FannanekH Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Náhodou, CitiGo je dobrý auto..prej z něj dokážou vyrobit až pět popelníků pro Kokodáka 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 no a když se něco rozbije není potřeba volat odtahovku do oktávky v kombíku se prej vejde do kufru ani není potřeba skádat sedačky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 CitiGo je srandovní auto, jen mě sere, že mi ho nechce @PavkaKorčagin na čaji o páté půjčit... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 jakto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Máš jezdit včas. Minule ho prohnal Clint a povozil i Motose. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Motose nebrat, ten dělá z aut vznášedla [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 před 1 hodinou, PavkaKorčagin napsal: A máš tu problém s množstvím bioplynů, i tohle EU kontroluje. No já mám problémy s bioplynem furt. Asi budu muset platit emisní povolenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 stačí vynechat hrách a fazole :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 No mě snad nadýmá i seno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 to se ti nedivim..zkus nějaký normální jídlo..pro lidi.. seno není zrovna moc dobrý :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Náhodou, CitiGo je dobrý auto..prej z něj dokážou vyrobit až pět popelníků pro Kokodáka Aha, ja myslel ze se montuje pod sedacky jako nadrz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 to je taky možný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Před hodinou, beuticek napsal: No mě snad nadýmá i seno A já myslel, že jsi pražák...a tys zatím senožrout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Já nejsem Pražák, já jsem vesničan. I když jen těsně za Prahou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 před 15 hodinami, Petrrr napsal: Ty vole Stane, nejsem idiot. . Slo mi spis o to ze ty otvory jsou docela vysoko. Krytky asi vzhledově ano, ale samotné očko je Ok. Navíc je díky odnímatelným krytkám přístupné. Už jsem totiž taky zažil auto ve kterým byla vzadu docela fuška zacvaknout obě strany sedačky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 před 2 minutami, beuticek napsal: těsně za Prahou Brno? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Saigon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Nó, estli máš na autě S-ko, tak jsi jasnej "senožrout". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Há! Já mám konečně Áčko, takže můžu jezdit jako prase bez blinkrů. Heč heč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 a co můžu já s účkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Si z toho děláš prdel ale když jezdím po Praze firemním autem tak mě ještě nikdo nikdy nevytroubil a když vlastním kde nemám ani A ani S tak to na mě troubí každou chvíli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 s Učkem můžou úplně všechno 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Na Fabii mám brněnskou SPZ a nikdo netroubí, protože ví, že jsem se ztratil, vyjel jsem z vesnice a jsem v pekle. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 (editace) Problém není ve značce, problém je v tom že jezdíš jak Pražák v cizí značce, prasečí chování za volantem se toleruje jen středočechům. Editováno: 25. Květen 2017, autor: 15degren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Já jezdím slušně. Dokonce mám i páčku na blinkry. [emoji14] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky