Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Kdo nema alespon 5ti litrovej obsah motoru tak nema auto. A je jedno jestli dehet nebo benzin a proc? Protoze objem nicim nenahradis a uz vubec ne koncernovym motorem. Koncernovym motorem clovek ziska falesne emise a staly parkplatz u AS. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máme hlídače, ale zatím to nikdo neřeší. Jinak tahle Astra ta žere 6,8 hodně lehká noha a teď mi zralá přes těch 9 jízda na krev... Takže ono to moc slavné s ní není. Je znát že to musíš hodně točit, aby to jelo, to turbo tomu chybí. První den jsem chtěl volat že je to rozbitý, netušil jsem že ještě dělají klasickou atmosféru a u Rapida 74kw ten tahal jak fík...

Odkaz ke komentáři

Stringo Rapid ma 77 kw ten co mam ja EA111 a nove EA 211 maji dokonce az 81 kw a kdyz si odectes tak 200kg rozdil, o kterych bude Rapid lehci a to turbo co pises tak je to jasne.

Zase kdyz na dalnici pri 130 km/h foukne trochu vice bocni vitr u Rapida tak jedes v tu ranu v protismeru aniz bys poskodil stredova svodidla [emoji23]

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Rádio máš pravdu, na to jak je Octavie velká, tak ten tunel je na howno vyřešený, ale to je i u O3 kde jsem čekal inovativní řešení...

No 03 to ma myslim uz gut.

To raději Sandero Stepway. MCV má podvozek ze Sandera.

Stepway je jen vyssi podvozek a par plastu + liziny. Pro me to nema prakticky význam, naopak to zveda spotrebu papirove, tak v realu to musi byt jeste horsi. A uprimne necekam vic, nez od podvozku Felicie - ktera ho nema spatnej, na ten vykon plne dostacujici.

Nejlepsi auto je sluzebni! [emoji6]

Presne!

Jednu znám, ta ovšem celkem jede, jen při tom poněkud žere na diesela. Ale díval jsem se na novou s benzínovým motorem 1.4 turbo 110 kW a ta by nebyla marná.

Ale ten motor te sezere i s fuseklema ;)

Astra 1,4 bez turba 77kw ...dostal jsem ji na měsíc za trest, že přej abych jezdil pomalu, že jim zvedám v autocaru v tabulkách spotřebu...

...No a pak že to nepojede [emoji23]

Co jsem ti rikal, cocka na trojku do 5tis, za 4 ri do 5 tis a pak das udrzovacku za 5 a to kilo tam mas a celkem rychle. Nikdo nepozna, ze tam nemas motor. Ja jsem se drzel na prijemnych 6.3l dle tankovani (5.8 palubak). Spotreba, prostor a design, to jedine me drzelo Oktu nehodit ze skaly. Dneska bych uz do ni ale znovu nesel.

Mam tu fotky Dacie:

post-12637-1461655930,2147_thumb.jpg

post-12637-1461655975,776_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...