Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
před 2 hodinami, Petrrr napsal:

Co to je ta tramvaj? Asi nejaka prazska specialita.

Tramvaj je dotovaná elektrikou. To je to, čo Ťa bohužiaľ čaká aj v Tvojej budúcej Kinderkáre  :-)

Editováno: , autor: Jao
Vloženo

Kapitan se smiril se svou tuctovkou na tolik, ze uz mu nestojime ani za tuk do klavesnice. Asi jako kdyz si koupis pracku, chvili te bavi a mas radost ze mas novy model a za chvili je to zase proste jen obyc pracka co pere pradlo.
Nevim o cem je rec. Muj Rapid neni elektrifikovany - dokonce nema ani SS nastesti. A zadnou elektro vestavbu ( jako treba LPG) do nej nehodlam cpat. [emoji23]

Vloženo

Petre,

myslím budúci Rapid. Ľudia robia často rovnaké chyby. :-)  A keď si kúpiš ďaľšieho Rapida, tak ten už bude ako tá tramway. Elektrická a vezieš sa bez možnosti si zajazdiť. :t

Krásne a bohaté vianoce, nech si každý nájde novú Oktávku pod stromčekom.

• Pozitivní 2
Vloženo
před 10 hodinami, Jao napsal:

Krásné asi ano, ale bohaté po koupi Octavie nejspíš ne, protože já na tu figuru co údajně nosí dárky nevěřím, a v tom případě zůstává v záloze pouze můj účet u bankovního ústavu..:D

• Pozitivní 3
Vloženo (editace)
před 10 hodinami, Jao napsal:

díky za přání ale oktávku fakt nechci pod stromečkem :D 

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Vloženo

Chlapi, hezké Vánoce a věnujte se v tomto období víc rodině než autům.....

i když alespoň malilinkatý písteček pod stromečkem přeji každému

• Pozitivní 3
Vloženo

Chlapi, i já s rodinou přeji všem klidné a krásné prožití Vánočních svátků a hodně štěstí a zdraví v roce 2018. A i to, aby se nám už nerozrůstal počet plaček na tomto fóru. A ať nám ty naše káry slouží spolehlivě i příští rok. 

P.S. A už se těším na lednový čaj o páté. B)

• Pozitivní 2
Vloženo

Přátelé, Škoda fanatici, přeji vám všem krásné a pohodové Vánoce a kupu koncernových dárků [emoji23] A Plačka ať dostane od Ježíška konečně na vysílačku nějakého náklaďáka, když už třicet let bezúspěšně sází Matesa [emoji6] Snad už dá pokoj a o svátcích přestane brečet.

• Pozitivní 2
Vloženo

Tak mě napadá, jestli bychom neměli toho Plačku pozvat ke Štědrovečerní večeři. Psal mi zprávu, že na nádraží mají dneska zavřeno a Venca je u příbuzných v Praze na hlaváku, mají tam zdarma polévku. Takže i když nemrzne, Plačka na tom není dneska nejlépe. Bloumá po Varech a kouká lidem do oken, jak se mají, občas se mu povede i skouknout kousek nějaké té pohádky, než před ním zatáhnou žaluzie. Večer zase bude klepat někomu na dveře a za fotku Dodge Ram se Santou bude chtít nechat ohřát u krbu, nebo kousnout do kapra ;) 

Takže mě napadlo, jestli by ten nejbohatší z nás, což je Motosman, nemohl Plačku vzít večer domů, že by se pro něj i nějaká ta porce kapra našla a on by na oplátku celou Motosovu rodinu počastoval vyprávěním o poruchách a problémech koncernu. Ke stromku bych ho ale nebral, psychicky by takovou kupu dárků nezvládl a rozbrečel by se....;)

• Pozitivní 5
Vloženo

Beuticek to trefil. [emoji23]
Jinak se take pridavam k prani krasnych a pohodovych Vanoc.
Tak a ted kdo me i s rodinou pozve. Ke Clintovi to mam asi nejbliz. Zeru ale jen kapra co mel zlate supiny. Clinte hod sebou a koukej pro nas prijed. Uz mame hlad.

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...