Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kdo nema alespon 5ti litrovej obsah motoru tak nema auto. A je jedno jestli dehet nebo benzin a proc? Protoze objem nicim nenahradis a uz vubec ne koncernovym motorem. Koncernovym motorem clovek ziska falesne emise a staly parkplatz u AS. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Vloženo

Strinko ty ani 4ku neradis ne? Jezdis max na trojku. Blizis se Koktovi. Ten jezdi max na 2ku. Ostatni rychlosti ma jen jako udrzovaci. [emoji23]

Vloženo

Jednu znám, ta ovšem celkem jede, jen při tom poněkud žere na diesela. Ale díval jsem se na novou s benzínovým motorem 1.4 turbo 110 kW a ta by nebyla marná.

Vloženo

Astra 1,4 bez turba 77kw ...dostal jsem ji na měsíc za trest, že přej abych jezdil pomalu, že jim zvedám v autocaru v tabulkách spotřebu...

...No a pak že to nepojede [emoji23]

Vloženo

Máme hlídače, ale zatím to nikdo neřeší. Jinak tahle Astra ta žere 6,8 hodně lehká noha a teď mi zralá přes těch 9 jízda na krev... Takže ono to moc slavné s ní není. Je znát že to musíš hodně točit, aby to jelo, to turbo tomu chybí. První den jsem chtěl volat že je to rozbitý, netušil jsem že ještě dělají klasickou atmosféru a u Rapida 74kw ten tahal jak fík...

Vloženo

Jo, dělají i pro novou Astru "K" - ale to je zase aby mohli říct cena již od... Jinak jsou všechny motory přeplňované. Káčková Astra se mi jinak celkem líbí.

Vloženo (editace)

Stringo Rapid ma 77 kw ten co mam ja EA111 a nove EA 211 maji dokonce az 81 kw a kdyz si odectes tak 200kg rozdil, o kterych bude Rapid lehci a to turbo co pises tak je to jasne.

Zase kdyz na dalnici pri 130 km/h foukne trochu vice bocni vitr u Rapida tak jedes v tu ranu v protismeru aniz bys poskodil stredova svodidla [emoji23]

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 2
Vloženo

Rádio máš pravdu, na to jak je Octavie velká, tak ten tunel je na howno vyřešený, ale to je i u O3 kde jsem čekal inovativní řešení...

No 03 to ma myslim uz gut.

To raději Sandero Stepway. MCV má podvozek ze Sandera.

Stepway je jen vyssi podvozek a par plastu + liziny. Pro me to nema prakticky význam, naopak to zveda spotrebu papirove, tak v realu to musi byt jeste horsi. A uprimne necekam vic, nez od podvozku Felicie - ktera ho nema spatnej, na ten vykon plne dostacujici.

Nejlepsi auto je sluzebni! [emoji6]

Presne!

Jednu znám, ta ovšem celkem jede, jen při tom poněkud žere na diesela. Ale díval jsem se na novou s benzínovým motorem 1.4 turbo 110 kW a ta by nebyla marná.

Ale ten motor te sezere i s fuseklema ;)

Astra 1,4 bez turba 77kw ...dostal jsem ji na měsíc za trest, že přej abych jezdil pomalu, že jim zvedám v autocaru v tabulkách spotřebu...

...No a pak že to nepojede [emoji23]

Co jsem ti rikal, cocka na trojku do 5tis, za 4 ri do 5 tis a pak das udrzovacku za 5 a to kilo tam mas a celkem rychle. Nikdo nepozna, ze tam nemas motor. Ja jsem se drzel na prijemnych 6.3l dle tankovani (5.8 palubak). Spotreba, prostor a design, to jedine me drzelo Oktu nehodit ze skaly. Dneska bych uz do ni ale znovu nesel.

Mam tu fotky Dacie:

post-12637-1461655930,2147_thumb.jpg

post-12637-1461655975,776_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...