Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ale neboj se, jiz brzo. I Stan se docka. Dverma to jen zacina. [emoji23]
Stane, bud za to rad a ja ti to preji. Ty nemas duvod. Ja bohuzel ano. Ale to se tezko vysvetluje lidem co treba nemaji nemeli problemy. Stejne jako najezeny hladovemu neveri.
Kdyz roky veris v kvalitu a milujes jednu znacku a ona te pak zradi, ano zradi. Jako zasah okridlenym sipem primo do srdce. Jako kdyby si pristihl doma manzelku s muslimskym uprchlikem, tak to se neodpousti. Uz chapes. ? [emoji3]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 hodinami, Petrrr napsal:

Znamej automechanik co mi rikal, tak posrany tycky stabilizatoru na Octu vyjdou na 2tis, tak u Subaru 6tis a to si na radu veci (dilu) jeste hezky pockas.

Tam narveš tyčky z Octavie. Něco málo převaříš, trochu je pokřivíš pomocí kladiva a bude to. Však ono to nějak půjde.

Odkaz ke komentáři

Stanmar:
Vsak jsem fakturu uz videl.

Projevy mohly byt ruzne, napriklad zamek klapal, ale nemel silu atd, proto me to zajimalo a jestli byl zamek zamcenej a nebo otevrenej a jak se chovalo auto, kdyz se nechtelo zamknout/odemknout. Jelikoz me se zamky na 01 sraly, tak toto nepodcenuju, ptam se.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Radius napsal:

Stanmar:
Vsak jsem fakturu uz videl.

Projevy mohly byt ruzne, napriklad zamek klapal, ale nemel silu atd, proto me to zajimalo a jestli byl zamek zamcenej a nebo otevrenej a jak se chovalo auto, kdyz se nechtelo zamknout/odemknout. Jelikoz me se zamky na 01 sraly, tak toto nepodcenuju, ptam se.

Zámek zůstal zamčený po otevření celého vozu, slyšitelné nebylo nic - takže motorek nereagoval vůbec.

Po uzamčení centrálem dioda ve dveřích zůstala několik vteřin svítit a teprve potom se rozblikala. Myslím že i v návodu je něco o frekvenci blikání psáno.

Bohužel obložení dveří při zavřených dveřích se hůře sundává - a já se do toho stejně vrtat nechtěl.

Odkaz ke komentáři

Zdar jitrnice. Uz jsem doma. Dik vsem za peknej pokec. Clintovi za zapujceni Kardiaka a Stanovi za zapujceni silhaka O3fl. Tak a uz je zalozeno v Sekci Kokodak tema Zapory Kokodaka? Jestli ne, zalozim a vylicim sve dojmy. [emoji3]

Stringo az do Ruska pro tebe nepojedu. Navic si tak velkej Troll ze by ses mi nevesel ani do kufru.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...