Přejít na obsah

Instalace rapra a radia


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

mám Juniora bez pripravy na radio, chtěl bych si je tam namotovat. Zajímalo by mě zda nejí na webu nějaký návod jak repro naistalovat a pripojit radio k elektrice.

Zda jsou natazeny draty, zda je vedverich prostor pro repro a natahnuti dratu atd..

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud nenajdeš za kastlíkem kabeláž na jejichž konci by měly být ISO konektory tak si to musíš natáhnout sám.Není to nic co by jsi nezvládl.

Jen to bude trocha demontáže některých plastových dílů z palubky a samozřejmě i výplní dveří.

Začít můžeš na straně řidiče tím, že sejmeš kryt pojistek, který je na boční straně palubky po otevření dveří.Tam jsou šroubky (šroubovák s torx č.20) a dále pod koleny jsou taky.Nad volantem tahem k sobě demontuj plast kde jsou taky šroubky.Jakmile budeš mít vše dole tak tam najdeš přípojná místa se čtyřmi šroubky M6 a na některý z nich připojíš +kabel k napájení autorádia a -pól připevníš na některý z kostřících bodů (hnědé kabely) ke karoserii.

S reproduktorovými kabely je to trošku složitější.Ty musíš protáhnout průchodnou svorkovnicí ve sloupku a do dveří, ale i to jde bez komplikací.

Pro natažení repro kabelu od rádia je nutné demontovat i schránku před spolujezdcem, ale Junior tam má myslím jen odkládací poličku takže za ní táhnout kabel ke svorkovnici do dveří.

Na plechu stahovačky dveří by měla být plastová redukce na kterou se připevní reproduktor.Pokud ji tam nebudeš mít tak není problém s dodáním a vlastně ti můžu nabídnout celou sestavu, autorádio Kenwood + repro Hertz a to vše za 3490,-(podrobnosti na mých www)

Když by jsi něco potřeboval tak na mail.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...