Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

to je kára...velice komfortní co jsem slyšel. Do zatáčky musíš tak pomalu že tě střihne cyklista z leva. Toho Logana jsem "doporučil" i kamarádovi, tak si ho s radostí koupil a připlatil si za rozšířenou záruku. Věřil že nemusí, nakonec si jí za 15tis koupil. Problém byl ten, že musíš s autem aspoň jednou do roka na servis a když se na to člověk vysere tak o ní příjde. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm... To zní hodně, ale hodně zajímavě. Že bych přeci jen s tou svojí trojhlavou sviní dojel? [emoji6]

Nemusíš se bát, Petrrr většinou taky dojíždí na 3válce, protože tu dálku z KV ten motůrek s jeho jízdou (pořád si myslí, že to nakope kdejakému RSu) až do Krušovic nedojede [emoji23]
  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři

Jasně, dojeď - alespoň máš škodovku. Což třeba takový Radius nás oblažuje Hyundaiem a teď možná Dacií. :rolleyes:

No jo, ale buh vi cim prijede Huri. Hadam ze nejakej VW a nebo I40 [emoji16]
Na druhou stranu pokud on ma kazdy rok nove a muze mit jake chce tak jako jediny muze tvrdit, ktera auta a znacky za neco stoji a ktera stoji za hovno. Zatim od nej vime ze RS stoji za hovno. [emoji3]
Odkaz ke komentáři

hlavně by ses měl naučit řadit, řadil si jak moje mamka [emoji3]

Nemusíš se bát, Petrrr většinou taky dojíždí na 3válce, protože tu dálku z KV ten motůrek s jeho jízdou (pořád si myslí, že to nakope kdejakému RSu) až do Krušovic nedojede [emoji23]

Stringo, nahodou jsem tuhle ujel nejake Kie Sportage. Na rovinkach se drzel a v zatackach nemel sanci, strechou skrtal svodidla jak se to naklanelo.
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Prej stari. [emoji23] [emoji23] [emoji23] S koktou si budes rozumet tomu je 18 a Hurikan je jen o rok starsi a ostatni jsme fo 30 let. Tedy aby te tam nemusela v tvych 16ti dovest maminka. No nevadi. Maminka muze take stacit. Vyzkousime, uvidime. [emoji23]

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...