Publikováno Srpen 25, 200619 r Tak jsem tak dneska pracoval na rádiu a najednou jsem potřeboval nějaký tenký nástroj, abych si mohl trochu urovnat kabeláž k rádiu kdesi v hlubinnách palubky....... Zahlédl jsem po své pravé ruce šroubovák! WOW ! Eeeeee...eeeeeeeee......eeeeeeeeeeeee, ne nedošáhnu na něj Krucinál, pro nic si nemůžu dojít, jinak se mi to tu rozpadne.. Tak koukám dál a ...... vidím propisku Jupííííí! Na tu došáhnu a začnu s ní šťouchat do kabeláže......hopla! Vypadla mi z ruky a s rachotem plastu na plast mi zmizela kdesi v hlubinnách palubky Jejdanánky...... no tak tam strčím ruku a vytáhnu jí...... Ale nemůžu jí nikde najít Vím že je to strašnáááá blbost, ale fakt bych rád věděl kam až mi zapadla...
Srpen 26, 200619 r no pokud ti nepůjde vyndat, tak ji tam budeš muset nechat a až budeš fábku prodávat tak si kní přičti 15,- za tu propisku, ptž je určitě funkční :-)
Srpen 27, 200619 r Tak si to všechno někam piš (propisku máš jistě ještě jednu )a budeš jedinej komu se zvedá cena auta s věkem p.s.:bacha na povolenou hmotnost autí Upraveno Srpen 27, 200619 r od amrtin
Srpen 27, 200619 r NENI NIC JEDNODUSSIHO NEZLI ROZEBRAT PLASTIKY A HLEDAT, JE TO TAKOVA PEKNA SKLADACKA
Srpen 27, 200619 r Podobných story mám více napriklad, ked si raz bol s peknou blondinkou a propiska ti "tam" zapadla, ale nemohol si ju vybrat....
Srpen 27, 200619 r Autor Tak propiska je venku Trvalo to jen pár minut, zato delší bylo vyndání mé ruky, protože jsem uvízl cestou NAštěstí amputce nebyla nutná a cena auti klesla o pár Kč Příště bych tam mohl házet třeba drobný..... @Bobík - miloval jsem lego a je fakt že tohle je něco podobného, jen o dost dražší hračka @Colins - myslíš do výstřihu ? A pak jí tam několik minut lovit.....a hladit ?
Září 29, 200618 r Autor Tak propiska už je nějakou dobu zachráněna, ale dnes jí vystřídal šroubek od budíků - moje děravé ruce jej upustily a se známým rachotem kov-plast propadal hlouběji a hlouběji v různých útrobách někam pod volant To bych se z toho Nemůže tam udělat nějakou neplechu? Asi ne co ?
Září 29, 200618 r s legem si hraju do ted a s auti taky ted jsem si hral s RJ motoru a zatim jezdim len nehovor hop ked si este neskocil
Září 29, 200618 r Tak propiska už je nějakou dobu zachráněna, ale dnes jí vystřídal šroubek od budíků - moje děravé ruce jej upustily a se známým rachotem kov-plast propadal hlouběji a hlouběji v různých útrobách někam pod volant To bych se z toho Nemůže tam udělat nějakou neplechu? Asi ne co ? Mě se stalo to samý, přesně šroubek od budíku a padal a padal a padal Nakonec jsem shodil spodní díl palubky a dopadl na kobereček
Září 29, 200618 r Autor Snad ho zítra vyndám Cestou do Hypernovy mi tam občas zarachotil Takže si zítra dám další kolo....doufám že mi tam nezapadne i šroubovák To už bych nerozdejchal
Září 30, 200618 r Autor On vypadal že tam spadne a jak jsem po něm šáhnul........tak jsem ho srazil a pak už jen ten zvuk...... Dneska ho snad vyndám
Září 30, 200618 r On vypadal že tam spadne a jak jsem po něm šáhnul........tak jsem ho srazil a pak už jen ten zvuk...... Dneska ho snad vyndám pak napis jak si dopadl
Říjen 1, 200618 r jak to ctu tak jako bych videl sebe, jak do svych orangutanich rukou beru sroubovak a snazim se vymontovavat vselijake sroubky....naposledy pri demontazi tapecu dveri a demontazi okna sem v kulatem otvurku ztratil svou sikovnosti cely nasadkovy klic .-)) A pak je clovek tak rozhozeny ze klic sice vytahne ale jak vsechno namontuje a rekne si ze je vse super tak zkousi otevrit dvere zevnitr a zjisti ze zapomel zastrcit lanko od otevirani dveri ..... grrr uz se mi to stalo asi trikrat
Říjen 1, 200618 r To znam taky...ale nejhorsi je, kdyz propiska zapadne vedle sedadla, jak je tunel a rucni brzda a hopla a je tam a nebo kdyz tam spadnou penize..to uz se skoro neda vylovit... Ale nejvetsi zahadou je,ale opravdu u vseho,ze kdyz rozeberu nejakej ten dil a pak to davam dohromady,tak mi vzdycky nejaky ten sroubek zustane...A kdyz to udelam 10x, tak nechapu,ze mi tam jeste neco drzi... Upraveno Říjen 1, 200618 r od ...GeOrGe...
Říjen 3, 200618 r Tak propiska už je nějakou dobu zachráněna, ale dnes jí vystřídal šroubek od budíků - moje děravé ruce jej upustily a se známým rachotem kov-plast propadal hlouběji a hlouběji v různých útrobách někam pod volant To bych se z toho Nemůže tam udělat nějakou neplechu? Asi ne co ? Mě se stalo to samý, přesně šroubek od budíku a padal a padal a padal Nakonec jsem shodil spodní díl palubky a dopadl na kobereček Lahůdka je když při zpětné montáži vypadne ten nejvrchnější kovový caplík v B sloupku kamsi do hlubin prahu, pokud možno až pod naviják pásů nebo ještě dál. V tu chvíli jsem myslel, že ty plasty rozštípu na padrť. Samozřejmě se mi to stalo i na druhé straně
Říjen 4, 200618 r Tak to mě dítě pořídilo zakopnout tužkovou baterku přesně do výdechu ventilace pod mým předním sedadlem a neříct mi to. Postupem času v každé zatáčce pazvuk, při brždění pazvuk, má šílenost byla vysoká, kontrola dveří, sedadla a nic pořád pazvuk, nedalo se to najít, páč v klidu nic, ani při rozhoupání auta, nakonec se dítě přiznalo, že postrádá baterku a byl jse tak trochu doma, ale rozborka toho vedení ventilace je taky super.
Říjen 4, 200618 r Tak to mě dítě pořídilo zakopnout tužkovou baterku přesně do výdechu ventilace pod mým předním sedadlem a neříct mi to.Postupem času v každé zatáčce pazvuk, při brždění pazvuk, má šílenost byla vysoká, kontrola dveří, sedadla a nic pořád pazvuk, nedalo se to najít, páč v klidu nic, ani při rozhoupání auta, nakonec se dítě přiznalo, že postrádá baterku a byl jse tak trochu doma, ale rozborka toho vedení ventilace je taky super. svest to na nevine dite
Říjen 5, 200618 r Na šroubky a celkově kovové věci mám magnet na 30 cm ohebné tyčce od WURThu. Fakt super věc. Gramlavým jako jsem já vřele doporučuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.