skodaforum20 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Nejlepsi auto je sluzebni! [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 to ani ne, to sou samy dehety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 (editace) Však jsi taky rozenej dehťák Dehťák převlečenej za benzíňáka..... Editováno: 25. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 to ani ne, to sou samy dehety To není pravda, já to mám různě, třeba teď mám benál [emoji23] sice mrd*u ale benál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Dneska jsem ji odkarbonoval ... Po okreskách trasa 87km, průměrná rychlost 82km/h a spotřeba 9,3l/100km [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Kdo nema alespon 5ti litrovej obsah motoru tak nema auto. A je jedno jestli dehet nebo benzin a proc? Protoze objem nicim nenahradis a uz vubec ne koncernovym motorem. Koncernovym motorem clovek ziska falesne emise a staly parkplatz u AS. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Strinko ty ani 4ku neradis ne? Jezdis max na trojku. Blizis se Koktovi. Ten jezdi max na 2ku. Ostatni rychlosti ma jen jako udrzovaci. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Já už jezdím pouze na D. Když se nudím mačkám O/D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Jako na "D"ebila jo? [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Náhodou jsem kvrdlal jako o život [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 A co že to bylo za pekáč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 No preci OPEL Astra od Adama Opela. Ty Pawouku neznas Astru? [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Jednu znám, ta ovšem celkem jede, jen při tom poněkud žere na diesela. Ale díval jsem se na novou s benzínovým motorem 1.4 turbo 110 kW a ta by nebyla marná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Astra 1,4 bez turba 77kw ...dostal jsem ji na měsíc za trest, že přej abych jezdil pomalu, že jim zvedám v autocaru v tabulkách spotřebu... ...No a pak že to nepojede [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Tak toto bych přežil jedině v práci. Se divím, že vám tam nedají GPS - a bylo by hned jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Máme hlídače, ale zatím to nikdo neřeší. Jinak tahle Astra ta žere 6,8 hodně lehká noha a teď mi zralá přes těch 9 jízda na krev... Takže ono to moc slavné s ní není. Je znát že to musíš hodně točit, aby to jelo, to turbo tomu chybí. První den jsem chtěl volat že je to rozbitý, netušil jsem že ještě dělají klasickou atmosféru a u Rapida 74kw ten tahal jak fík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Jo, dělají i pro novou Astru "K" - ale to je zase aby mohli říct cena již od... Jinak jsou všechny motory přeplňované. Káčková Astra se mi jinak celkem líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Ozimu zase ukradli kola v jeho městě :D http://tydenikpolicie.cz/neznamy-pachatel-odcizil-z-vozu-na-berounsku-vsechna-ctyri-kola/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 (editace) Stringo Rapid ma 77 kw ten co mam ja EA111 a nove EA 211 maji dokonce az 81 kw a kdyz si odectes tak 200kg rozdil, o kterych bude Rapid lehci a to turbo co pises tak je to jasne. Zase kdyz na dalnici pri 130 km/h foukne trochu vice bocni vitr u Rapida tak jedes v tu ranu v protismeru aniz bys poskodil stredova svodidla [emoji23] Editováno: 25. Duben 2016, autor: Petrrr 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 hlavně v rapidovi ty sedadla, jel sem s tím do Prahy a 2 dny sem si rovnal záda. bederku to taky nezná. to mělo i moje polo z roku 97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Ozimu zase ukradli kola v jeho městě :D http://tydenikpolicie.cz/neznamy-pachatel-odcizil-z-vozu-na-berounsku-vsechna-ctyri-kola/ Jo, tohle fakt na useknutí rukou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Naštěstí moje ultrasmyky nikdo nechce :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Ale bile kliky frci. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Rádio máš pravdu, na to jak je Octavie velká, tak ten tunel je na howno vyřešený, ale to je i u O3 kde jsem čekal inovativní řešení...No 03 to ma myslim uz gut.To raději Sandero Stepway. MCV má podvozek ze Sandera.Stepway je jen vyssi podvozek a par plastu + liziny. Pro me to nema prakticky význam, naopak to zveda spotrebu papirove, tak v realu to musi byt jeste horsi. A uprimne necekam vic, nez od podvozku Felicie - ktera ho nema spatnej, na ten vykon plne dostacujici.Nejlepsi auto je sluzebni! [emoji6]Presne!Jednu znám, ta ovšem celkem jede, jen při tom poněkud žere na diesela. Ale díval jsem se na novou s benzínovým motorem 1.4 turbo 110 kW a ta by nebyla marná.Ale ten motor te sezere i s fuseklema Astra 1,4 bez turba 77kw ...dostal jsem ji na měsíc za trest, že přej abych jezdil pomalu, že jim zvedám v autocaru v tabulkách spotřebu... ...No a pak že to nepojede [emoji23] Co jsem ti rikal, cocka na trojku do 5tis, za 4 ri do 5 tis a pak das udrzovacku za 5 a to kilo tam mas a celkem rychle. Nikdo nepozna, ze tam nemas motor. Ja jsem se drzel na prijemnych 6.3l dle tankovani (5.8 palubak). Spotreba, prostor a design, to jedine me drzelo Oktu nehodit ze skaly. Dneska bych uz do ni ale znovu nesel.Mam tu fotky Dacie: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 A proc tomu skubes podlahu. Nebo nejaka kuna? [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky