Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ja uz neverim vubec nicemu, skoro ani vlastni mame. Ono ani v AS nemas vubec jistotu ze ti tam nalejou to co maji. Co si clovek koupi sam ( i kdyz blbe) tak ma alespon prehled co si tam leje. V AS je na fakture sice neco napsano avsak co je ve skutecnosti v motoru vi buh. Oni ten olej ( pokud pominu vedome okradani lidi - nemyslim ted cenu) taky nekde nakupuji, kazdy AS si kupuje kde chce, co chce. Kde mas jistotu, ze ten jejich olej je original.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co je clinte jedeš žebrat do raichu? nebo mě naproti a obrat Petra o dodávku holandského zlata.

Jinak už to jde z kopce s našima montákama od DMS s fleku by mohli jít dělat k ŠA magoři zapomněli připojit olej hadici k turbu a 20l oleje okamžitě venku po celé mašině. A na druhý špatně usazené dekly hlav. Kdyby mě neměli za zády tak tam jsou ještě teť.

Editováno: , autor: Barbossa
Odkaz ke komentáři

A ptal ses jich jestli nedelali ve Skodovce? Jestli ano, tak pak je to jasne. Olej je treba prodavat. 20x 800 = 16 tis. Kde to vemes v Holandsku na zemi. [emoji1]

Clinte az ti ten DPF zakejcha naposled tak ti Kinder bude jeste dobrej. A kapitane jestli ho potkas, pridej plyn a delej ze ho nevidis. Ne ze mu das byt jen cuchnout k nasemu zlatu.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Já půjdu taky chrápat, zítra frčím směr Mnichov.....V sobotu zase Norimberk a v neděli Brno. Trochu to mám rozlítaný ;)

Clinte a nejlepší na tom je,že i když tankuješ jen za 500,tak ti to bude na celou tuhle popojížděčku stačit,holt naše TDI,o tom si Petrrr může nechat jen zdát :-)

• Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři

Ne tam prej ještě nedělali. Olej naštěstí vychází 1E=L 15w 30 ale ty potomci nám chtěl rozebrat půl mašiny a to by si nechali zaplatit a za jejich chybu.

Jestli clinta někde potkám tak mě uvidí jen jako šmouhu protože pojede na spotřebu a pohodu.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...