Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo, sebrat se, prodat byt, jít za prací... V USA se to takhle běžně dělá, já bych do toho šel asi až kdyby to byla poslední varianta. Nejsem stěhovavý typ, navíc děti mají kamarády, zase je vytrhnout z toho jejich prostředí... Kdybych byl singl tak ještě možná by to problém nebyl...

Vloženo

To by u Petrrra nebyl problém, nádraží je v každém větším městě a kamarády by si tam v knajpě nebo v čekárně našel taky. Venca není jedinej že jo? :D

• Pozitivní 2
Vloženo

no já to mám do Kvasin 95 km, takže už to na dojíždění není (teď jezdím 47km jednu cestu a už mi to po těch skoro 13 letech leze krkem), ale souhlas s Pavlem, peníze skoro ty samé a ten pocit, že je nechám s odpíchnutím odchodu za bránou ve fabrice ...

Vloženo
v Ústí nad Orlicí, měla ta holčina s kamoškou pronajatý byt 3+1 za 12t ... to tak prostě je, kde je trochu kupní síla, jsou ceny vyšroubované

Zrovna v Decine si myslim kupni sila mala, prace zadna a 3 + 1 za 12 tis je na periferii realne, bliz k centru si myslim problem Kamaradka shanela garzonku na staraku a nebo pobliz centra (aby mohla chodit pesky do knihovny - tam pracovala) a nesehnala nic, vsude si rikali 10tis Kc a plat mela 12tis cisteho. Takze bohuzel ji nezbylo nez dojizdet z Cesky Kamenice. On pak uz je paradox, ze v Usti by ji byt stál stejne jako na venkovea dojizdeni vlakem stoji stejne a casove obdobne. Plus vlak jezdi casteji nez bus nekam do prd.

To by u Petrrra nebyl problém, nádraží je v každém větším městě a kamarády by si tam v knajpě nebo v čekárně našel taky. Venca není jedinej že jo? [emoji3]

Venca je MOBILNI!

Panove pro me 2 kresla a pelech, vyvezu familii. Jak je hezky, tak se porad jen maka na baracku a neni cas na vylety. Tak proc nespojit prijemne - projizdka autem, s uzitecnym - jidlo!

Pancu jsem potkal v sobotu v Bauhausu, kupoval jarovky w5w, tedy asi do osvetleni SPZ, tim se vyjasnuje pro Clinta totalne rozsvihane nepojizdne auto!

• Pozitivní 1
Vloženo

Zdar, tak dnes na sraz nedorazím, protože musím na stavbu kvůli stavebnímu dozoru, podepisování stavební knihy a řešení dalšího postupu. Stavební dozor má volno pouze dnes, pak je na dva týdny zase mimo, takže by zbytečně stála celá stavba. Takže se osobně uvidíme až v červenci. #sorryjako.

Dejte si za mě někdo horkou lásku. :wub:

Vloženo

Jojo přes TT. Ale chtělo to po mě vytvoření účtu TT, možné i prostřednictvím FB, tak jsem to jen odclicknul a hotovo. Fachá to. Jsem rád, že je to vidět na mobilu i na PC. Sabiza má černý puntík. Kvůli docházce. Nějakej barák počká, beztak mu to po zimě spadne.

Vloženo
Jojo to je můj stroj, můj milášek [emoji3]

Chaloupka pekna, ale ta babeta je zbytecne v popredi a zabira místo. Ale asi byl ucel zabrat i ten kopec.
Vloženo
před 36 minutami, stanmar napsal:

Sabiza, my tam stejně žádný sluníčkáře nechceme !! :D

Oki. Alespoň sem už nemusím lozit. Čus.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Stane, ty jsi fakt, mi slíbil svést v pořádném autě v Insignii a tys ho vyplašil, taky si mu to mohl říct až po tom, co mě sveze. Do té doby uprchlíky milujeme a do každé rodiny minimálně 2 a proč? Protože si musíme pomáhat přeci. 

Ta Insignie co má se mi vždy líbila, te´d jsem viděl tu novou po dietě a taky pecka. Hlavně introš, žádnej papundekl. 

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 2
Vloženo

Zjistil jsem ze Lions nebere domaci mazlicky, tak prijedu dyl, budu ji muset vyvencit a brzo dom, kdyz dlouho kouka na tv, tak pak nechce v noci spat.

Vloženo

Venku nemůžou bejt čoklové?

Insignia je shiťárna, nikdo to nekupuje, velký z venku, malé uvnitř, těžký a strašně žere. Má to kamarád a vzadu si nikdo nesedne, je tam místa méně než ve Fábii. V podstatě je to vzadu jen pro psa na sedáku, nebo malé dítě. Jinak tam taky dost věcí vrže.

• Pozitivní 1
Vloženo
před 18 minutami, Clint napsal:

Venku nemůžou bejt čoklové?

Insignia je shiťárna, nikdo to nekupuje, velký z venku, malé uvnitř, těžký a strašně žere. Má to kamarád a vzadu si nikdo nesedne, je tam místa méně než ve Fábii. V podstatě je to vzadu jen pro psa na sedáku, nebo malé dítě. Jinak tam taky dost věcí vrže.

rozhodně lepší než tvoje ochcávka s nápravou z dodávky :D

• Pozitivní 1
  • Negativní 1
Vloženo
před 28 minutami, Clint napsal:

Má to kamarád a vzadu si nikdo nesedne, je tam místa méně než ve Fábii. V podstatě je to vzadu jen pro psa na sedáku, nebo malé dítě. Jinak tam taky dost věcí vrže.

Asi jezdím jiným autem. :D

A ohledně toho vrzání. No, buďme k sobě všichni upřímní. Jsme na fóru vrzáníhome.cz.

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)
Před hodinou, Petrrr napsal:

Stane, ty jsi fakt, mi slíbil svést v pořádném autě v Insignii a tys ho vyplašil, taky si mu to mohl říct až po tom, co mě sveze. Do té doby uprchlíky milujeme a do každé rodiny minimálně 2 a proč? Protože si musíme pomáhat přeci. 

Ta Insignie co má se mi vždy líbila, te´d jsem viděl tu novou po dietě a taky pecka. Hlavně introš, žádnej papundekl. 

Neboj, když to dopadne jinak než si maluju, tak se může stát, že budu mít v budoucnosti taky .....opel-logo-.gif.a86a590f3b6ba38aa827de074568e7bf.gif.........

Editováno: , autor: stanmar
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...