Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

no hoši musím říct, že proti VW jsou škodovácký kola vysloveně za hubičku. Na Bazoši jsou v inzerci spousty krásných nových sad. Asi čorky z fabriky nebo co.

To je tak, stačí koupit disk Skoda, vyměnit logo za VV a mas disk o 300% dražší.

V tom jel urcite Honza+cislo za tech 1.7. Navic kde je mu konec, od te doby co je z nej Rakusak se tu moc neukazal. Hold mu nejsme moc nobl. A jedina kytka v nafte (clint ) jaro nedela. Asi budeme muset zacit pet jako Clint Ody na koncern jak je vyjimecny a vynikajici a ze neni lepsich aut a on se sem zase vrati. [emoji23]

Jsem slysel že jak propouštěli, tak první šli externisti, pac se neeviduji jako zaměstnanci a německá vláda je pak spokojena, že se vlastne nepropouští. Kdo zná, ví o cem mluvím... Nicméně netvrdim že to zrovna postihlo danou osobu.

twl, plaginhybrid za 1,2 mio, to je fakt terno. Po dobu životnosti auta nedostaneš ty paníze na úspoře paliva zpátky ani omylem. Smysluplnost, proč takový auto koupit, mi tudíž zcela uniká.

Ty Nevis? Dostaneš na to v jiných zemích úlevu na daních + slevu z nákupu - respektive stát ti přispěje z daní lidí. Takze tohle auto třeba vyjde na 500tis... Za ty prachy bys ho nemel ani v nafte. PS nekoukal jsem co to je zač, ale takhle to chodí.

V Anglii (tusim) stejne podpořili eko naftaky a jak to dopadlo. Emise se jim zvedly kupodivu. Jakto!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se pohádal při reklamaci a ejhle, náhle náhradní vuz zdarma byl. Stačila kouzelná věta a kdy bude. Přijedu až bude a jsem zvedav co pak vyctete, teď mi dejte potvrzení že jsem tu byl, co jsem chtěl a že nemáte nahradni vuz, volen tedy jiný termín. To už byl nalomenej a říká ve středu... Rikam fajn, ve ČT odjíždím na dovolenou po republice, cizí auto bez spoluúčasti se bude hodit. A hele, jedno tu mam. A když jsem odjížděl tak mi říká, zítra to bude určite vyreseny a ja mu rikam, v to doufám. A ještě nikdo dnes nevolal.

Nedostal jsem při koupi ani korunu slevu, jezdim na predrazeny garancky, kde platim 450Kc/l oleje, zničej mi lak, odflaknou geometrii a když mam nárok na náhradní vůz zdarma, tak ho prostě chci.

Kdyby byl zájem o objektivni hodnocení i30 FL, mohu napsat. Nehodlam se tu rozepisovat, když to nikdo nebude číst, stejně jako s 03 a F3.

PS:

Ze zákona je člověk povinen reklamaci podstoupit/uplatnit ihned, jakmile objeví zavadu, proto chci papír, že jsem tam byl a že nemají kapacitu. Navic mají servis do 19h a poslední mechanik odchází v 15:30!!!! Tvl s tím jsem se setkal ve třetím servisu ze 4. Jeden Skodovka a dva Hyundai. Ten další u Škodovky na tom je asi podobně, akorat me garancku dělali ráno, tak to tam asi všichni byli.

post-12637-1455622533,5271_thumb.jpg

post-12637-1455622574,895_thumb.jpg

post-12637-1455622599,3749_thumb.jpg

post-12637-1455622641,2256_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Občas při startování 2x rychle po sobě cvakne u motoru (mělo by jen 1x). Jednou bylo startování delší a neklidne a vymazal se i palubak (někdy v létě minulý rok). Tak to jsem zbystril. Na garancce - závada se neprojevila. Vcera ráno se auto odemklo úplně normálně, ale na startování už nereagovalo. Palubka černá (nic nesvitilo), ani u motoru nic necvaka, startér se ani nesnazi. Vylezl jsem z auta, zamknul - úplně normálně i auto bliklo. Šel jsem pro multimetr, odemknu auto (zas normálně) a ejhle, startuje jak nic a palubak vymazanej. To mě nasralo dvojnásob, ja už chtěl volat odtah. Bylo mi jasné, že mi reknou, závada se neprojevila.

Před chvíli volal, prý povoleny mínus pol na baterce. To poser koště. Auto Kout Brandýs nad Labem mi dělal garancku, kde je mimo jine kontrola baterie. Zivotnost, včetně kontaktu!!!! Mam i protokol. A tam mi zkurvili i geometrii a dali auto do myčky přes můj zákaz. Víčko na olej umasteny, prahy okopany.

Vsude samej lempl!

Editováno: , autor: Radius
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jj. Kontakty jsou sviňa. Ale buď v klidu. Onehdá jsem opravoval X5ku v myčce. Auto ani ťuk, tak se majitele ptám, jestli nebyl v servisu. Prý před týdnem a už se mu to jednou stalo a auto pak nastartoval. Oba kontakty měl jen naražené.

Kokto u tebe dostala ta baterka na prdel o vánocích. Zkus jí dát na profi nabíječku, která s ní zaklepe. Mohla by se trochu srovnat.

Editováno: , autor: motosman
Odkaz ke komentáři

Hustý, dnes už to zákazníkům vozí už bez kol. Že kola jsou prý za příplatek, i plecháče včetně pneumatik. Už neví Škoda kde by nahrabala  :kol-98:

No alespoň, že Ti odendavači byli tak ohleduplní, že to dali na dřevěné špalky a ne jako u Ozáka.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Ne ne ja nejel:))

Tys letěl ;)

Nechce někdo luxusní feldu?

attachicon.gifFB_IMG_1455637481209.jpg

Leteeec. Diagnostiku k čemu, stejně si myslím, že změří přes obd jen maximálně napětí na baterce.

To cvakaj zuby té jeho parodii na psa. :-)

Prej parodie a ja by te naučila běhat.

Pánové jdu si pro auto, a vidim že to moje je umyty!!! Bral mě zas amok! Nic o mytí nerikali.

Hned zas vidim auto Kout BnL a jak to myji ručně a na laku kruhove mikro skrabance... Na dotaz, ať mi ukážou pána a jeho nářadí jak to meje, tak to nejde. Zde v auto Zeman sem šel na stejnou taktiku a hle, pán říká, ručně se to meje, pojďte se podívat. Pán co to meje už byl doma, ale ukázali mi jeho koutek, nářadí... Fakt tam byla houba, jelenice, nějakej sajrajt (chemikálie) a když jsem ještě večer auto obcházel, tak to nebylo umyte na 100%. Fakt to myli snad opravdu rucne. Kdyz to shrnu, reklamace uznána, pujceny auto zdarma a ještě mi to umyli, neplatil jsem ani korunu. Navic jsem si vyžádal rozpis praci na garancku 2. Je tam mimo jine i výměna svíček, což jsem rikal že nechci, max kontrolu. Garancka má být při 40tis / 2 roky - 40tis OK, výměnu chápu, 2 roky ale ne. Rikal že kdyz mam tak málo jeto, že se půlka věci jen zkontroluje. Tedy min výměna svíček u me ne. No to samé mi rikali i u Kouta (když budu mít < 10000km, tak se nemenej filtry), měl jsem a dělali vše, takže zase tomu nevěřím na 100%.

Odkaz ke komentáři

1cm sněhu, stojí Praha, stojí D8 a tím i přilehlé vesničky.... Bouracky všude, sanitky litaj... Hlava mi to fakt nebere, je to takovej problém jet opatrněji?

Lidi si myslej, že mají zimní gumy a jízdní asistenty, že pro ně zákony fyziky neplatí...
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...