Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

To víš, postarší auto, tří válec, věčně plné flašek od Primusa nebo Braníka (záleží co je za akci). Taky to může být tím, že jezdím jako prase, jezdím po Praze, takže se spíše sunu v zácpách a řadím na červených číslech. :wub:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak on byl Petr i v Paříži, když auto představovali. Čas od času se prej maskuje za „Zbiňka“, což je maskot mýho oddělení v práci.

SKODA_RAPID_Paris_VW_Group_Night_002.jpg

Haha, když mluvíme o kindercar, tak tady je jedna archivační se Zbiňkem.

straznik.jpg

Editováno: , autor: Sabiza
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 52 minutami, motosman napsal:

Jde to se všema z kopce. Dnes jsem prolít Vltavu a kapitán nikde. Jenom ti experti s kinderkárkou.

Kdepak Vltavu mám z ruky. Dneska děti prošly kontrolou a jsou ok takže večer píchnu prst do mapy a středa odjezd směr jich za sluncem když se  tu u nás má počasí pokazit.  Motosi pošli mi do sz nějakéj odkaz jak si byl loni dík. 

Odkaz ke komentáři

16 hours ago, stanmar said:

Včera jsem zas po dlouhé době pocukával na chorvatsko - slovinských hranicích - skoro 2 hodiny. Kuwa takovejch divnej evropanů - hlavně z D a z NL tam bylo a kvůli takovýmu ksindlu kontrolují nám všem pasy. Mi je pí.u platný že naše země patří do schengenu...

Hlavně že sem do Evropy mezitím lezou další bez dokladů - teď hlavně přes Itálii.

Jinak cesta z dovči docela dobrá až na fičák v Chorvatsku na dálnici u tunelu Sv. Rok, naštěstí to neuzavřeli před tím tunelem, jen tam byla povolená max 40 km/h rychlost. To tam ovšem nikdo nedodržoval - a to já jel okolo 50 - 55 km/ h a stejně všichni mě předjížděli. Samí piráti ( teda v tom větru spíš hovada !! )

To je fakt divnej svět. Asi budu muset zajet do Globusu, nebo kam to ten prďola z KV furt jezdí za tím normálem.

dodavatel přijel před 14 dny a čekali 9 hodin u tunelu. zlatý letadlo, říkal naposledy autem na dovolenou, ani se mu nedivím. protože stejně kolik člověk promrdá času na cestě, poplatky, benzín, opotřebení pekáče......

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, kokta7 napsal:

dodavatel přijel před 14 dny a čekali 9 hodin u tunelu. zlatý letadlo, říkal naposledy autem na dovolenou, ani se mu nedivím. protože stejně kolik člověk promrdá času na cestě, poplatky, benzín, opotřebení pekáče......

Mám rád tyhle báchorky to čekal než ten tunel dovrtaj ne:D a zlatý letadlo leda s padákem a vlastním lokatorem :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...