Clint Vloženo 6. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Tak dvacátého prosince provedena rezervace v Lionsu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 No to jsem nenapsal, samozrejme auto radne servisovano, serviska k vozu byla, dle VV servisu v nemecku i vse sedelo. Ale samozrejme clovek nikdy nevi, nicmene predstava ze ma Pasik nalitano treba 500tis za 2 roky... to mi prijde brutal a jak jsem psal, interier jak novej (a menit sedacky by bylo podle me uz drahy, volant a klacek, to se bezne dela) B5.5 to neni, bude to asi o generaci novejsi. Ja jsem nepsal o tom, ze motoru vadi ze nasava vlhky/slany vzduch (vlhky vzduch naopak ve vhodnem pomeru vyuziva Subaru Impreza, rozprasuje do sani vodu/mlhu), ja psal prave o vsem okolo v motorovym prostoru, to zrovna vlhkost nemusi a hlavne se soli. A ruku na srdce, kdo tu motor oplachuje, asi jen ja a nikdy se nic nestalo (nepouzivam Wapku). Pises blbost. Ne do sani ale na sani. Na chladič. A i to proto ze serie subaru ma na špatném místě chladič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 A ze mejes motor tady jen ty? Myslim ze tak cistej jako ja i v tomhle pocasi ho nemáš. [emoji3][emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Ale je fakt ze kdyz bylo hnusně. Jel sem po dalnici co nejdál za autama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 před 13 minutami, PANCHO napsal: A ze mejes motor tady jen ty? Myslim ze tak cistej jako ja i v tomhle pocasi ho nemáš. A ona má dacie nějakej motor ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Hosi dnes Thalie readness code same nuly na Emisich a na STK jedna lehka zavada v podobe zrezlych kotoucu. 6 let starej stroj za mesic. To je technika kurva. Kam se hrabou ty vase sracky tdi, tsi, fsi, mpi, htp. No na druhou stranu jsem vyplazl 8 tis za rozvody a vymenu oleje se 40tis km. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Na co jsi měnil ve 40t.km rozvody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Servisni predpis nezastavis. 6 let nebo 120tis km. Tez me to prekvapilo letos pri kontrole servisniho planu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Jdi už s tou žebráckou sračkou do prdele [emoji41] Už jsi jak Rádius s tou rumunskou prdlavkou. Tady je škodovácké fórum.Kdo to má furt číst ty pindy a hlouposti, jak je Talie lepší a kvalitnější. My víme jak stojí za hovno a tak nás nepřesvědčíš. Kdyby byla tak skvělá, tak jich jezdí víc jak škodovek. A nestála by sto tisíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Ja tady nejsem na Renault foru? Jsem se asi upsal ci co. Mala poznamecka - ta zebracka sracka tu tvoji prezije 2x. Tezke v dobe zhorsujici se kvalite Skodovek cist o kvalite jinych znacek. Ja Clinte chapu to Tve bolave srdenko a slzicku na krajicku. Zatim co R Talisman vypada jako auto. O3 FL vypada jak trakar. [emoji23][emoji23][emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Tvl ty máš fakt dost. To jsi se večer tak zhulil, nebo ti Venca šlehnul trochu perníku? [emoji23] Takový kecy už jsem dlouho nečetl. Buď jsi se už úplně pomátl, nebo jsi upadl ze schodů rovnou na hlavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Slysim z dalky z NS snad toto?„Štěstí pomine, Rozum se ztratí. Jenom já, Závist, jsem věčná.“[emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 (editace) Tady nikdo netrvrdí, že O3 je super auto, že je nejlepší a bez poruchy. Ale rozhodně to není žádná sračka jako tvůj rendl, který se bohužel řadí do vozů základní třídy pro chudé. Zpracování Thalie jsem měl možnost sám posoudit a je to opravdu shit, kde se šetřilo jak jen mohlo. To samozřejmě ospravedlňuje cena tří měsíčních platů. Takže srovnávat O3 a tu tvojí plechovku na čtyřech loukotích je nesmysl. A vychvalovat si to můžeš někde jinde, tady s tím akorát zasíráš vlákno. My nemůžeme za to, že děláš za deset tisíc měsíčně. Lepší bude neprosázet všechno ve stupidní Lotynce a našetřit si na dospělou oktávku, nebo leona. A přestaň brečet....už jsi s tím opravdu všude známej. Bohužel nechvalně Editováno: 6. Prosinec 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 (editace) Leon je krám jako oktavie, to kupují postiženci jako suvkaři Editováno: 6. Prosinec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Ja nesrovnavam jizdni vlastnosti, nesrovnavam kvalitu zpravovani atd. To se srovnavat neda. Tos me milej zlatej spatne pochopil. Ja srovnaval jen a pouze spolehlivost a to navic v nadsazce. Jinak ve vnitr nic nevrze a vis proc? Protoze tapec atd. Je ke dverim normalne prisroubovanej. Zadne stupidni rychloprichytky atd. Co reaguji i na svetlo. A je to socialni vuz to je pravda a ja jsem za nej rad, jak s jeho klady tak zapory. A ty se muzes jit s tou tvoji predrazenou limuzinou treba klouzat, bez tak se to rozpadne ve 100tis km. Jo a dospelacky auto u me neni ani Leon ani Octa atd. Co pises. To uz bych si dnes stejne nekoupil i kdybych na to mel Sracky nekupuji. Jinak uz muzu jit spat. Skrtam si posledni bod dnesniho planu " Nasrat Clinta" . Kdyz se dari tak se dari. Jinak ses asi spatne vyspal v praci. No jo ono mrzne, mozna Clint neco v praci musel delat. A nebo proste a jednoduse i muzi maji sve dny. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Juchu, ja mam radost. Dobrou noc strycku Fido, tedy strycku Clinte. Doufam ze se ti bude zdat o Renaultech. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Mě nenasereš Až budou tu tvojí Natálku natahovat na skřipci, já budu mít oktávku teprve zajetou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 A vis co? Kez by Clinte. Pak bych mohl zase uznat ze ty Skody tak spatne nejsou. A ver nebo ne. Potesilo by me to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Že vas to bavi. Každé mame svůj názor a zkušennost..ja mam rad škodovky. Sem spokojen s nima.ale novou bych si nekoupil. Ale ani zadne jine auto. Nove.kvalita sla do.prdele..jenže dnes vse je spotřebák. Ale staci to rict jednou a ne furt brečet.ze to je spatne a tohle.Petrr Pises ze sracky nekupujes? Takze nic si nekoupil. Zadne jídlo.nábytek.veci. ? Vse je dnes sracka. to je bez debat. Vy se divize ze sem nechodím. Ale vzdyt je tady furt to same. Petrr spamer co furt brečí. Clint do nej rejpe. Atd. Jako co tady. To je lepsi ten cas fakt promrdat.doslova. i s tema dvěma 50. Furt lepsi zabava nez tady. 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Petr: tobě se fakt tak líbí ten Talisman? Koukám na nej skoro denně a přijde mi to proste divny (minimálně zepředu) a preplacany s heslem čím víc led tím víc auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 (editace) socka auto ? Pánové uvědomte si kolik stojí provoz i shitového levného auta... fakt myslíte že existuje sockové auto ? Socka příjem je příjem pod 20 tisíc na osobu měsíčně a takový člověk nebude mít ani vlastní bydlení, takže po zaplacení nájmu a jídla mu zbude kolem litra za to nezaplatí ani PHm natož ostatní věci. Z mého pohledu provoz vraku a provoz nové octavie vč. rozpočítání ceny auta na měsíce, není zásadní rozdíl a normální zdraví člověk si nepořídí auto, pokud mu z platu po zaplacení bydlení a potřeb nezbude aspoň 15k. Problém v ČR je že tu existují jen 3 typy obyvatel. Ty co vydělávají tolik peněz že si neuvědomují kolik je opravdu třeba na to aby člověk žil, pak druhý člověk co uznává názor bohatých lidí že 20 tisíc při 15 tisícovém nájmu suprově stačí a pak třetí tip lidí co nesouhlasí absolutně s ničím na vše sere a má to na háku bo soc. p*čo ať si maká někdo jiný, paradoxně jeho názor je ten správný :-D I stát přiznává že minimální příjem by neměl jít pod trojnásobek nákladů na bydlení, protože když tomu tak není, od státu vzniká nárok na příspěvěk na bydlení. To že tu žije 5 milionů lidí kterým se nechají takhle dobrovolně zotročovat je to prostě národní problém a dokud se to nezmění budou tu jezdit jedovaté nebezpečné plechovky jako jsou renaulti a dacii, které vás čas od času kvůli technickému stavu smetou i s naleštěným superbem :-) Zastávám názor, že plat se má odvyjet dle nákladů na život a pokud někdo Pražákovi závadí 40 tisíc čistého v Praze kde jen 25 tisíc stojí nájem králíkárny pro 4 členy rodiny tak je padlý na palici a osobně kdybych v Praze nevlastnil byt, měl ženu a jedno dítě a příjem do 40 tisíc, tak budu rád když ušetřím jednou za rok na týdenní dovolenou a rozhodně bych neživil auto. Každý kdo má na to držet si vlastní auto má i na to živit dvě děti, ale to si neradi přiznáváme :-) Editováno: 7. Prosinec 2016, autor: 15degren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 No rozhodně lepší km z dálnice než z vymlácený lokákel. Motor a eletriku můžeš ošetřit. Rozlámanou karoserii horko těžko. Kazdy si muzem myslet to sve, kazdopadne jedno ti reknu, klempirinu ti udela kazdej, ale sporadickou zavadu/elektriku, to ti jen tak nekdo neudela a vim o cem mluvim, posrana sporadicka chyba na ABS, clovek by myslel ze ABS uz umi kazdej a ono ne, proste je to elektrika a nikomu se do toho nechce. Kazdej ti rekne, no pane to ocihnem a kdyz se nam nebude zdat, tak to vymenime, mate za 3tis kolo... a to bylo prosim na Skodovce - Octavii, takze by se opet dalo cekat ze to umi kazdej i po slepu. Nakonec to uspesne vyresil zde Martin Rubas (snad jsem jeho jmeno nejak nepopletl), timto mu velke diky + vycistil i zoxidovane kontakty v pojistkovce na baterii, pry uz se mi to tam vyhrivalo - opet casta, ale mene znama zavada na 01 TDi a tam si ti Pepa z horni dolni ne elektrikar nepodiva pri vymene oleje a tim myslim i autosalon Skodovky.Hosi dnes Thalie readness code same nuly na Emisich a na STK jedna lehka zavada v podobe zrezlych kotoucu. 6 let starej stroj za mesic. To je technika kurva. Kam se hrabou ty vase sracky tdi, tsi, fsi, mpi, htp. No na druhou stranu jsem vyplazl 8 tis za rozvody a vymenu oleje se 40tis km. [emoji3] Zkus ty kotouce natrit olejem, tim je zakonzervujes, samozrejme nejdriv ocistit.Jdi už s tou žebráckou sračkou do prdele [emoji41] Už jsi jak Rádius s tou rumunskou prdlavkou. Tady je škodovácké fórum.Kdo to má furt číst ty pindy a hlouposti, jak je Talie lepší a kvalitnější. My víme jak stojí za hovno a tak nás nepřesvědčíš. Kdyby byla tak skvělá, tak jich jezdí víc jak škodovek. A nestála by sto tisíc... Kurna to je zavist to je zavist Clinte , praveze to auto bylo skvely, nemelo reklamace, tak se logicky co, muselo prestat vyrabet, kdezto Skodovky se k vyrobci pro dily vracej jak vcelicky do ulu. Tady nikdo netrvrdí, že O3 je super auto, že je nejlepší a bez poruchy. Ale rozhodně to není žádná sračka jako tvůj rendl, který se bohužel řadí do vozů základní třídy pro chudé. Zpracování Thalie jsem měl možnost sám posoudit a je to opravdu shit, kde se šetřilo jak jen mohlo. To samozřejmě ospravedlňuje cena tří měsíčních platů. Takže srovnávat O3 a tu tvojí plechovku na čtyřech loukotích je nesmysl. A vychvalovat si to můžeš někde jinde, tady s tím akorát zasíráš vlákno. My nemůžeme za to, že děláš za deset tisíc měsíčně. Lepší bude neprosázet všechno ve stupidní Lotynce a našetřit si na dospělou oktávku, nebo leona. A přestaň brečet....už jsi s tím opravdu všude známej. Bohužel nechvalně [emoji6] Psal o Thalii nebo svoji Oktavce, v te zmeti jmen a pojmenovani se mi to vytratilo.Pancho a proc jsi jezdil na dalnici co nejdal za autama? Bylo to jen kvuli cistote motoru a nebo kvuli i necemu jinemu?Stane,Predstav si ze moje Dacie ma obsahove větší motor, nez 80% aut zde ve vlakne. Ona ta zastarala technika nebude na vyhozeni a potvrzuji to i jini vyrobci, kteri s novym mericim cyklem okamzite otocili a misto litrovek s turbem nahle vyvijeji zase dvoulitry bez turba a breci ze museji motor od piky postavit znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 socka auto ? Pánové uvědomte si kolik stojí provoz i shitového levného auta... fakt myslíte že existuje sockové auto ? Socka příjem je příjem pod 20 tisíc na osobu měsíčně a takový člověk nebude mít ani vlastní bydlení, takže po zaplacení nájmu a jídla mu zbude kolem litra za to nezaplatí ani PHm natož ostatní věci. Z mého pohledu provoz vraku a provoz nové octavie vč. rozpočítání ceny auta na měsíce, není zásadní rozdíl a normální zdraví člověk si nepořídí auto, pokud mu z platu po zaplacení bydlení a potřeb nezbude aspoň 15k. Problém v ČR je že tu existují jen 3 typy obyvatel. Ty co vydělávají tolik peněz že si neuvědomují kolik je opravdu třeba na to aby člověk žil, pak druhý člověk co uznává názor bohatých lidí že 20 tisíc při 15 tisícovém nájmu suprově stačí a pak třetí tip lidí co nesouhlasí absolutně s ničím na vše sere a má to na háku bo soc. p*čo ať si maká někdo jiný, paradoxně jeho názor je ten správný :-D I stát přiznává že minimální příjem by neměl jít pod trojnásobek nákladů na bydlení, protože když tomu tak není, od státu vzniká nárok na příspěvěk na bydlení. To že tu žije 5 milionů lidí kterým se nechají takhle dobrovolně zotročovat je to prostě národní problém a dokud se to nezmění budou tu jezdit jedovaté nebezpečné plechovky jako jsou renaulti a dacii, které vás čas od času kvůli technickému stavu smetou i s naleštěným superbem :-) Zastávám názor, že plat se má odvyjet dle nákladů na život a pokud někdo Pražákovi závadí 40 tisíc čistého v Praze kde jen 25 tisíc stojí nájem králíkárny pro 4 členy rodiny tak je padlý na palici a osobně kdybych v Praze nevlastnil byt, měl ženu a jedno dítě a příjem do 40 tisíc, tak budu rád když ušetřím jednou za rok na týdenní dovolenou a rozhodně bych neživil auto. Každý kdo má na to držet si vlastní auto má i na to živit dvě děti, ale to si neradi přiznáváme :-) Psal o Thalii nebo svoji Oktavce, v te zmeti jmen a pojmenovani se mi to vytratilo.Pancho a proc jsi jezdil na dalnici co nejdal za autama? Bylo to jen kvuli cistote motoru a nebo kvuli i necemu jinemu?Stane,Predstav si ze moje Dacie ma obsahove větší motor, nez 80% aut zde ve vlakne. Ona ta zastarala technika nebude na vyhozeni a potvrzuji to i jini vyrobci, kteri s novym mericim cyklem okamzite otocili a misto litrovek s turbem nahle vyvijeji zase dvoulitry bez turba a breci ze museji motor od piky postavit znovu. A kam zaradis me?Stare auto a jeste jedno starsi,hypoteka+pujcka na bydleni. 2 deti skolkoveho veku. Ja vydelam 25t.,manzelka je v praci teprve sruhy mesic a bude brat kolem 11t. Beru prumerny cisty prijem. Sporim tedy uz od mala detem a mame vsichni pojistky udelane a ja penzijko kvuli prispevku od zamestnavatele... nove auto si nekoupim, nenasetrim ani na dovolenou a vidina lepsi budoucnosti zatim nikde. Vidim to tak jeste 10let ve srackach nez deti budou trochu samostatne a bude moct manzelka hledat lepsi praci bez omezeni kvuli detem... asi tak no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Kolumbo, tebe svet jeste nevidel a i ja pochybuju, zes to tehda na srazu byl ty a na to jak tu brecis, tak se mas lip nez ja.2 auta zivim, protoze mi nic jineho nezbyva, mam jezdit 80minut do prace, s tim ze PID vecne nejezdi - vyzkouseno ted v pondeli a vcera na oslave. Za dalsi cesta autem trva v rocnim prumeru 45minut (ano vcera extrem, 25 minut, pred cca 14 dnama extrem 74minut, v prumeru se to drzi kolem 45minut). Pritelkyne cesta do prace autem do 5 minut, busem 45 minut a 15 minut pesky, 2x prestup. Vcera bych bez auta sel z oslavy asi tagem, opet drazsi nez auto. Proste me osobne nic jineho nez zivit auta nezbyva a proto nejsou penize na deti. U more jsem nebyl cca 15 let, dovolena jen po CR na tyden. Neplatit hypo nebo auta, tak si piskam, ale pristi rok se uz nevyhnu, takze tu budu brecet taky.Jak rikam, na co si furt vsichni stezujete. Ps Stringo mas nadprumerny plat, prumer je asi 27tis hrubeho, coz bude neco kolem zhruba +-20-22tis cisteho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Tvl proč asi Renault Sračkie a Dacia Shitan nejezdí na reklamace? Protože to jsou jen plechy a 4 kola s nárazníkem. Není tam vůbec nic dalšího, proto se nemá co posrat [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Radiusi,ale ja na ty penize delam nocni a mam cca 40h prescasu... je to neco za neco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky