kokta7 Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 před 8 minutami, 15degren napsal: Problém není ve značce, problém je v tom že jezdíš jak Pražák v cizí značce, prasečí chování za volantem se toleruje jen středočechům. s tím mam problém, kdo má ve značce slepici tak mě je špatně 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 (editace) Před hodinou, PavkaKorčagin napsal: Nó, estli máš na autě S-ko, tak jsi jasnej "senožrout". Jsem senožrout, ale značku mám pražskou. Auto bylo předtím ma leasing, tak jsem ji zdědil. Editováno: 25. Květen 2017, autor: beuticek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 před 44 minutami, Malta napsal: s Učkem můžou úplně všechno já si to hned myslel :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Taky mám Učko. Problém je diskriminace od pražských policajtů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 před 6 hodinami, 15degren napsal: Problém není ve značce, problém je v tom že jezdíš jak Pražák v cizí značce, prasečí chování za volantem se toleruje jen středočechům. Bohužel skutečnost je taková, že na písmenu na RZ vlastně nezáleží, protože hovad je v každém kraji dost.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Ty vole nejlepsi ridici jsou ze sudet a "K" je to prave orechove na SPZ. Ale je tu nejak nuda. Asi povolam do diskuse nase dvorni slunicka abychom jsme se pobavili o bombastickych cmoudech. Treba Sabiza je s manzelkou v ocekavani. Urcite cekaji syna, holku by totiz za cas dali stejne ukamenovat, ze se podivala na souseda. Manzelka mu doma ( zatim jen doma) chodi v burce, je to rajcovni. No a uz se tesi, jak malyho bude v 8mi letech ucit rezat hlavy. V 9ti uz bude umet slozit a rozebrat kalacha po slepu a ve 12ti vyroba made in home nejakou sikovnou bombu. V 18ti ridicak na kamion, ze i to se muze hodit. No a ve 22 letech prijde jeho velky den a vyhodi do luftu Sazka arenu pri koncerte Karla Gota ve 100 letech. Od IS pak obdrzi rad zlate kozy a holinky k tomu. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Je skvele pripravit sve deti na budoucnost. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Chyba. Bude to holka. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Presne petre, uz je tady nuda. Clovek nadava na slepici ve znaku a nikomu to nevadi jiz 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 před 10 hodinami, Sabiza napsal: Chyba. Bude to holka. Proč ten smutný smajlík ? I holka se hodí do nějaké sbírky salámu akbarovi. Bude moc rodit silné chlapce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 To už si z neplacení daní tak zblbnul, že nepoznáš smutného smajlíka a smajlíka, který mrká? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Ale smutně mrká to je poznám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Ale blbost. Kdybych se netěšil, nekoupil bych auto, šátky, prodejnu kebabu a mačety. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 před 1 hodinou, kokta7 napsal: Presne petre, uz je tady nuda. Clovek nadava na slepici ve znaku a nikomu to nevadi jiz No jo, dnes uz to není slepice, ale nějaký kvé (Q) nebo k čemu se Šqoda hlásí.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 před 1 minutou, Sabiza napsal: Ale blbost. Kdybych se netěšil, nekoupil bych auto, šátky, prodejnu kebabu a mačety. Ještě tam připiš ten minaret co stavíš 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Jo! Ještě stavím vilu, kam si nasáčkuji alespoň 5 muslimských rodin a tři irácké rodiny. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 a můžu zaběhnout občas na kafe? přinesl bych těm muslimům něco na zub.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Jj, vepřové ve vlastní šťávě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Veprove ve vlastni stave bude mit v pondeli Stanmar - maji byt tropy a tak taky pojedu MHD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Vlk na 11 písmen...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Tyvolekráva ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 před 10 hodinami, Radius napsal: Veprove ve vlastni stave bude mit v pondeli Stanmar - maji byt tropy a tak taky pojedu MHD To myslíš, že Tě jako povezu ? Tak když budeš mít platnou jízdenku ... a jestli budeš chtít, pustím Ti i topení - že bych z Tebe rovnou udělal výpečky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 (editace) Editováno: 26. Květen 2017, autor: Jao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Květen 2017 Sdílet Vloženo 28. Květen 2017 (editace) Já to říkám pořád RS = rychlý saze aha takže fotbalista Editováno: 28. Květen 2017, autor: stanmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2017 Nazdar hoši, jen kontrola, jestli se to tady moc nezvrtlo [emoji1] Sraz nevím jestli v květnu stihneme, spíš ne a tak to necháme na začátek června. Už bychom mohli sedět venku. Taky pořádně protáhneme toho sitygoua, v teple bude určitě línej. Nejdříve jsem řešil zkurvenej kašel, potom zkurvenou rýmu a nakonec mi letadlo zkurvilo uši. Ale už je skoro dobře a tak už se těším, až pokecáme, zasmějeme se kinderce a vochčijeme zase za tmy Rádiuse hnůje [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2017 CitiGo je srandovní auto, jen mě sere, že mi ho nechce [mention=80801]PavkaKorčagin[/mention] na čaji o páté půjčit... Nazdar hoši, jen kontrola, jestli se to tady moc nezvrtlo [emoji1] Sraz nevím jestli v květnu stihneme, spíš ne a tak to necháme na začátek června. Už bychom mohli sedět venku. Taky pořádně protáhneme toho sitygoua, v teple bude určitě línej. Nejdříve jsem řešil zkurvenej kašel, potom zkurvenou rýmu a nakonec mi letadlo zkurvilo uši. Ale už je skoro dobře a tak už se těším, až pokecáme, zasmějeme se kinderce a vochčijeme zase za tmy Rádiuse hnůje [emoji23] [emoji23] Co to zase je sakra... Co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky