Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

před 8 minutami, 15degren napsal:

Problém není ve značce, problém je v tom že jezdíš jak Pražák v cizí značce, prasečí chování za volantem se toleruje jen středočechům.

s tím mam problém, kdo má ve značce slepici tak mě je špatně :D

Před hodinou, PavkaKorčagin napsal:

Nó, estli máš na autě S-ko, tak jsi jasnej "senožrout".

Jsem senožrout, ale značku mám pražskou. Auto bylo předtím ma leasing, tak jsem ji zdědil. B)

Upraveno od beuticek

před 44 minutami, Malta napsal:

s Učkem můžou úplně všechno

já si to hned myslel :-))

Taky mám Učko.
Problém je diskriminace od pražských policajtů.

před 6 hodinami, 15degren napsal:

Problém není ve značce, problém je v tom že jezdíš jak Pražák v cizí značce, prasečí chování za volantem se toleruje jen středočechům.

Bohužel skutečnost je taková, že na písmenu na RZ vlastně nezáleží, protože hovad je v každém kraji dost....

Ty vole nejlepsi ridici jsou ze sudet a "K" je to prave orechove na SPZ.

Ale je tu nejak nuda. Asi povolam do diskuse nase dvorni slunicka abychom jsme se pobavili o bombastickych cmoudech. Treba Sabiza je s manzelkou v ocekavani. Urcite cekaji syna, holku by totiz za cas dali stejne ukamenovat, ze se podivala na souseda. Manzelka mu doma ( zatim jen doma) chodi v burce, je to rajcovni. No a uz se tesi, jak malyho bude v 8mi letech ucit rezat hlavy. V 9ti uz bude umet slozit a rozebrat kalacha po slepu a ve 12ti vyroba made in home nejakou sikovnou bombu. V 18ti ridicak na kamion, ze i to se muze hodit. No a ve 22 letech prijde jeho velky den a vyhodi do luftu Sazka arenu pri koncerte Karla Gota ve 100 letech. Od IS pak obdrzi rad zlate kozy a holinky k tomu. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Je skvele pripravit sve deti na budoucnost.

Chyba. Bude to holka. ;)

Presne petre, uz je tady nuda. Clovek nadava na slepici ve znaku a nikomu to nevadi jiz :D

před 10 hodinami, Sabiza napsal:

Chyba. Bude to holka. ;)

Proč ten smutný smajlík ? I holka se hodí do nějaké sbírky salámu akbarovi. Bude moc rodit silné chlapce.

To už si z neplacení daní tak zblbnul, že nepoznáš smutného smajlíka a smajlíka, který mrká?

Ale smutně mrká to je poznám

Ale blbost. Kdybych se netěšil, nekoupil bych auto, šátky, prodejnu kebabu a mačety.

před 1 hodinou, kokta7 napsal:

Presne petre, uz je tady nuda. Clovek nadava na slepici ve znaku a nikomu to nevadi jiz :D

No jo, dnes uz to není slepice, ale nějaký kvé (Q) nebo k čemu se Šqoda hlásí....

před 1 minutou, Sabiza napsal:

Ale blbost. Kdybych se netěšil, nekoupil bych auto, šátky, prodejnu kebabu a mačety.

Ještě tam připiš ten minaret co stavíš :D

Jo! Ještě stavím vilu, kam si nasáčkuji alespoň 5 muslimských rodin a tři irácké rodiny. ;)

a můžu zaběhnout občas na kafe? přinesl bych těm muslimům něco na zub..

Jj, vepřové ve vlastní šťávě.

Veprove ve vlastni stave bude mit v pondeli Stanmar - maji byt tropy :D a tak taky pojedu MHD :D

Vlk na 11 písmen......

Tyvolekráva ?

před 10 hodinami, Radius napsal:

Veprove ve vlastni stave bude mit v pondeli Stanmar - maji byt tropy :D a tak taky pojedu MHD :D

To myslíš, že Tě jako povezu ?

Tak když budeš mít platnou jízdenku ... a jestli budeš chtít, pustím Ti i topení - že bych z Tebe rovnou udělal výpečky.

vypeky.thumb.jpg.8cde1e3bfdcd3808171ffef50496bfbe.jpg

Upraveno od Jao

Já to říkám pořád RS = rychlý saze

aha takže fotbalista

Upraveno od stanmar

• Autor

Nazdar hoši, jen kontrola, jestli se to tady moc nezvrtlo [emoji1] Sraz nevím jestli v květnu stihneme, spíš ne a tak to necháme na začátek června. Už bychom mohli sedět venku. Taky pořádně protáhneme toho sitygoua, v teple bude určitě línej. Nejdříve jsem řešil zkurvenej kašel, potom zkurvenou rýmu a nakonec mi letadlo zkurvilo uši. Ale už je skoro dobře a tak už se těším, až pokecáme, zasmějeme se kinderce a vochčijeme zase za tmy Rádiuse hnůje [emoji23] [emoji23]

• Autor
CitiGo je srandovní auto, jen mě sere, že mi ho nechce [mention=80801]PavkaKorčagin[/mention] na čaji o páté půjčit...

Nazdar hoši, jen kontrola, jestli se to tady moc nezvrtlo [emoji1] Sraz nevím jestli v květnu stihneme, spíš ne a tak to necháme na začátek června. Už bychom mohli sedět venku. Taky pořádně protáhneme toho sitygoua, v teple bude určitě línej. Nejdříve jsem řešil zkurvenej kašel, potom zkurvenou rýmu a nakonec mi letadlo zkurvilo uši. Ale už je skoro dobře a tak už se těším, až pokecáme, zasmějeme se kinderce a vochčijeme zase za tmy Rádiuse hnůje [emoji23] [emoji23]

Co to zase je sakra... Co to je?

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.