motosman Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Na druhou stranu, neber sponzora. ;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Přesně tak hošani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 a jakej jedeš díl v ulici? 5545? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Kdepak, 5546. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Já už ani nevím, ale Růžovka je asi 10374 díl [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 No není lepší koukat na srazu na Rádiusku, než na Rádiuse? [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 No to máte recht, Cecílie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 (editace) Sabiza se urazil, že nechceme vidět jeho novou východoněmeckou kárku pro socany Prej "tak nepřijedu" Není to samozřejmě jenom o autech, koukej v červenci dorazit Se Škodovkou Jinak pár fotek je na klubovém vláknu na "Vejfuku" Editováno: 15. Červen 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Takze jaky je rozhodnuti? Ja s tim nemam problem, kdyz se rekne ze ne, tak ne, ale nvm co bude delat Peetr, Sabiza a Stringo, kdyz nemaj koule ani na to prijet . Stringo je uz odepsanej, ten je bez nich dlouho. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Já jsem kastrovanej [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Panove, kdyby nekdo shanel gumove koberecky, nikdy nepouzity sitovy program, raminko za hlavovou operku, tak se ozvete. Vse z O2 FL Combi. Vse original Skoda a ve stavu noveho zbozi. Zbylo mi to po prodeji auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 před 19 hodinami, Petrrr napsal: Baby maj zustat doma u plotny s detma. Pak se clovek musi chovat slusne a nemuze uvolnit na svetlo sve prave ja. Pokud je nekdo podpantoflak a musi tahat starou aby ho mohla kontrolovat tak to at si zustane doma a koukaj se spolu na ordinaci ( vid Stringo). My si caj o 5 nenechame zenskyma rozvracet. No jo ty jsi zase nepřijel kvůli Vencovi - nechceš ho brát mezi elitní škodováky, když nemá ani koloběžku..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 před 20 hodinami, kokta7 napsal: všechno bude, čekam na ceny TypeR a jednu kupru už mám k dispozici.... ty zase máš jednu bílou ovci a ještě ikarus k dispozici JJ my jsme možná ovce, ale ty jsi vůl... Apropo, kde máš Porsche ?? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Hupsnul mu engine Tak to v tichosti prodal Všechno víme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Coze dalsi? Ale u Kokty bych se nedivil, to pekne prefoukal. Stejne jako ten s tou sluzebni 03 se stage 1, to nemohl ten motor dat.Jedna z Hradce:Tata mi rika, zajdi do kramu a kup rum + dal mi stovku.Zasel jsem do autosalonu Seatu a rikam, mam koupit jeden kram - Cupru za stovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Nojo, divím se, že Koktovi ještě ta auta prodávají, podle zpráv ze srazu prej chodí špinavej, zarostlej, zavšivenej a smradlavej Venca z nádraží prej je proti němu vyvoněnej manekýn z módního časáku 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 https://automix.cars.cz/magazin/galerie-hruzy-tuzingu-i-takhle-se-u-nas-upravuji-domaci-skodovky-20170615.html 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 To je skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Tak to je hustý. No, někteří by se našli i tady na fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Nejvíc jsou ty dřevěný křídla [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 No ta armyškůdka taky není k zahození Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 před 2 hodinami, Stringo napsal: Nejvíc jsou ty dřevěný křídla To víš, někdo dává dřevo do interieru jako doplněk, někdo ho dává ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 a někdo ho má třeba v hlavě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 Clinte v po ti davaji dokument Svet podle Putina na Prima Zoom. 4 roky s nim nataceli ci co. Tak se mozna na toho tvyho boha podivam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 klintova dovolená v jeho ruské vile https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/specialni-projizdka-po-londyne-tady-si-domy-koupili-nejbohatsi-rusove-32985 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky