kokta7 Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 otázka co je lepší jestli 3 válcový diesel nebo elektro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Trivalcovy elektro. BMW i8 treba. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 Tak už se mu to zvedá, Inshitgnia škoda 180 klacků a to je odhad. Jsem to říkal od začátku, že je ten papírák na totálku [emoji23] To, že Direct je banda kokotů a jejich likvidátoři jsou imbecilové, je ovšem věc jiná. I těch 180 tisíc, což je maximální možný strop opravy, dle pojišťovny, nikoli dle mého právníka, je pořád v normě. [emoji4] Jinak Clinte, předevčírem jsem byl na letišti. Musím říct, že bylo fajn vidět Tě, jak vynášíš ty odpadkové koše a třídíš odpad. Jen doporučení... Vem si na to příště rukavice. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 tak si vydraží jinou [emoji6] Už jsem měl vyhlédnutou Kiu Optimu za hodně pěknou cenu... Aukce končila za 15 minut, nikdo nepřihazoval a cena se zastavila na 226 tisících. Pak přišla zpráva, že se bude Insa opravovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 To urcite u Mekace hledal jen neco k obedu. To jsou Ti co musi mezi svatky do prace, jinak by si nevydelali ani na slanou vodu. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 On je nasranej, jako malej chtěl řídit letecký provoz a mít hodně peněz. Když dospěl, zjistil, že řídit může, ale maximálně tak Octavii a Rapida, co mají na letišti jako služební auto. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 He, ještě byste oba za oktávku prstíčkem hrabali . 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 To tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 He, ještě byste oba za oktávku prstíčkem hrabali . To fakt ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 Chlapi, šťastnej a veselej všem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 Happy New Year [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Cely forum je jak po vymreni. Mader faker. To jste vsichni chcipli z prezrani? No zitra uz budu muset taky do prace kurva fix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Já už makám, ale je čas diety a střízlivění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Já taky makám a střízlivím zároveň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Neverim tomu, ze by Prazaci makali. No oni maji vikend uz v patek tak mozna proto. Ja mel dietu az az. Cela rodina postupne od Vanoc az do ted strevni viroza. Tedy "nejpovedenejsi" volno co jsem kdy mel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Ty jsi ale kecal, třeba já měl na štědrý den denní a na 2 sv. vánoční pro změnu noční. A včera jsem byl na denní. Takže nevím co je na tom k závidění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 před 3 hodinami, Petrrr napsal: Neverim tomu, ze by Prazaci makali. No oni maji vikend uz v patek tak mozna proto. Ja mel dietu az az. Cela rodina postupne od Vanoc az do ted strevni viroza. Tedy "nejpovedenejsi" volno co jsem kdy mel. Takže ty ses vlastně na všechno vys... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 (editace) Petr zase sežral kapra, kterého zabili v roce 2015 na Vánoce z nějakého idiotského super hyper marketu. Editováno: 2. leden 2018, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Mně se taky v práci zdálo, že makám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 No je pravda, že kdyby přišla trochu vánice, jinak by si cvrdlikal. Pak bys tam měl ty kolony Kokto, kapra jsem měl fresh přímo ze sádek, byl jsem na sádkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 No jo, ale ty jsi chtěl být in a jedl jsi jej jako sushi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 No, pozor. Sushi z kapra není vůbec špatné. Jen to nesmí být ta hnusná hmota kapra, kterou většina lidí v ČR kupuje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 (editace) V 1/2/2018 na 12:01, stanmar napsal: Ty jsi ale kecal, třeba já měl na štědrý den denní a na 2 sv. vánoční pro změnu noční. A včera jsem byl na denní. A co vůbec teď děláš? Prej jim tam docela chybíš https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/praha-omezi-provoz-mestske-dopravy-trapi-ji-velky-nedostatek/r~f2f43256efb111e78337ac1f6b220ee8/ Editováno: 3. leden 2018, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Stan je asi jediny Prazak co znam co dela v patek a i ve svatek jak pise. Ostatni Prazaci to maji lepe vymyslene. Na ne dela naplava jako treba Clint atd. Neco jako na Anglany delaji Polaci na Saudy Indove atd. Stan je vlastne sice Prazak ale takovej ukrajinskej. [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky