Petrrr Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Jinak pry je tady nejaky TV Shop Horsta Siegla. Sem ho asi propasl. Ja mam elektrickej kontaktni grill Orava za litr a to je pecka kam se serou webery a tady ty Jirkovo plagiaty s Ciny. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Pry 61 stupnu. Ty to uvadis ve st. Farenhaita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Jj. Dobře odpouštím ti. Minul jsem tě na tom nájezdu a brzdil až na ten sjezd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Pancho pirat a necha se predjed nejakym starym Superbem. Mel by se nad sebou zamyslet. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Mel si zatroubit:)) a jinak myslim nad sebou,od te doby co drzim dietu:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 taky držím dietu, ted jenom kebabek s kuřecím masem a panini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ted rikali ve zpravach ze ty ocesany Superby o kola nemeli pojistovaky. Ze se na S3 standartne jako u S2 nedavaji. Hold auto za milion a setri se i na tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 ted je tam začne škodovka dávat, jak se něco provalí tak se poserou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ja taky drzim, za cca 14 dni jedu do Praglu tak asi domluvim s Arlem dodavku hambacu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Jó dieta. To se musíš pořádně najíst. Jinak to nevydržíš. Trobit jsem nemohl, šéf telefonoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 to je nějakej malej šéf, sem myslel že šéfové jezdi v lexusu nebo alpině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 To je šéf. Ne majitel. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Jinak autodíly Cardo berou olej přímo od Castrolu. :-) Tak doufám, že všechny flašky. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ja uz neverim vubec nicemu, skoro ani vlastni mame. Ono ani v AS nemas vubec jistotu ze ti tam nalejou to co maji. Co si clovek koupi sam ( i kdyz blbe) tak ma alespon prehled co si tam leje. V AS je na fakture sice neco napsano avsak co je ve skutecnosti v motoru vi buh. Oni ten olej ( pokud pominu vedome okradani lidi - nemyslim ted cenu) taky nekde nakupuji, kazdy AS si kupuje kde chce, co chce. Kde mas jistotu, ze ten jejich olej je original. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) To děláš dobře. Třeba tě v porodnici vyměnili. ;-) To už velebení AS skončilo? Editováno: 3. Březen 2016, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Jo a nebo moje mama je padelana. Vsak ja AS velebim. Toto je v mem podani velebeni. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Tak jo. Jdu spinkat. A nechám si zdát o škodovce. Doufám, že to nebude horor, ale komedie, nebo love story. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Já půjdu taky chrápat, zítra frčím směr Mnichov.....V sobotu zase Norimberk a v neděli Brno. Trochu to mám rozlítaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Rozvážíš humanitární pomoc? Já mám dovolenou, takže pro tebe nepojedu. :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Takže to ti brnknu, až budu v nesnázích Díky No Petrrrovi volat nebudu, na kindera bych čekal do druhého dne a ještě riskoval, že mu po cestě hupsne řetěz Editováno: 3. Březen 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Co je clinte jedeš žebrat do raichu? nebo mě naproti a obrat Petra o dodávku holandského zlata. Jinak už to jde z kopce s našima montákama od DMS s fleku by mohli jít dělat k ŠA magoři zapomněli připojit olej hadici k turbu a 20l oleje okamžitě venku po celé mašině. A na druhý špatně usazené dekly hlav. Kdyby mě neměli za zády tak tam jsou ještě teť. Editováno: 3. Březen 2016, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 A ptal ses jich jestli nedelali ve Skodovce? Jestli ano, tak pak je to jasne. Olej je treba prodavat. 20x 800 = 16 tis. Kde to vemes v Holandsku na zemi. [emoji1] Clinte az ti ten DPF zakejcha naposled tak ti Kinder bude jeste dobrej. A kapitane jestli ho potkas, pridej plyn a delej ze ho nevidis. Ne ze mu das byt jen cuchnout k nasemu zlatu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Já půjdu taky chrápat, zítra frčím směr Mnichov.....V sobotu zase Norimberk a v neděli Brno. Trochu to mám rozlítaný Clinte a nejlepší na tom je,že i když tankuješ jen za 500,tak ti to bude na celou tuhle popojížděčku stačit,holt naše TDI,o tom si Petrrr může nechat jen zdát :-) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ne tam prej ještě nedělali. Olej naštěstí vychází 1E=L 15w 30 ale ty potomci nám chtěl rozebrat půl mašiny a to by si nechali zaplatit a za jejich chybu. Jestli clinta někde potkám tak mě uvidí jen jako šmouhu protože pojede na spotřebu a pohodu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Sanku za 500E to určitě dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky