autě nemáš a že bych těžko nějaké ve tvém autě slyšel??? Koukám bývávalo co? Ale abych tě zklidnil, máme v práci LandCruisera a landRovera a víc pazvuků by jsi si jen těžko dokázal představit, to nemá ani tvůj tanker A začaly taky poměrně brzy od koupě.... njn tak máš to auto půjčené od zaměstnavatele, tak tomu dáváte co proto. tůruješ to bez oleje, pak v autě tam děláš orgie s řediteli letového provozu... jo ozákovi to už vrzalo do kopce na rovné cestě totálně sem se řehtal a měl najeto 6000km. Editováno: 10. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 (editace) je vidět, že "kvalita" je stále stejná. Ceny ovšem také. Editováno: 10. Únor 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 to sou ty prasata v Rapidu, jezděj jak hovada! http://hradec.idnes.cz/nehoda-kamionu-a-osobaku-v-jaromeri-dur-/hradec-zpravy.aspx?c=A160210_120109_hradec-zpravy_the 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 pro motosmana a pro jeho princeznu http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=31139&hl= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 to sou ty prasata v Rapidu, jezděj jak hovada! http://hradec.idnes.cz/nehoda-kamionu-a-osobaku-v-jaromeri-dur-/hradec-zpravy.aspx?c=A160210_120109_hradec-zpravy_the JoJo, myslej si, že jedou v Octě RS a pak to takhle dopadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Barbucha: teď mě tak napadá a nechce se mi to hledat zpětně....neříkal jsi onehdá, že žádné pazvuky v autě nemáš a že bych těžko nějaké ve tvém autě slyšel??? Koukám bývávalo co? Ale abych tě zklidnil, máme v práci LandCruisera a landRovera a víc pazvuků by jsi si jen těžko dokázal představit, to nemá ani tvůj tanker A začaly taky poměrně brzy od koupě.... Neboj jsem v klidu a ano máš pravdu pazvuky jsem do 45 tis neměl. jenže každá pohádka jednou končí a nikdy jsem netvrdil že mě to nikdy nečeká. Jo a ještě pro Petra ano s octavkou jsem spokojenej nekupoval jsem ji abych s ní poskakoval kolem baraku. A je pravda že když jedu do práce tak prví hodku to v ní skřípe jak v žebřiňáku, pak se ale zahřeje, přejedu hranici a už je to zase ta pohádka jako na začátku :-D jo a to mám vlastně skoro už třetinu životnosti auta ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky