Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No já žádné reklamačky poslední dobou neměl ...snad jenom jestli myslíš nějaké pazvuky v kabině. Ty dvě fotky, to je lodní maxidot jo? ;)

Jojo pazvuky hlavně ten ve sloupku od pásu a rámeček Kolumbus pak něco bouchá v pátých dveří a pár dalších drobností no sem na ně zvědavej jak se jim to podaří odstranit.

Jaký dvě fotky? Sis vzal ráno brejle manželky ne? ;-)

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty sloupky odstraní těžko, mě to rozebrali a na nic nepřišli. Rámeček mi rezonoval v určitých otáčkách, dělají to ty kovové packy. Musí se podlepit v místě dotyku s palubkou.

Zezadu taky něco slyším, ale nejsem schopen to identifikovat, budu muset si sednout dozadu. Co mě sere je občasné vrzání středové konzoly, když se opírám nohou.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

No ty sloupky mě serou asi nejvíc, protože nejdou přehlušit rádiem a hlavně si vržou kdy se jim chce a jsou hned u ucha.

No abych pravdu řek tak si taky nejsem jistej že to jde od těch pátých dveří. Kluci s rs mají nějaké bouchani od nápravy z pravé strany a mě to bouchá taky na pravé straně.

Odkaz ke komentáři

V dobách nedávno minulých, když už jsem měl Rapida a Clint O2, když jsem povídal jak O3 je a bude stejnej šmejd, nafukoval se jako páv, nevěřil, mlel si stále svoje. Hold teď poznává na vlastní kůži tu kvalitu, i když to nikdy nepřizná a v obměně si bude stejně mlejt tu svou jak mu vlastně vrzalo každé auto a jak to jsou mouchy co se vychytají a že vlastně klika dveří, klapka climatroniku, plech u výfuku atd. atd. nejsou závady že to je vlastně takhle správně a že to je součástí skvělého vozu a že je za ty vrzající plasty atd. vlastně rád - je to přeci Škoda a i když jiné auto nikdy neměl tak bude tvrdit, že jiné značky jsou na tom stejně nebo dokonce hůře.  :kol-28:

Barbosso: nemáte smůlu jen vy dva, každý nový majitel nynější škodovky má smůlu.  :kol-26: Já jen čekám kdy bude mít taky smůlu automobilka až to začne lidem docházet. Bohužel pokud si budou Škodovky kupovat převážně firmy a lidi jako je Clint z řad soukromníků tak budu asi ještě nějakou dobu čekat. Ovšem to už budu čekat spokojeně v úplně jiném autě a škodovka to rozhodně nebude.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Ja mel radost ze mi dnes od Skofinu prisel po posledni splatce technicak ( to Clint si jeste hafo let pocka). Radost netrvala dlouho, kdyz v pruvodnim dopise se objevila veticka o nedoplacene pohledavce ve vysi jedne nesplacene splatky. Nazhavil jsem vsechny vypisy z uctu a vse mam poplaceno dle rozpisu plateb. Kurvy, nestaci okradat lidi v AS uz i Skofin.

Mas jim napsat email, z jakeho mesice jim chybi splatka. Co bys to hledal.

No já žádné reklamačky poslední dobou neměl ...snad jenom jestli myslíš nějaké pazvuky v kabině. Ty dvě fotky, to je lodní maxidot jo? ;)

Nemel? Nebo uz to tu nepises a nebo radsi neresis?

Tak jsem tam te´d volal a pěkně jim zatopil a zjistilo se, že oni ještě dluží mně 60kč. bych se z nich posral.

Mas drzet hubu a za 5 let jim poslat exekutora, jako to delaj oni.
Odkaz ke komentáři

Já to říkám taky, měl to už dávno vrhnout ze skály v Šárce. Naštěstí jsme tady ale my a pomůžeme mu. Na srazu mu auto k jeho radosti pořádně zdevastujeme a poničíme, aby měl radost, jak se to krásně kazí a ničí ;)

Kokta mu ho potom ještě vochčije, aby potupa byla maximální a Petrrr měl v duši klid.

Petrrr: Já totiž vím, že pazvuky dnes trápí všechny značky a tak mě to nechává celkem klidným, na rozdíl od tebe, co si s každou srandovní závadou vytrhává vzteky fousy a píše výhružné sms-ky Kabaňovi. Navíc mě opravdu trápí jen ty pazvuky, všechno už šlape naprosto v pohodě, motor možná bude po záběhu, kdy tvůj už po záhubě :D

Pokud mám shrnout závady, nebylo to nic závažného (klika čidlo a klapak vzduchotechniky) a nic výjimečného, co by mě nepotkalo s O1 nebo s O2. Dokonce si troufám tvrdit, že v O1 jsem měl závadu horšího kalibru, kdy se musela rozdělávat celá převodovka. Když se vrátím k pazvukům, byly vždy v každém autě a podařilo se je víceméně postupně eliminovat. Přiznávám, že v O3 jich je víc než v OII.

Teď si tak vybavuji, že tvůj seznam závad nebyl zrovna malej a dosahoval jedné popsané A4 :kol-46: Takovej druhej Rádius

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No ty sloupky mě serou asi nejvíc, protože nejdou přehlušit rádiem a hlavně si vržou kdy se jim chce a jsou hned u ucha.

No abych pravdu řek tak si taky nejsem jistej že to jde od těch pátých dveří. Kluci s rs mají nějaké bouchani od nápravy z pravé strany a mě to bouchá taky na pravé straně.

To máš pravdu, praská to přímo do ucha. Ale v létě to nedělá, to je klid. Ani ta konzole středová v létě nevrže a ten rámeček rádia taky tolik neblbnul. Je to tím, že se ty plasty v létě teplem více roztáhnou. To je pak v autě poměrně klídek. Jestli to řešíš s AS, lepší tedy v zimě. Já už byl také objednanej na odchyt pazvuků, ale pak jsem na to neměl čas nějak....

Odkaz ke komentáři

Barbucha:  teď mě tak napadá a nechce se mi to hledat zpětně....neříkal jsi onehdá, že žádné pazvuky v autě nemáš a že bych těžko nějaké ve tvém autě slyšel??? :kol-28: Koukám bývávalo co?

Ale abych tě zklidnil, máme v práci LandCruisera a landRovera a víc pazvuků by jsi si jen těžko dokázal představit, to nemá ani tvůj tanker :D A začaly taky poměrně brzy od koupě....

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Petrrr: Ani novy Superb na tom neni s pazvukama nejlepe (palubka a stredova konzole je to nejmensi), horsi budou ty rany ze zadni casti u vozu s DCC, jenze to bude neco konstrukcne/mechanickeho puvodu.

No právě, a není to smutné, že auto vlajková loď, výstavní skříň značky a má takové základní problémy?

Petrrr:neznám většího pesimistu než jsi ty.Se divím,žes tu tvoji plečku ještě nešvihnul ze skály :-)

Saňku ty jsi Moravák, se sluncem a vínem v duši, pohodář co ho jinak nic nerozhází, ale my tady na západě, kde denně bojujeme o své holé životy, o svůj denní chléb a místo kde složit hlavu to máme hold jinak. Sám sobě se divím, že ještě neletěl ze skály asi mě drží tady Clint nad vodou. Resp nad skálou.  :kol-28:

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Když jsem kupoval kárku, tak byl taky cekem klid....jen jeden pazvuk mě obtěžoval a ten jsem vyřešil a pak se začaly přidávat další....Ted už je to celkem stabilní nějakou dobu. Však KOzák by mohl vyprávět, jak má z auta žebřiňák a to mu to dělá od nového.....

Odkaz ke komentáři

Barbucha:  teď mě tak napadá a nechce se mi to hledat zpětně....neříkal jsi onehdá, že žádné pazvuky v autě nemáš a že bych těžko nějaké ve tvém autě slyšel??? :kol-28: Koukám bývávalo co?

Ale abych tě zklidnil, máme v práci LandCruisera a landRovera a víc pazvuků by jsi si jen těžko dokázal představit, to nemá ani tvůj tanker :D A začaly taky poměrně brzy od koupě....

njn tak máš to auto půjčené od zaměstnavatele, tak tomu dáváte co proto. tůruješ to bez oleje, pak v autě tam děláš orgie s řediteli letového provozu...

jo ozákovi to už vrzalo do kopce na rovné cestě :D totálně sem se řehtal a měl najeto 6000km. 

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Neboj jsem v klidu a ano máš pravdu pazvuky jsem do 45 tis neměl.

jenže každá pohádka jednou končí a nikdy jsem netvrdil že mě to nikdy nečeká.

Jo a ještě pro Petra ano s octavkou jsem spokojenej nekupoval jsem ji abych s ní poskakoval kolem baraku. A je pravda že když jedu do práce tak prví hodku to v ní skřípe jak v žebřiňáku, pak se ale zahřeje, přejedu hranici a už je to zase ta pohádka jako na začátku :-D

jo a to mám vlastně skoro už třetinu životnosti auta ;-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...