Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

před 10 hodinami, Petrrr napsal:

Naopak Jiriku. Hure ucit. Dnes delat hlavou nic neznamena. To totiz neni videt a nikdo to neoceni. Ale kdyz umis rukama ( soustruh, CNC, svarec s papirem atd. atd.) Tak si vydelas vice.

Nic ti nebrání dělat na CNC, je to práce pro cvičenou opičku, zaučíš se za měsíc a můžeš si teda vydělávat víc jak píšeš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže on chce vydělávat a dělat přitom hovno, tak jak to děláme my pražáci. Chce chodit do zaměstnání, ne do práce. Takže sází Lotynku, Sportku a hraje pět ran do klobouku a počítá s tím, že vyhraje. Doma už má seznam věcí, které si koupí. Na prvním místě je Dodge Ram. Každý týden ten seznam upravují s manželkou a Vencou při popíjení krabičáku.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Vidis to a ja se ucil mesic jen zaklady kresleni ( modelovani) v Revit BIM ( 3D) v projektovani TZB. A co z toho mam? Vic prace protoze je to pakarna. I kdyz je to blizka budoucnost v projektovani TZB a zatim neni moc firem ktere v tom delaji. Je to drahe a narocne.
Jdu hledat inzeraty na CNC.

Odkaz ke komentáři

Jo koukam ze je to temer to same akorad pro strojare. Vsak je to oboji od Autodesku. No u strojaru to opodstatneni urcite ma. U stavaru urcite take, u profesniku TZB u vzducharu s jejich hovadskyma rourama take, ale treba u topenaru pripadne me ZTI ( voda, kanalizace) tam ten prinos obcas postradam a vyznam to ma jen u tech nejvetsich staveb kvuli koordinaci s ostatnima profesema. Jinak je to drina a otrocina. Pac v AutoCadu jsem schopny to zpracovat za polovinu casu se stejnym vysledkem. Pac kdyz se to tiskne na papir, tak vysledek je vzdy jen 2D. [emoji3]
Jak dlouho ses v tom ucil nez si to komplet zvladl.

Odkaz ke komentáři

KinderPetrrr chce někam, kde nemusí hrábnout, kam přijde ráno na devátou a odejde ve tři, kde bude mít svoji kancelář a asistentku a služební auto s telefonem. Kde bude lovit na svoji sympatickou fousatou tvář mladé samičky a kde celej den prosurfuje na Webu. Za to očekává 40-50 čistého

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Clinte ty vole ty umis cist myslenky. Jak ty to delas? Hold kazdej chce tu praci co mas ty. Mohl bych tady sbirat rozsmelcovany holuby z runway ve Varech nebo v Krasne na letisti na poli, ale to mi asi nikdo nezaplati a na spani pod sirakem bych si musel vzit spacak. V tom Krasne je super misto u letiste na spani hrbitov.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Takovou práci si musíš zasloužit. Čeká tě ještě mnoho let tvrdé dřiny za tvých jedenáct čistého pod kamerou u kopírky. Až odevzdáš společnosti dostatek kvalitní práce, nasytíš důchodce a cikány, pak přijde sladká odměna [emoji41]

Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, Petrrr napsal:

Jo koukam ze je to temer to same akorad pro strojare. Vsak je to oboji od Autodesku. No u strojaru to opodstatneni urcite ma. U stavaru urcite take, u profesniku TZB u vzducharu s jejich hovadskyma rourama take, ale treba u topenaru pripadne me ZTI ( voda, kanalizace) tam ten prinos obcas postradam a vyznam to ma jen u tech nejvetsich staveb kvuli koordinaci s ostatnima profesema. Jinak je to drina a otrocina. Pac v AutoCadu jsem schopny to zpracovat za polovinu casu se stejnym vysledkem. Pac kdyz se to tiskne na papir, tak vysledek je vzdy jen 2D. emoji3.png
Jak dlouho ses v tom ucil nez si to komplet zvladl.

V Auto cadu jsem kreslil asi 5-6roků, a pak jsem přešel na 3D. Takže asi 11roků v inventoru. A nezvládl jsem ten program dodnes, a neznám nikoho kdo by ho komplet zvládnul. Ale na to co potřebuju umět jsem se dostal tak za 2roky potu a slz......Ale vyplatilo se, baví mne to a nádherně mne to živí.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

AutoCad, Inventor, Catia,... Všechno je to postavené na stejném základu, jen se to liší funkcema. Jenže dneska se platí za manuální práci kolikrát víc jak za tu projektovou... Já jsem nekde mezi těma skupinami a mám taky hovno, akorát mraky zodpovědnosti, starosti a ještě administrativu k tomu...

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Jenže tobě by dali 8 let a ještě bys ty melouny musel zacvakat s úrokama. Při tvé smůle by tě možná chytli při akci kolemjdoucí hlídači nákupního centra, žena by tě opustila a dítě by vyhodili ze školy [emoji23]

Z lochu bys vyšel jako zničenej starej a denně cikány vojížděnej ztroskotanec, bez budoucnosti, nevzali by tě ani k metařům, protože by se báli, že jim ukradneš koště.
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...