Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Já to vzdal pro jistotu ještě před prvním semestrem. A udělal jsem dobře, když vidím, co to obnáší....

Petrrr to (další expertní studium) vzdal prej hned po základce. Ono bejt vyučenej kominík zas nemusí bejt uplně k zahození. Dneska je to samej Ing a Mag, ale takového kominíka, toho aby člověk pohledal. Petrrrovi imponovala ta velká koule, myslel si, že na ní bude balit bábovky a že si na něj každá šáhne pro štěstí. Chodil kvůli tomu s rozepnutým poklopcem, ale místo toho na něj pro štěstí plivala kdejaká stará bába.... ;) Pak trochu přibral a šprajcnul se špekem v komínu, to byl konec jeho kariéry...

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Začíná to od tří, ale můžeš dorazit i dřív, kvůli parkování :D   No hlavně abychom připravili to chlazení atp...

Kdybys zaparkoval na zahradě, tak grilujeme na ulici :D  

ok, takze musim jeste cestou k tobe vymenit auto, o to to bude narocnejsi... :)

Tak já bych neřekl, že zkoušky na konci semestru jsou nějak snadné, Maturoval jsem celkem snadno a po 3. semestru na VŠ jsem to vzdal, prostě jsem na to už potom neměl...

no tak me to prislo jako takova mala maturita kazda zkouska jako jeden predmet

Odkaz ke komentáři

Kokto, L-29  mel cely vychodni blok a nejen to, treba L-39  tak ty sou po celem svete i v par filmech se objevily,treba  i s 007 :))

Albatros se do konce 80. let stal jedním z nejrozšířenějších cvičných proudových letadel na světě. Používaný byl zejména v zemích Varšavské smlouvy, kromě Polska, které používalo vlastní typ PZL TS-11 Iskra. Do poloviny 90. let byl spolu s L-29 hlavním cvičným letadlem pro pokračovací letecký výcvik i v SSSR. Přestože jsou Albatrosy postupně nahrazovány modernějšími typy, tisíce těchto strojů zůstává dodnes v aktivní službě jako cvičné letouny. Také mnoho těchto letadel je v soukromých rukách po celém světě. V USA, kde se jejich cena pohybuje v rozmezí 200 000 až 300 000 USD, si Albatros oblíbili letci hledající rychlé a agilní letadlo. Jejich popularita vedla k zařazení tohoto letadla do závodů Reno Air Race v kategorii strojů sproudovým motorem. V polovině března 2006 bylo ve federálním rejstříku letadel USA registrovaných 257 albatrosů 

a tady  je  kde  vsude   L-29  http://cs.wikipedia.org/wiki/Aero_L-29_Delf%C3%ADn

Editováno: , autor: PANCHO
Odkaz ke komentáři

Kokta rozumi jen Golfum a Modre ustrici. Ozi ty si delas prsa ne? Jednou muzu videt jeho auto a on zase dela, jako by to bylo ferrari za 5 micu. Parkovat v podzemnich nehludanych garazich ti nevadi a tady 10m od zahrady v ulici satelitni zastavby ti vadi. Nechcete to strcit ze skaly a jezdit na kole? Jako bych si koupil Nota 4 a mel ho doma v supliku vypnuty aby se tomu nahodou neco nestalo. Jestli uz to nekteri trochu neprehanite. Ja na vysokou nesel pac uz me uceni sralo, ale hlavne rodice si to nemohli dovolit jeste se studujici sestrou mi platit vysokou a ja uz jsem se k tomu dalkove nikdy neodhodlal, je to pakarna pri zamestnani a ja uz chtel zit a ne se nechavat sikanovat od nejakych ingoustu teoretiku co cihlu ani nevideli. Kdybych mel vse delat jak se uci ve skolach, tak si nevydelam ani na slanou vodu.

Pawouku, gratulace. Je to sice jen stredni , ale opravdu se poustet takhle pri zamestnani a v tom veku na studia to chce hodne kazne a odrikani.

Odkaz ke komentáři

Kokta rozumi jen Golfum a Modre ustrici. Ozi ty si delas prsa ne? Jednou muzu videt jeho auto a on zase dela, jako by to bylo ferrari za 5 micu. Parkovat v podzemnich nehludanych garazich ti nevadi a tady 10m od zahrady v ulici satelitni zastavby ti vadi. Nechcete to strcit ze skaly a jezdit na kole? Jako bych si koupil Nota 4 a mel ho doma v supliku vypnuty aby se tomu nahodou neco nestalo. Jestli uz to nekteri trochu neprehanite. Ja na vysokou nesel pac uz me uceni sralo, ale hlavne rodice si to nemohli dovolit jeste se studujici sestrou mi platit vysokou a ja uz jsem se k tomu dalkove nikdy neodhodlal, je to pakarna pri zamestnani a ja uz chtel zit a ne se nechavat sikanovat od nejakych ingoustu teoretiku co cihlu ani nevideli. Kdybych mel vse delat jak se uci ve skolach, tak si nevydelam ani na slanou vodu.

Pawouku, gratulace. Je to sice jen stredni , ale opravdu se poustet takhle pri zamestnani a v tom veku na studia to chce hodne kazne a odrikani.

Njn přeci to nezaparkuju na ulici. I v práci mám výjimku na parkovací misto bez auta... ;-)

Ozi nic jineho nezbyva,Leon je v dilne konecne uz,RS take a kombajna sem jeste nesehnal

Hmm tak to je smutný...

Ozi musis prijet s Rs,prece tam nebudu sam :)

No tak jo, ale to abych ho v sobotu před cestou tam ještě přijel umyt. Už máte odfukovac na listu? Ať to nemusíme dělat rucnikama?

Kokto brzdit nemusí, kdo vrzdi ten prohrává :-)

Odkaz ke komentáři

No copak já, ale brácha to má těžší, ten má navíc rodinku, já jsem svobodná samostatná jednotka.  :kol-28:   Jen doufám, že se to v práci přes prázdniny nějak usadí, protože to nevím, jak bych to pak stíhal. Jen ten prodej frantíkům mě poněkud straší... :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Ty to nevíš? Já myslím, že už se to tady kdysi minimálně jednou probíralo, nehledě na čaje v Krušárně. Z hecu a z lehkého postrčení v práci tam chodím spíše já.  :kol-28:  Brácha s tím přišel jako první, i když já to už jednou předtím v práci odmítl. Za rok ovšem šéf přišel znovu a zároveň s tím brácha, že teda půjde. Tak jsem si řekl, že to zkusím taky. To jsem ovšem netušil, že za rok a půl budu postaven před problém = že tu školu budu muset dodělat. Do té doby to byl zdaleka menší stres. Myslím, že se to také projevilo hlavně v matice. Předtím to bylo takové ve stylu "no když se to nepovede, celkem se nic moc nestane". Zatímco teď už to není taková sranda. A netuším, co by se stalo, kdybych to nedodělal. :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Tady se kazdej chlubi skolou a je to dulezity? Ja skoncil na CVUT obor softwarove inzenyrstvi v ekonomii a to byl panove voser :D, ja si predstavoval jak budu programovat sw pro nejaky ekonomy (jo to me bavi) a vono to bylo jen o ekonomii mikro, makro, mini pidi. Sem netusil ze se matematika deli na dalsi kvadrilion matematik. Ze existuje treba i 6D a podobny chujoviny, ktery potrebuju znat kazdy den :D. Se doslova desim toho, co si z ty skoly pamatuju. Ja vul mel jit na kybernetiku.

Jak stale rikam dite horsi nez pes

uploadfromtaptalk1433971546032.jpg

post-12637-1433971566,0353_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...