Srpen 6, 201411 r Autor Další nové rozhledny, které budou zpřístupněny v nejbližších dnech a týdnech:Maruška u Hošťálkové na Vsetínsku Na Mariánské hoře u Horní Čermné na OrlickoústeckuCibulka u Oloví na Sokolovsku
Srpen 11, 201411 r Autor Včera další úlovek - Velký Kosíř (už tady od někoho je, tak doplňuji detaily), bohužel docela opar, takže viditelnost omezena. Jinak je to pěkná stavba.
Srpen 11, 201411 r Autor V Čechách pod Kosířem, vedle zámku (Mánesova ul.) je něco jako malé parkoviště. Odtud je to něco málo přes 2 km.
Srpen 11, 201411 r No tak to je dobra haluz. Navstivil jsem ji zrovna v patek, tak to jsme se tesne minuli... Parkoval jsem stejne jako ty... Byl jsi i v tom parku u zamku? Tam je dalsi rozhledna. Bohuzel zamcena. Upraveno Srpen 11, 201411 r od LucasCZE
Srpen 11, 201411 r Autor Smůla, no. Nebyl - nezbyl už čas. Ale v tom parku jsem byl někdy před deseti lety. Údajně bývá výjimečně otevřena při nějakých akcích na zámku. Výhled je tam prý dost omezený.
Srpen 11, 201411 r Vyhled je predpokladam opravdu spatny, proto mi ani moc nevadilo, ze je zamcena. Ale jinak je to dobry ulovek, vypada dobre.
Srpen 11, 201411 r Autor To v každém případě. Omrknu ji znovu až skončí rekonstrukce zámku. Zámky, hrady a zříceniny - to je u mě na další téma.
Srpen 11, 201411 r Autor jj, ne že by mě film, na který jsem si při čtení toho příjmení vzpomenul, nějak zaujal (viděl jsem to jednou a již nikdy více neuvidím), ale toto mi nedalo nevyfotit to.
Srpen 14, 201411 r Autor jj, Štěpánka je nádherná, jedna z nejhezčích u nás. Tam jsem byl v roce 1997.
Srpen 15, 201411 r Pawouku, top by bylo něco pro tebe - a jde to pronajmout... Dnes proběhlo otevření tree house na Babím lomu, který bude sloužit jednak pro potřebu lesní pedagogiky, ale může si ho pronajmout i široká veřejnost. Pro případ, že i Vás toto netradiční stavení zaujalo a přemýšlíte o tom, že byste zde také rádi strávili noc, sledujte naše internetové stránky www.lesymb.cz, v nejbližší době zde budou umístěny bližší informace o možném pronájmu.
Srpen 15, 201411 r Autor Tak to je fakt dobrý. Ale takhle pro děti na zahradu, to by bylo bombastický.
Srpen 15, 201411 r víš kde to je ne?, Babí lom rozhlednu jistě znáš, je kousek od Tvého rodiště, tak je to kousek od ní.... Upraveno Srpen 15, 201411 r od Hravec
Srpen 15, 201411 r vidím ho z okna a chodíme tam každý rok.... taky se vždy pěkně zapotím ... a na konci hřebene Babího lomu bývala kdysi dřevěná rozhledna - to víš? zbudovala ji místní sekce Rakouského turistického klubu, byla na severním, vyšším vrcholu - dřevěná trámová - nesoucí jméno brněnského starosty Rohrera - jsou tam po ní zbytky, spíš jen patky a tak, ale běžně se kolem nechodí tak to málokdo ví.... rozhledna sloužila návštěvníkům až do začátku druhé světové války, během níž zanikla ... Upraveno Srpen 15, 201411 r od Hravec
Srpen 15, 201411 r Autor jj, mám na to literaturu. A to tam byl kousek vedle ještě vyhlídkový altán. Možná by bylo lepší tam jít směrem od Vranova, než z Lelekovic.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.