Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Koukni na ty stránky. Máš tam i ceník jednotlivých prohlídek.

Ale neboj se, jiz brzo. I Stan se docka. Dverma to jen zacina. [emoji23]
Stane, bud za to rad a ja ti to preji. Ty nemas duvod. Ja bohuzel ano. Ale to se tezko vysvetluje lidem co treba nemaji nemeli problemy. Stejne jako najezeny hladovemu neveri.
Kdyz roky veris v kvalitu a milujes jednu znacku a ona te pak zradi, ano zradi. Jako zasah okridlenym sipem primo do srdce. Jako kdyby si pristihl doma manzelku s muslimskym uprchlikem, tak to se neodpousti. Uz chapes. ? [emoji3]

Jo Motosi uz jsem koukal onehda. Zas tak strasne mi to neprislo. Byl jsem docela prekvapenej.

před 12 hodinami, Petrrr napsal:

Znamej automechanik co mi rikal, tak posrany tycky stabilizatoru na Octu vyjdou na 2tis, tak u Subaru 6tis a to si na radu veci (dilu) jeste hezky pockas.

Tam narveš tyčky z Octavie. Něco málo převaříš, trochu je pokřivíš pomocí kladiva a bude to. Však ono to nějak půjde.

Jj.jedny tyčky na subaru a 10 tyček na octu. Však sú levné...

Tak to je mazlík

Ale řidič/ vlastník o něm nic neví ...

On neví více věcí. Například to, že jeho písničky způsobují rakovinu.

Stanmar:
Vsak jsem fakturu uz videl.

Projevy mohly byt ruzne, napriklad zamek klapal, ale nemel silu atd, proto me to zajimalo a jestli byl zamek zamcenej a nebo otevrenej a jak se chovalo auto, kdyz se nechtelo zamknout/odemknout. Jelikoz me se zamky na 01 sraly, tak toto nepodcenuju, ptam se.

Se chudak rozbrecela :D

před 3 hodinami, Radius napsal:

Stanmar:
Vsak jsem fakturu uz videl.

Projevy mohly byt ruzne, napriklad zamek klapal, ale nemel silu atd, proto me to zajimalo a jestli byl zamek zamcenej a nebo otevrenej a jak se chovalo auto, kdyz se nechtelo zamknout/odemknout. Jelikoz me se zamky na 01 sraly, tak toto nepodcenuju, ptam se.

Zámek zůstal zamčený po otevření celého vozu, slyšitelné nebylo nic - takže motorek nereagoval vůbec.

Po uzamčení centrálem dioda ve dveřích zůstala několik vteřin svítit a teprve potom se rozblikala. Myslím že i v návodu je něco o frekvenci blikání psáno.

Bohužel obložení dveří při zavřených dveřích se hůře sundává - a já se do toho stejně vrtat nechtěl.

před 4 hodinami, Radius napsal:

Se chudak rozbrecela :D

ne, pochcala se smíchy ;)

Díky za sraz, pánové, rád jsem vás po dlouhé době viděl ;)

Na mě se Petrrrr vysral... Měl strach setkat se tváří v tvář s nejtajnějším členem - fantomem Donem Stringem, osobně [emoji23]

Cau chlapi, taky jsem si rad pokecal. I projel v Kokodaku. Diky Clinte B)

Taky díky za pokec a test kokodáka. Cesta ok až na bandu buziků ve vytuněném golfu co jeli v levém asi 80.

Zdar jitrnice. Uz jsem doma. Dik vsem za peknej pokec. Clintovi za zapujceni Kardiaka a Stanovi za zapujceni silhaka O3fl. Tak a uz je zalozeno v Sekci Kokodak tema Zapory Kokodaka? Jestli ne, zalozim a vylicim sve dojmy. [emoji3]

Stringo az do Ruska pro tebe nepojedu. Navic si tak velkej Troll ze by ses mi nevesel ani do kufru.

Každopádně založ téma, už se na tvé píčoviny těším.

A hele uz mam sve fandy. Chces nekam poslat muj podpis ? [emoji3]

Škoda s novou tváří....

NW1.thumb.jpg.fa4a6033dd7470ea338595f4e0dff5a0.jpgNW2.thumb.jpg.90d7ec77aab3b3ecf1f5463eff6f703f.jpg

a díky za účast, bylo to včera fajn :kol-48:

No to je dvojice...  :blink:

Jinak v Krušovickém kopci 165 km/h. :kol-48:

Taky jsem zkusil. 180 a ještě by šla. ;-)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.