Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

@pawouku a oni vyvíjejí nějaké motory u nás v ČR? nebo jenom dostanou od VW či audi motor a udělaj si svoji řídíci jednotku?

1.2 TSi ma byt take ceske ditko. Predpokladam ale ze vzali 1.4 TSi, snizili zdvih, odebrali prom. casovani ventilu, ubrousili sem tam nejaky materiál, upravili sw a bylo hotovo.

Tak jasny, ale i tak, cekal bych ze bude jezdit tak kolem 6.5-7 spis, kdyz 3/4 cesty ma po dalnici s trivalcem vyhonenym otackami.

Muj sef ma HTP F1 FL a tvrdi ze jezdi 140 tacho (+-130 GPS) za 6l benzinu. V lete micha pul na pul s lihem a jezdi pak s rozsvicenou kontrolkou grilovaneho kurete za 7l. Ja mu to take neverim. Mel to jako funglovku, v zakladu. Ma asi jen predni okna v elektrice. Klimu nema, radio ma taky svoje, to origo jim hned prodal (respektive za nej dostal slevu pri nakupu vozu). Auto se snazi uz 2 roky znicit a nejde to. Chce to utavit a nic. Chce koupit Golfa, ale manzelka mu to zakazala ;). Dalnici jezdi Praha - Horice tak 2x mesicne, jinak se s tim mota po Praze.

Jinak Hrdlicka vim samozrejme kdo je. By to mohlo byt zajimave cteni.

Jinak Korni sem pry nechodi uz z duvodu ze jsme moc pesimisticni a pomlouvacni na ucet Skodovek a to se nesmi. Asi jsem to tedy hlavne pokazil ja. Tedy zadam o exemplarni potrestani. Tedy od ted jen sama positiva, klady o Skodach zde. Uz zadne lzi. Kokto, Radiusy i pro Vas to plati..[emoji1]

Ja nikoho a nic nepomlouvam. Ja jsem objektivni. Kdyz se mi neco libi, tak to reknu, kdyz nelibi, tak taky. To ze se mi F3 libi a Rapid, to jsem rikal. Ze 03 mi prijde za tu cenu moc socialni take a Superb3 je tragedie, tez. Naopak Kodak nevypada zle, svetla teda hnus, ale zbytek dobry. i30 jsem tu chtel objektivne zhodnotit a nebyl zajem a to to auto mouchy ma. Takze kdyz je to pravda, tak to neni pomluva!!!

dyt pamatuješ jak sem dal do kindera hovno a petr nevěděl kde to smrdí :D

Njn a uz vime kde se vzalo... Tedy jestli ma Clint pravdu a neco v HK provozujete.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Heh, tak po dnešních informacích v práci budeme na ně (auta s kosočtvercem nebo i jiná francouzská) nejspíš přecházet - pokud nás tedy nevykopnou. Koupil nás totiž francouzský nadnárodní gigant, u kterého se německá auta nechytají. Takže au revoir Opel. :kol-31:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Ono je to všude, všude se šetří. U nás už fasujeme taky všechno od letošního roku jsou pro vyšší management OIII L&K, Superb nebo Passat, pro nižší management OIII a pro nás "dělníky" je k dispozici (podle předpokládaného nájezdu km) Opel Astra, Renault Megane, Škoda Rapid nebo Octavia III, Peugeot 307

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

Ono je to všude, všude se šetří. U nás už fasujeme taky všechno od letošního roku jsou pro vyšší management OIII L&K, Superb nebo Passat, pro nižší management OIII a pro nás "dělníky" je k dispozici (podle předpokládaného nájezdu km) Opel Astra, Renault Megane, Škoda Rapid nebo Octavia III, Peugeot 307

Krome Astry myslim ze gut ne.

Ja taky vzpominam na Krusovice, z tech Doks je mi zle.

post-12637-1456946687,2728_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

U Skodovek davas packu nahoru, cyklovac, 1. a 2. Rychlost. U kosoctverce je tomu naopak ze packu davas dolu.

Prepinani dalkovych, tlumenych. U skody od sebe dalkova k sobe tlumena. U kosoctverce prepinas vzdy pohybem k sobe. Jednim k sobe zapnes, druhym k sobe vypnes. Atd.

Odkaz ke komentáři

U Skodovek davas packu nahoru, cyklovac, 1. a 2. Rychlost. U kosoctverce je tomu naopak ze packu davas dolu.

Prepinani dalkovych, tlumenych. U skody od sebe dalkova k sobe tlumena. U kosoctverce prepinas vzdy pohybem k sobe. Jednim k sobe zapnes, druhym k sobe vypnes. Atd.

Twl, tak jestli se toho francouze dožiji, tak to tu páčku určitě ulomím.  :kol-48: 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Mne se to malem stalo a to i dnes po 5 letech [emoji23]

Blinkry byla samozrejme sranda.

S tema dalkovyma kdyz chci na nekoho jen bliknout vzdy pustim dalkove. Zase francouzka vina a syry jsou super. No a aby si byl stylovej zacnes doma jist zabi stehynka a sneky. [emoji1]

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...