Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kapitane diky za typ. Ale uz je to pro nas o pul hodiny delsi. Navic Rise raj cmoudu a ty nebudu podporovat. To bych mohl i do Weidenu.

Stringo nekdy zkus ty Frantovi Aquaphorum taky krasne a kdyz tam nepojedes o prazdninach nebo vikendu tak tam moc lidi neni. Ted i ten Chomutov nam rovnou rekli ze od ctvrtka maji prazdniny tak to chceme stihnout zitra.

Vloženo

Zastrel si svou evropskou ovecku, jed do Belgie. Kde jsou ty keci tech z Evropske komise s navrhem o regulaci legalne drzenych zbrani v Evrope, ze neni treba aby lide meli zbrane, ze od toho jsou bezpecnostni sily. To at povidaji tem mrtvym. Belgie zbavena zbrani uz x let a cmoudi si tam bouchaji a strili jak nekde na strelnici. Kde tedy berou ty zbrane? Kde byly ty bezpecnostni sily?

• Pozitivní 1
Vloženo

Ja se odstehuji k tobe na Jizni Moravu. Tam jsou uplne jine obrazky. Vinice, sklipky, moravske zeny krev a mliko. Zadnej stres a dobra nalada vetsinou. I kdyz plati vsude, ze vsude chleba o dvou kurkach.

Vloženo

Prej evakuace belgické Atomky. hm nic neni vidět tak snad jsem dost daleko;-)post-92365-0-76296300-1458655696_thumb.j

Klinte ultrasmiky těžko zatím hodnotit mám je zatím jen na zadní nápravě ale jinak je to co jsem čekal trochu mejdlo ale o to déle vydrží.

Vloženo

Si děláte prdel, ale fakt je to hrůza. Zapnul jsem telku a koukám na tržišti mají 2 bombastický pásy. Říkám si zavolám, koupím a oni maj vyplé telefony. Volám Clinta, letadlo neletí. Pak koukám a všichni se válej doma, nebo někde lítaj. A takový to mohl být hezký dárek pro tchýni a manželku.

Vloženo

Tohle není vtip...

Dnes večer (tj. 22. března) mezi 18 a 19 hodinou bude v rámci příprav na přijetí prezidenta Čínské lidové republiky na Pražském hradě cvičně odpáleno 21 oslavných dělostřeleckých salv v tamních zahradách. Děkujeme vám za laskavé pochopení.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

No delat na letistich zacina byt docela adrenalinove. [emoji23]

No vidíš a ty mi furt závidíš ty milióny, co tam beru. Mám je totiž tvrdě vyriskovaný :D

Ale neboj se, do Varů to přijde brzy taky. Budou se rusům mstít za tu Sýrii ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...